• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime neler oluyor.

Yurtdışında birkaç ülkede ekibim var, neredeyse tamamı erkek. İş dışında da konuşuruz, konuşurken kakara kikiri de yaparız, bu samimiyetimiz bizi bir ekip yapıyor ve çok iyi işler çıkarıyoruz. Onların yaşadıkları ülkelere seyahat ettiğimde de hep birlikte oluruz, eşleri de akşam yemeğine gelsin isterim ama gelmezler, çekiniyorlar. Yani demek ki o eşlerin yerinde olsanız benden de rahatsız olacaksınız.

Eşinizin kadınla ilişkisinde ben bir sorun göremiyorum, siz iş hayatından uzaksanız kafanızda somurtkan çalışanlar ve resmiyetle sınırlanmış mesai saatleri canlanıyor olabilir; ama gerçek hayat böyle değil artık.
Şimdi siz gittiğinizde onlarla birlikte kalıyorsanız ortada bir espri yokken kahkahalarla gülüyorsanız kendi halledebileceginiz özel hayatınızla ilgili sürekli bir yardim talep ediyorsaniz evet sizden de rahatsiz olurdum açıkçası.

Şimdi siz gittiğinizde onlarla birlikte kalıyorsanız ortada bir espri yokken kahkahalarla gülüyorsanız kendi halledebileceginiz özel hayatınızla ilgili sürekli bir yardim talep ediyorsaniz evet sizden de rahatsiz olurdum açıkçası.
Olmayın diyorum işte, arkasında kötü bir niyet olmayabilir; tıpkı benim örneğimdeki gibi.

Olmayın diyorum işte, arkasında kötü bir niyet olmayabilir; tıpkı benim örneğimdeki gibi.
Kötü bir niyet yok ise bana bunu anlatması gerekmez mi peki birlikte çalıştığı bir suru kadin var asistanı var hiçbirinden değil ama bu kadından rahatsız oldum madem düşündüğüm gibi değil neden açıklama gereği duymuyor bana karışamazsın aldatmadigim surece istediğimi yaparım diyor

Kötü bir niyet yok ise bana bunu anlatması gerekmez mi peki birlikte çalıştığı bir suru kadin var asistanı var hiçbirinden değil ama bu kadından rahatsız oldum madem düşündüğüm gibi değil neden açıklama gereği duymuyor bana karışamazsın aldatmadigim surece istediğimi yaparım diyor
Suçlayarak üzerine gittiyseniz ters tepmiş olabilir, tepki gösteriyor olabilir. Eşim de bana “şununla görüşme, neden seni arıyor, neden gülüşüyorsunuz” dese bunun altındaki imayı anlar ve ters tepki veririm.
Eşinize güveniyorsanız onu sıkmayın bence; onun içinde yoksa hiçbir kadın yoldan çıkaramaz.

Suçlayarak üzerine gittiyseniz ters tepmiş olabilir, tepki gösteriyor olabilir. Eşim de bana “şununla görüşme, neden seni arıyor, neden gülüşüyorsunuz” dese bunun altındaki imayı anlar ve ters tepki veririm.
Eşinize güveniyorsanız onu sıkmayın bence; onun içinde yoksa hiçbir kadın yoldan çıkaramaz.
Belki de dediğiniz gibidir ama yinede bana olan tavırlarına çok kırıldım umursanmiyor hissi ile çok uzaklaştım ondan o günden beri hala konuşmuyoruz içimden de gelmiyor

Ee o nasıl olacak aldatınca gelip ben seni aldattım hadi boşanalım mı diyecek. Hem hiç bir açıklama yapmayacak hem yüzde yüz güven bekleyecek. Çok tezat bence. Kadınla arasında bir şey vardır yoktur diyemiyorum orası belli olmaz ama sen bana karışamazsın beğenmezsen kapı orada tavrı çok sayhısız ve yanlış bence. Siz de rest çekmişsiniz zaten buradan döndürmek çok zor bence

ben böyleyimle başlayıp ,insanı tercih yapmaya mecbur bırakan konuşmalardan anlamanız gereken sindirilmişsiniz, vazgeçemeyeceğinizden emin.Hadi biraz geri çekilin bakalım nololoyor , dünyanızın merkezine kendinizi koyun.ben de istemem eşimin başka bayanlarla haşır neşir olmasını iş bile olsa

