eşime olan sevgimi kaybettim :(

Eşinizle aranızı bozmayın anasına laf etmez onu da beklemeyin
Sizde samimi olmayın kayınvalde ile yanındayken iyi davranın sonrasında konuşmayın aramayın eşiniz arar uzatırsa telefonu konuşun yoksa yok yani
İlla sevmek zorunda değilsiniz iş arkadaşı gibi olun sadece merhaba merhaba birde işiniz düştüğünde konuşun yeter çok bile kayınvalideye
Bu adamlar evlenince anaya düşüyor bukadar hayret

Teşekkür ediyorum arkadaşım başka çarem yok böyle davranicam

Kaynanan esinden bir tepki görse agzini bile acamaz. Acaba senin annen esine boyle seyler dese neolur cok merak ediyorum. Esin sana sahip cikmali. Sinir oldum kaynanana nasil olurda namusuna laf eder o kimki yaparken yanindamiymis. Terbiyesiz!

Amaan maşallah deyin o zaman neme lazim
Allah mutluluğunuzu daim etsin öyleyse
Kayınvalidem ve kayınpederim bana uzaklar yaz tatillerinde biz gidiyoruz kısın da 2-3 hafta bana gelip kalıyorlar. Eltim de uzak ancak yazdan yaza gorusuruz. Gorumceler yakın ama nazar değmesin cok iyiler

Uzaklıktan Kaynaklı sanırım, genelde yakın olanlar cok problemli

Öyle sanırım ya benim gördüğüm kadarıyla öyle çünkü ama sizin ki iyiymis yaa maşallah
Bakalım ben buraya ne zaman kaynanali gorumceli konu acicam

Eslerden kaynaklaniyo hersey
Annem annem diyolarda hic esim esim demiyolar
Sonra huzur olmuyo tabiki
Yasanmiyo oyle bi care bulsun
İsini ayirsin
Ne bilim yakinsaniz evi tasiyin
1susarsiniz 2susarsiniz hep susulmuyo konusuncada kotu sen oluyosun

senin kızın yattı zaten oğlumla daha önce dicek eşimde anasını susturamıcak bende onu sevcem oldu tabi tabi yok öyle bi dünya kvdemle cok kavga ettim ama eşim hep korudu beni kusura bakma ama eşin ana kuzusu butun olay eşinde bitiyo kvden falan hikaye

bu erkekler su haksiz aileleri yuzunden neleri yitirdiklerini bilseler kafalarini taslara vururlardi..

eşinide ailesinide 1 defa alttan aldınmı gerisi geliyor.sen o bir defayı yapmışşın.bundan sonrasına iyi bir şey bekleme.ya eyvallah dersin herşeye yada ayrılırsın sana kalmış.

Ben bitirmek istiyorum bırakmıyor ki kaç kere konuştum saçmalama yemekte ne var diyo

yemekte ne var mı diyor
yemekte zıkkım var , köküyle birlikte yiyince çok faydılıymış desen ya

okudum canım benim eşimde hiç ses çıkarmaz kardeşleri öyle degil eşlerinin üstüne titrer benimki ise ....kv gittiğimde hepsi eşini bir yere çeker asla iş yaptırmaz benimki beni köle gibi çalıştırır kv önce o emir verir şunu yap bunu yap kayınbabamın cenazesinde hasta edecek kadar çalıştırdılar beni eve dönerken kanamalı bir şekilde otobüse binip göndermiş sürekli hastasın deyip doktora bile götürmemişti ve 25 günlük evliydik daha eş susarsa konuşan çok olur kardeşi arkamdan laf söylüyo telden duyuyorum eşim hiçbirşey demiyo ne oluyo zamanla sevgi azalıyo sarılırken eskisi gibi duygu yoğunluğu yaşamadığımı farkettim geçenlerde içimden hiç birşey gelmiyo yapmak ona karşı sadece şimdilik bekliyorum çocuk yok bir düşük bir dış gebelik yaşadım vardır diyorum bir hayır bunda bazen baba olmayı hak etmiyor neden çocuk yapmaya çalışıyorum diyorum rızkımızı sürekli ailesine gönderiyo düğünde altınları kaynanam iki kaynıma verdi bize de ödetiyorlar sürekli kavga ediyorum kv kaynımlarla bile tartıştım bu yüzden evlat ayrımı yapıyosunuz helel etmiyorum dedim ama değişen birşey olmadı eşim benim maaşım ben çalışıyorum gönderirim diyo hem annem parasını istediği oğluna verir ben istemem zaten iyide hem bize vermiyo hem bizden alıyo üstelik nasıl bir annelik Rabbim ona bırakmaz biliyorum ama en zoruma giden eşimin onları sürekli haklı görmesi ve beni üzmesi eşimede ailenede hakkımı helal etmiyorum diyorum sürekli ama nafile ne hakkın varki diyo Rabbim büyük diyorum herşeyin hayırlısı evlendiğin kişi ne kadar önemliyse ailesi iki kat önemli bunu anladım evliliğimden... hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Cnmm bende 4 yıllık evliyim ve anlatsam roman olacak kadar şeyler yaşadım seninki benimkinin yanında devede kulak o kadar yani!
Ama benim bir farkım vardı eşim her daim duvar gibi önümde duruyordu bana karşı gelenler yada hakkımda ileri geri konuşanlar karşısında onu buluyorlardı.Bu şekilde yıllar geçti baktı ailesi düzelmiyor ve hata onlarda şuan 1 ablası ve annesiyle 1 yılı aşkın süredir görüşmüyoruz çünkü hak ettiler! İyiki görüşmüyoruz inan ÇOK huzurlu ve mutluyum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…