Eşime ne oluyor

Hadi evde sözümüz geçmiyor burda gelip atıyoruz diyelim de bu durumda aşılamada düşünmeyiz heralde. Onu yazabilir miyiz? Sorunlar aşılmadan o yuvaya bebek getirmek sorunları daha da büyütür sadece

Yo

Canim yazıldığı için diyorum yani mutfağa da karışıyor bu kadarına pes dedim

O da gergindir belki aşılamanın tutup tutmayacağını merak ediyordur, başka bir derdi olabilir.Bazen bizim regl dönemi gibi erkeklerinde oluyor bir dönemleri.

Aşılama için, onun hormonlarıyla mı oynuyorlarmış?!
Sizin hırçın olmanız normal, onun değil.

Olabilir stres yapıyordur belki onu rahatlat önwmli olan sizin saglığınız allahın takdiri ne ise o olir

Hadi evde sözümüz geçmiyor burda gelip atıyoruz diyelim de bu durumda aşılamada düşünmeyiz heralde. Onu yazabilir miyiz? Sorunlar aşılmadan o yuvaya bebek getirmek sorunları daha da büyütür sadece
Canim öyle olan üstünee alinsin bırak ben 10 günlük olaydan bahsediyorum 2 yıl olacak evleneli bana hem duskun hem herseye karışıyor ben tecrübeli kişilerden göster bilgi istedim

O da gergindir belki aşılamanın tutup tutmayacağını merak ediyordur, başka bir derdi olabilir.Bazen bizim regl dönemi gibi erkeklerinde oluyor bir dönemleri.
Canim cok saol işte şu sözlerin bana okadr yeterki rahatladım aşılama yapilsn mi diye bile düşünüyoruz umutsuzDuk ya sanırım Onan bi de bizden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu yada hamleler üzülüyor duyunca bbizde sebepsiz infertibilite

Buarada kırmak üçün demedim ama çok Üzgünüm ve bekleyisteyim oylr ki olumsuz bi cevap istemedim o yüzden olumsuz görmek istemdigimden yazdım

Tabi bak ne zorluklar aşmışsınız beraber, erkeklerde üzülüyor bazen onlar da kafaya takıyor.Eşini en iyi sen tanırsın yine, ama böyle zamanda sen ona, o sana destek olmalı.Bebek konusu inan çok iyi anlıyorum ben isteyeli 6 ay olacak,pko var ama doktor altı ayı doldur gel dedi.Etrafımda birden herkes anne oldu sanki, kendimi önce eksik kalmış gibi hissettim, arkasından içten bir depresyon (belki kimse fark etmedi, eşim evde yokken ağladım,annem ablamın yanındaydı ona yansıtmak istemedim.) sonra yeğenim oldu ve birden geçti gitti o durum.Yoksa çok saçma sapan şeyler düşünmeye başlamıştım. Geçecek senin sıkıntında, eşinle kırıldığını konuş, bir de bebek hakkında hep olumlu konuş.İyi söyle iyi gelsin başına.

Evet canim ins o da korkuyor hic olmucak gibi diyor biraz ondan sanirim .iyi dusunmeliyim haklısın rabbime bol dua ediyorum sizde bana dua edin

Evet canim ins o da korkuyor hic olmucak gibi diyor biraz ondan sanirim .iyi dusunmeliyim haklısın rabbime bol dua ediyorum sizde bana dua edin

İnşallah edeyim başkasına edilen dua kabul olurmuş siz de beni unutmayın.

Evde karışan erkek iyidir tabi tam olarak neye karıştığını bilmiyorum da mutfak demişsin mesela. Karışıyorsa bu evini benimsediğini göstermez mi? diğer türlü etliye sütlüye karışmayınca da ilgisiz diyoruz adamlara biz de az değiliz

Erkekler işk evlendiği senelerde eşlerindede anneleri gibi olduklarını görmek ister göremeyince beceriksiz gibi hakaretler eder aynı durumu yaşadım çabuk bocalıyorlar aynı düzeni istiyolar ama unutuyolar her insanın düzeni farklı bence sen elinden geleni yap kafana takma hee birde özelliklerini öne çıkar becerikli olduğun yönlerini gözüne sok yani bence benim fikrm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…