Evet bu adamlar kimseyle konusmasin, at gozlugu ile ise gitsin, asla sosyallesmesin hele yabanci rahat kadinlarla tobe hasa onlar sutyen falanda takmiyor bazen asla konuşmasın.
Siz söyleyince tuhaf geldi ben de sütyen takmıyorum :)
Kötü kadın mı oldum ben :)

Lanet gelsin o sutyene.. bu sıcaklarda terletmesi kaşıntısı yemin ederim ufak olsa yapıştırcam önüne bir bant öylece gezcem free free.. bu nedir arkadaş yav.. :kızgın: en iyisini yapiyorsun vallahi
Ayyyy nasıl güldüm Allah da seni güldürsün
Ya ben çooook ekstrem durumlar dışında hiç takmıyorum
Ciğerime baskı yapıyor nefes alamıyorum, omuz kasım yırtık askısı ağrı yapıyor, tam sırtımın ortasında iltihap var canımı yakıyor….benimki sağlık sorunlarım yüzünden ama sana sonuna kadar katılıyorum oldum olası gıcık olurdum zaten

Ayyyy nasıl güldüm Allah da seni güldürsün
Ya ben çooook ekstrem durumlar dışında hiç takmıyorum
Ciğerime baskı yapıyor nefes alamıyorum, omuz kasım yırtık askısı ağrı yapıyor, tam sırtımın ortasında iltihap var canımı yakıyor….benimki sağlık sorunlarım yüzünden ama sana sonuna kadar katılıyorum oldum olası gıcık olurdum zaten
Cok gecmis olsun bende sevmediginizden sanmistim ama saglik icinmis tabiki daha zor.. peki dışarda nasil yapiyorsunuz yarim atlet mi kullaniyorsunuz.. benim buyuk oldugu icin mecbur bakkala giderken bile takmak zorunda kaliyorum.. yoksa yururken sallaniyor maalesef.. kim isteyerek takar ki hele bu sıcaklar da

Eşiniz sizi takmıyor umursamıyor. Umursuyor olsaydı fikirlerinize değer verirdi.
Benim eşimin 20 senelik arkadaşı vardı, Sinem adı. Kızdan hiç hoşlanmadım. Çok argo konuşan, silikonlu göğüsleri gömlekler fışkıran, çok rahat bir kızdı. Bir gün doğum günü kutlamasında karşılaştık. Dedim bir daha bu kızla ben aynı ortama girmem. Sen de zırt pırt konuşmayacaksın, yoksa ben de Cihan'la konuşurum. Cihan da benim çok yakışıklı, bekar, esmer, yağız bir arkadaşım.
Eşim o dakikadan sonra Sinemle irtibatı kesti. Kısasa kısas anacım 🙂

Cok gecmis olsun bende sevmediginizden sanmistim ama saglik icinmis tabiki daha zor.. peki dışarda nasil yapiyorsunuz yarim atlet mi kullaniyorsunuz.. benim buyuk oldugu icin mecbur bakkala giderken bile takmak zorunda kaliyorum.. yoksa yururken sallaniyor maalesef.. kim isteyerek takar ki hele bu sıcaklar da
Sevmiyorum zaten sağlıklı da olsam mengeneye girmiş gibi hissediyorum nefret ediyorum kendilerinden :)
İnce bir bluz alıyorum tişört üstüne yada dantelli yelek gibi yada tül kumaştan yelek gibi birşey biraz kamufle ediyorum o bölgeyi
Derin v yaka askılı filan giyeceksem ya sabır diyip takıyorum ama 3 saatten fazla kaldırmıyor vücudum dönüyorum evime memişler foraaaa
Zorlanıyorum ama bir süre böyle sınanacam belliki
Sporcu sütyenlere yarım atletlere destekli atletlere heves ettim ama yine nefes alamadım malesef
Kışa düzelirim diye tahmin ediyorum, o zamanda anca evden çıktığımda takarım çünkü gerçekten nefretlik bir nesne ya
Na tatlı ne kibar bir insansınız ya çok teşekkür ederim gece gece beni mutlu ettiniz,çooook mutlu olasınız….

