- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Hiç sanmıyorum 2 senedir düzelmedi ki be kuzumSeninle uğraşmak için cabaliyor kvden esin biraz daha anlayisli olup senin yaninda bir tavir gösterse bu kadar sikinti yapmazsinda ondanda destek görmeyince haliyle bunaliyorsun canim..esinde ailesine karsi tavir takinamaz ama en azindan rahatsizligi belli etse keşke.. Umarim duzelir
Peki nasıl olacak yardım edinYuh kv iyice abartmiş esin suclu tamamen ben bikere cok fena tartistim esim hic karismiyordu ustune kv esimi gel gel bak ne diyo diye cagirdigi halde gelmedi bunlarda tepeme bindi tabi esimde duydu oyle olunca geldi aninda bi guzel susturdu ozur dileyip beni kucaklamaya baslamisti sahtede olsa kv :))) o evde esin sana sahip cikmiyorsa kv kp gorumcede ayak alti ediyor iste bence onlarla degil ilk esini duzeltmeye caliş
Bir tane eltisiyle kayinvalidesiyle kayinpederiyle sorun yaşamayan insan yok mu ya?
Ayrıca bu nasi kayınvalide ya... Nasıl bir seviyesizlik bu
Mecbursun diyo çok ağladım direndim ama kv arsiz bosansam da torunumu goreceeeeem der gelir utanmadanBen olsam , Bende böyle esi sevmezdim..
Ne bicim es bu!
Esine laf getirenden zaten es olmaz ..
Madem esin yapamiyor sen yap , iyice tartis , soyle fikrini..
Mecbur degilsin gorusmeye , Esin gorussun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?