- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Teşekkür ediyorum arkadaşım başka çarem yok böyle davranicamEşinizle aranızı bozmayın anasına laf etmez onu da beklemeyin
Sizde samimi olmayın kayınvalde ile yanındayken iyi davranın sonrasında konuşmayın aramayın eşiniz arar uzatırsa telefonu konuşun yoksa yok yani
İlla sevmek zorunda değilsiniz iş arkadaşı gibi olun sadece merhaba merhaba birde işiniz düştüğünde konuşun yeter çok bile kayınvalideye
Bu adamlar evlenince anaya düşüyor bukadar hayret
Ben Varım 6 Yıldır evliyim, 1 eltim ve 4 görumcem var. Bugüne kadar tek bir sorun bile yasamadım.Bir tane eltisiyle kayinvalidesiyle kayinpederiyle sorun yaşamayan insan yok mu ya?
Ayrıca bu nasi kayınvalide ya... Nasıl bir seviyesizlik bu
Amaan maşallah deyin o zaman neme lazimBen Varım 6 Yıldır evliyim, 1 eltim ve 4 görumcem var. Bugüne kadar tek bir sorun bile yasamadım.
Amaan maşallah deyin o zaman neme lazim
Allah mutluluğunuzu daim etsin öyleyse
Öyle sanırım ya benim gördüğüm kadarıyla öyle çünkü ama sizin ki iyiymis yaa maşallahKayınvalidem ve kayınpederim bana uzaklar yaz tatillerinde biz gidiyoruz kısın da 2-3 hafta bana gelip kalıyorlar. Eltim de uzak ancak yazdan yaza gorusuruz. Gorumceler yakın ama nazar değmesin cok iyiler
Uzaklıktan Kaynaklı sanırım, genelde yakın olanlar cok problemli
bu erkekler su haksiz aileleri yuzunden neleri yitirdiklerini bilseler kafalarini taslara vururlardi..Merhaba kızlar eşimle 1 sene nisanlilik dan sonra evlendim o zamanlar kv filan çok iyi davrandilar bana kızları gibi gördüler yani ben öyle sanmıştım neyse severek evlndik 2 senedir de evliyiz 5 aylık bir kızım var önceden eşimle birbirimizi çok seviyorduk tek bir kötü söz söylemedim bi kere salak dedim diye Özür üstüne Özür diledim neyse evlendik kv gorumce elti sırasıyla hep tartışmalar kavgalar başladı dogurdum kv ben memur çocuğuyum benim baba evime çöplük dedi lohusa halimle sinir krizi geçirdim eşim ağzını açıp anasina bişey demedi yapmadığım halde anneme senin kızın ogluumla önceden yattı demiş eşime söyledim anasina hiç bir şey demedi annem bana inandı tabiki ama bütün bu olanlar sevgimi aşkımı herseyi bitirdi hiç birini görmek istemiyorum ama mecbursun diyo eşim işimiz ekmegimiz bir diyo bilmiyorum bi ömür nasıl geçer böyle teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
okudum canım benim eşimde hiç ses çıkarmaz kardeşleri öyle degil eşlerinin üstüne titrer benimki ise ....kv gittiğimde hepsi eşini bir yere çeker asla iş yaptırmaz benimki beni köle gibi çalıştırır kv önce o emir verir şunu yap bunu yap kayınbabamın cenazesinde hasta edecek kadar çalıştırdılar beni eve dönerken kanamalı bir şekilde otobüse binip göndermiş sürekli hastasın deyip doktora bile götürmemişti ve 25 günlük evliydik daha eş susarsa konuşan çok olur kardeşi arkamdan laf söylüyo telden duyuyorum eşim hiçbirşey demiyo ne oluyo zamanla sevgi azalıyo sarılırken eskisi gibi duygu yoğunluğu yaşamadığımı farkettim geçenlerde içimden hiç birşey gelmiyo yapmak ona karşı sadece şimdilik bekliyorum çocuk yok bir düşük bir dış gebelik yaşadım vardır diyorum bir hayır bunda bazen baba olmayı hak etmiyor neden çocuk yapmaya çalışıyorum diyorum rızkımızı sürekli ailesine gönderiyo düğünde altınları kaynanam iki kaynıma verdi bize de ödetiyorlar sürekli kavga ediyorum kv kaynımlarla bile tartıştım bu yüzden evlat ayrımı yapıyosunuz helel etmiyorum dedim ama değişen birşey olmadı eşim benim maaşım ben çalışıyorum gönderirim diyo hem annem parasını istediği oğluna verir ben istemem zaten iyide hem bize vermiyo hem bizden alıyo üstelik nasıl bir annelik Rabbim ona bırakmaz biliyorum ama en zoruma giden eşimin onları sürekli haklı görmesi ve beni üzmesi eşimede ailenede hakkımı helal etmiyorum diyorum sürekli ama nafile ne hakkın varki diyo Rabbim büyük diyorum herşeyin hayırlısı evlendiğin kişi ne kadar önemliyse ailesi iki kat önemli bunu anladım evliliğimden... hakkımızda hayırlısıMerhaba kızlar eşimle 1 sene nisanlilik dan sonra evlendim o zamanlar kv filan çok iyi davrandilar bana kızları gibi gördüler yani ben öyle sanmıştım neyse severek evlndik 2 senedir de evliyiz 5 aylık bir kızım var önceden eşimle birbirimizi çok seviyorduk tek bir kötü söz söylemedim bi kere salak dedim diye Özür üstüne Özür diledim neyse evlendik kv gorumce elti sırasıyla hep tartışmalar kavgalar başladı dogurdum kv ben memur çocuğuyum benim baba evime çöplük dedi lohusa halimle sinir krizi geçirdim eşim ağzını açıp anasina bişey demedi yapmadığım halde anneme senin kızın ogluumla önceden yattı demiş eşime söyledim anasina hiç bir şey demedi annem bana inandı tabiki ama bütün bu olanlar sevgimi aşkımı herseyi bitirdi hiç birini görmek istemiyorum ama mecbursun diyo eşim işimiz ekmegimiz bir diyo bilmiyorum bi ömür nasıl geçer böyle teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?