ben böyleyimle başlayıp ,insanı tercih yapmaya mecbur bırakan konuşmalardan anlamanız gereken sindirilmişsiniz, vazgeçemeyeceğinizden emin.Hadi biraz geri çekilin bakalım nololoyor , dünyanızın merkezine kendinizi koyun.ben de istemem eşimin başka bayanlarla haşır neşir olmasını iş bile olsa
Suan için öyle yapıyorum yokmuş gibi davranıyorum görüşmelere gidiyorum ıs arıyorum oda öyle davranıyor yokmuşum gibi dilekcemi hazırladım yarın imzalatacagim artık hakkımızda hayırlısı

Şimdi bu bahsettiğiniz iş arkadaşı ile eşiniz aranızdaki samimiyeti bilmiyorum. Ama iş arkadaşı ise görüşmelerinde bence sorun yok.

Ama şuursuz şuursuz muhabbetler, cıvık cıvık gülmeler, alakasız zamanlarda görüşmeler gibi durumlar varsa bende asla tahammül edemem.. Eğer durum bu ve eşiniz sırf bunu istemiyorsunuz diye boşanmayı mevzu edebiliyorsa zaten sizi çok da önemsemiyor gibi.. Ya da bana öyle geldi..

Ama eşiniz sırf iş arkadaşına doktor bakıp tavsiye etti diye sorun çıkarıyorsanız haklı sayılmazsınız bence.. Çünkü bu gayet doğal.. Kasım yurt dışından gelmiş bende olsam yardımcı olurdum insanlık bu.. Altında başka birşey aramaya gerek de yok diye düşünüyorum.. 🙄🙄

Merhaba kk üyeleri çok uzun yazmayacağım lütfen okur musunuz akıla ihtiyacim var. Biz eşimle 2 sene maddi sıkıntının dibine vurduktan sonra 1 yıldır düze çıktık çok şükür durumları düzelttik. Maddi sorunların çözülmesi ile esime aşırı bir ozguven ve tabi sorumluluğun getirdiği stres geldi bu sefer manevi sorunlar başladı. Söylediklerimi isteklerimi rahatsız olduğum konuları hiç takmıyor. Yurtdisinda birlikte çalıştığı bir bayan var yani eşim burda kadin yurtdisinda arada buraya geliyor zaten telde de sürekli irtibat halindeler ıs dolayısı ile bu kadınla ilk zamanlar bir samimiyet kurmuş ama tabi onların rahatlığı ile bizimki uymadı bana rahatsızlık verdi gülüşmeler konuşmalar falan soyledim uzaklaşmisti trye geldi kadin yine samimi olmaya başlamışlar hastaymış burda Dr araştırmış falan yani yine iş dışında sohbet muhabbet başlamış bunu öğrenince kendisine sordum bana birsey yok dedi bende samimiyet başlayınca ilerliyor afedersiniz kadin rahat yani bizler gibi değil dedim bu sefer ben yanlış birsey yapmadım eğer seni aldatmiyirsam kiminle konuştuğuma karışamazsın yani aldatmadigim sürece istediğimi yaparım diyor senin rahatsız olman senden kaynaklıdır diyor istediği ile arkadaş olur muhabbet edermis böyle kabul edecekmişim yoksa bosanacakmisim bende tamam o zaman bosanalim dedim dilekceni hazırla dedi şimdi 2 gündür konuşmuyoruz 2 kucuk çocuğumuz var ilgili bir baba ama sanırım özgürlük istiyor ben nasıl davranmaliyim esime
Rahatlığı sinirlendirdi beni boşanmak istyorsanız boşanın

