Agziniza saglik anlatmak istediklerimi anlatmis olmasi gerekeni soylemissiniz. Malesef bosan demek, boyle bir adama cocuk dogurma demek cok kolay neler yasandigini bilmeden. Ben de isterim mutlu bir yuvam anlayisli bir kocam olsun. Olmayinca olmuyor malesef. Aliskanliklar kolay terkedilmiyor evlilik gibi.
Yani sizin evliliğinizle alakalı bir şey diyemem, herkesin yumuşak karnı farklıdır.
Kimi hakarete tahammül edemez ama çapkınlığı affeder, siz böyle davranışı çeker ama tek bir mesajla koca boşarsınız, çok kişisel bir durum bu.
Aldatılma ve şiddet harici kimseye boşan demem, ben de o kafadayım mesela.
Ama diyorum ya evlilikten öte, bebeğiniz var yahu.
İnsan nasıl sevemez, ilgilenemez?
İlgilenmek illa öz bakım da değil ki, her gün düzenli yarım saat oyun oynasa, yatarken kitap okusa, gün içinde arayıp sesini halini hatrını sorsa yani kendini hatırlatsa ve haftasonu ailece beraber güzel zaman geçirseniz ne olur acaba?
Bir kere çocuk olduysa ve evde çalışan kişi babayda mecbur bunları yapmaya ki asgari durum bu.
Şimdi anlıyorum eşim dışarda çocuğun bezini değiştirirken o bebek bakım odalarında öcü görmüş gibi bakan gözleri, demek çoğu erkek sadece biyolojik baba.
Yazık ama, kurban olduğum el kadar melek yavrunuz, içi nasıl alıyor?