senin sitresten uzak olman lazim esim bunu bilmiyomu asilamanin tutmasi icin sitres olmaman lazinBen 2 yil olacak evliyim.eşim sürekli hata buluyor son zamanlarda biraz karışır ama o kadar deil son 3 gündür sinir krizi yaşıyorum belli etmiyorum.ne oluyor bu ay aşılama ya başladk
Aklım ordaykenkocama ne oluyor anlayamıyorum.sürekli eksik buluyor.hakaret gibi söylüyor.ama 3 gün evdeydı malum tatil sevinemedim bile.huzursuz etti beni offf laf da söylemiyorum içimde kaldı çatlicam.ufacık bişey desem aileye bile duyurur.bu arada lütfen şu kendi ailesinde sözü geçmeyin de yapamadiklarini başkalarına söyleyen övînerek yani bayanlar yazmasınn.gerçekçi mantıklı cevap rica ediyorum çok ihtiyacım varrt
Bi haftadır böyle çocuktan bazı geciyimCevap vercen pısıp kalırsan olmaz..Böyle bi adamdan çocuk yapmakta ayrı bi piskoloji
Korkundan mı cevap vermiyorsun anlamadım. Cevap versen nolur ki? Ne yapar? İçine atmanın sebebi ne?
Sanki aşılamayı ona yapıyorlar. Gerilmesin mi diyorsun?
İnş. Cevap vermemesi gereken gruba girmiyorumdur. Tam olarak kimler cevap veremiyordu çözemedim
Sakın yapma yaBi haftadır böyle çocuktan bazı geciyim
.
Bi haftadır böyle çocuktan bazı geciyim
.
Sakın yapma ya
Esinle bu sorunu halledene kadar çocuk yapma kuzumneyi yapmiyim canim
Canim yazıldığı için diyorum yani mutfağa da karışıyor bu kadarına pes dedimAy niye vazgeçeceksin ya, herkesin evinde iyi günü olur kötü olur, sadece bu sebepten çocuk yapmaktan vazgeçilmez.Başka sebepler varsa bilemem tabi.
Esinle bu sorunu halledene kadar çocuk yapma kuzum[/QU aşılama tutacakmi diyo umutsuz ondan olabilirmi acaba
Sorsana madem öyle. Bir öyle bir böyle. Bumerang gibisin dönüyosun habire. Hızına yetişemiyorum ortak de)yok canım ben bırak çek git çekme diyenlere dinlemeden empati yapmadan yazan kiziyorum.istesem giderim çok şükür mesleğim var ama bu aralar böyle dengesiz gelip ellerimi öper sevdiğini söyler ama aynı anda şunu söyle yapma böyle yapma diyor.mutfak işine bile karışır oldu özellikle 3 gündür bunaldim
Demi bende dengesizsin diye çağırmak haykırmak istiyorummSorsana madem öyle. Bir öyle bir böyle. Bumerang gibisin dönüyosun habire. Hızına yetişemiyorum ortak de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?