• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime olan sevgimi kaybettim :(

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Merhaba kızlar eşimle 1 sene nisanlilik dan sonra evlendim o zamanlar kv filan çok iyi davrandilar bana kızları gibi gördüler yani ben öyle sanmıştım neyse severek evlndik 2 senedir de evliyiz 5 aylık bir kızım var önceden eşimle birbirimizi çok seviyorduk tek bir kötü söz söylemedim bi kere salak dedim diye Özür üstüne Özür diledim neyse evlendik kv gorumce elti sırasıyla hep tartışmalar kavgalar başladı dogurdum kv ben memur çocuğuyum benim baba evime çöplük dedi lohusa halimle sinir krizi geçirdim eşim ağzını açıp anasina bişey demedi yapmadığım halde anneme senin kızın ogluumla önceden yattı demiş eşime söyledim anasina hiç bir şey demedi annem bana inandı tabiki ama bütün bu olanlar sevgimi aşkımı herseyi bitirdi hiç birini görmek istemiyorum ama mecbursun diyo eşim işimiz ekmegimiz bir diyo bilmiyorum bi ömür nasıl geçer böyle teşekkür ederim yorumlar için şimdiden

Seninle uğraşmak için cabaliyor kvden esin biraz daha anlayisli olup senin yaninda bir tavir gösterse bu kadar sikinti yapmazsinda ondanda destek görmeyince haliyle bunaliyorsun canim..esinde ailesine karsi tavir takinamaz ama en azindan rahatsizligi belli etse keşke.. Umarim duzelir

Yuh kv iyice abartmiş esin suclu tamamen ben bikere cok fena tartistim esim hic karismiyordu ustune kv esimi gel gel bak ne diyo diye cagirdigi halde gelmedi bunlarda tepeme bindi tabi esimde duydu oyle olunca geldi aninda bi guzel susturdu ozur dileyip beni kucaklamaya baslamisti sahtede olsa kv :))) o evde esin sana sahip cikmiyorsa kv kp gorumcede ayak alti ediyor iste bence onlarla degil ilk esini duzeltmeye caliş

Valla ne zor demi bu sekilde yasamak balla ben olsam baskin karakter olup esime sert cikar burnjndan getirirdim haa isyemiyomu gule gule kendi bilir bende anamdan dogdum ana kuzusuuyum kimsr keyfimi bozamaz.. onemli olanda es zaten oda destek ciknasi ve seni en azindannkimseyi kirmadan korumasi lazim

İş tamamen esinde bitiyor KV hep konusucak nasilsa onu susturcak tek sey eşin

Ne diyeceğimi bilemedim konu sahibi
Haklısın böyle eş sevilmez ki.. duyguların aşkın bitmesinde ne olsun..
Ama halledilebilir üstesinden gelinebilir yinede
Duyguların geri gelirmi onu bilmiyorum
Allah yardımcın olsun

sevmediğin eşine neden çocuk yaptın o meleğe yazık

eşin çok gurursuz bir insanmış insan anası da olsa eşine öyle iftira atılmasına göz yumar mı:KK11:

Seninle uğraşmak için cabaliyor kvden esin biraz daha anlayisli olup senin yaninda bir tavir gösterse bu kadar sikinti yapmazsinda ondanda destek görmeyince haliyle bunaliyorsun canim..esinde ailesine karsi tavir takinamaz ama en azindan rahatsizligi belli etse keşke.. Umarim duzelir
Hiç sanmıyorum 2 senedir düzelmedi ki be kuzum

Yuh kv iyice abartmiş esin suclu tamamen ben bikere cok fena tartistim esim hic karismiyordu ustune kv esimi gel gel bak ne diyo diye cagirdigi halde gelmedi bunlarda tepeme bindi tabi esimde duydu oyle olunca geldi aninda bi guzel susturdu ozur dileyip beni kucaklamaya baslamisti sahtede olsa kv :))) o evde esin sana sahip cikmiyorsa kv kp gorumcede ayak alti ediyor iste bence onlarla degil ilk esini duzeltmeye caliş
Peki nasıl olacak yardım edin

Ben olsam , Bende böyle esi sevmezdim..
Ne bicim es bu!
Esine laf getirenden zaten es olmaz ..
Madem esin yapamiyor sen yap , iyice tartis , soyle fikrini..
Mecbur degilsin gorusmeye , Esin gorussun ...
Mecbursun diyo çok ağladım direndim ama kv arsiz bosansam da torunumu goreceeeeem der gelir utanmadan

Back
X