Valla yapılabilecek çokta bişey yok aslında boşanma lafı belliki sadece blöf eşiniz yememiş .
Tipik sonradan görme hareketleri çevremde fazlaca gördüğümden biliyorum. Boşanmak istemiyorsanız yutup oturacak parasını çatır çatır yiyeceksiniz kiminle ne yaparsa yapacak göz yumacaksınız...umursamayıp kendi hayatınızı yaşayacak, çocuklarınızın büyümesini bekleyeceksiniz yada boşanacak iki çocukla hayatın zorluklarına karşı direneceksiniz ,eşinizde gününü gün edecek...
Çok yakın bir aile dostumuzun başına geldi aynı durum sonradan görmeydi bu aile para çuvallaydı kadın acaip savuruyordu lüx yaşam o biçim..derken 4. Çocuğu yaptı kadın 40 yaşında adamda ego tavan..çok sürmedi adam birine kapıldı ..karisi kıyametleri kopardı dedektif tuttu iz sürdü ortaya çıkardı durumu...hatta kadının evini basıp saldırdı karakolluk falan oldular..ya o ya ben dedi resti çekti..ama adam metresi bırakmadı karısını bıraktı eve maddi yardımı kesti ..kadıncağız o yaşından sonra çocuk elinde bulaşıkçılık falan yaptı bir süre baktı olacak gibi değil adama alttan almaya başladı..hatta kumayı kabul etti elini öptürdü
Şimdi çocuklar büyüdü metreste 2 çocuk daha yaptı ..evleri farklı semtlerde karısına villa aldı altına mersedes falan ..metreste karısıda lüx içinde yaşıyorlar..🤣 gerçekten çok tuhaf ve vahim bir durum
Demem o ki dikkat edin olan size olmasın iyi düşünün

Valla yapılabilecek çokta bişey yok aslında boşanma lafı belliki sadece blöf eşiniz yememiş .
Tipik sonradan görme hareketleri çevremde fazlaca gördüğümden biliyorum. Boşanmak istemiyorsanız yutup oturacak parasını çatır çatır yiyeceksiniz kiminle ne yaparsa yapacak göz yumacaksınız...umursamayıp kendi hayatınızı yaşayacak, çocuklarınızın büyümesini bekleyeceksiniz yada boşanacak iki çocukla hayatın zorluklarına karşı direneceksiniz ,eşinizde gününü gün edecek...
Çok yakın bir aile dostumuzun başına geldi aynı durum sonradan görmeydi bu aile para çuvallaydı kadın acaip savuruyordu lüx yaşam o biçim..derken 4. Çocuğu yaptı kadın 40 yaşında adamda ego tavan..çok sürmedi adam birine kapıldı ..karisi kıyametleri kopardı dedektif tuttu iz sürdü ortaya çıkardı durumu...hatta kadının evini basıp saldırdı karakolluk falan oldular..ya o ya ben dedi resti çekti..ama adam metresi bırakmadı karısını bıraktı eve maddi yardımı kesti ..kadıncağız o yaşından sonra çocuk elinde bulaşıkçılık falan yaptı bir süre baktı olacak gibi değil adama alttan almaya başladı..hatta kumayı kabul etti elini öptürdü
Şimdi çocuklar büyüdü metreste 2 çocuk daha yaptı ..evleri farklı semtlerde karısına villa aldı altına mersedes falan ..metreste karısıda lüx içinde yaşıyorlar..🤣 gerçekten çok tuhaf ve vahim bir durum
Demem o ki dikkat edin olan size olmasın iyi düşünün
Yok artık yahu ne kumasi tövbe estağfurullah Allah yaşatmasın boşanirken haklarımı alıp bosanirim sonucta illaki zor 2 coxukla yalnız ama ailemde bana destek çok şükür

Back
X