- 18 Nisan 2020
- 23
- 7
- 36
- 33
- Konu Sahibi Kaybolmusum
-
Bir kaç cümlesi neydi ?Eşime artık yapamadığımızi ondan ayrılmak istediğimi söyledim. 4 yıldır evliyiz ve devamlı birbirimizi kırıp üzüyoruz aslında uzun bir birliktelikten sonra evlendik ama evliliğimiz benim umduğum gibi olmadı malesef . Ben o değişir diye cirpinirken o benim degismemi belki de bazı şeylere alismami bekledi . Ama geldiğimiz noktada ayrılığın en doğru karar olduğuna inandım ben ve bunu onunla konuştum . Sessizce dinledi bikac cümle dışında bir şey söylemedi . Günlerdir de suskun ne yapacağımı bilmiyorum evet kararım kesin ama neden susuyor olabilir ki gitmemi mı istiyor yoksa ne olabilir ?
Evlilik terapistine başvurdunuz mu hiçYani sen zaten kararını vermişsin gibi şeyler ama bu kararı almamda o da çok etkili oldu çok büyük kavgalar ettiğimizi birbirimizi tukettigimizi ikimiz de iyi biliyorduk . Evet seviyoruz 10 yıllık koca bir ilişki bu ama sevgi de tek başına yeterli olamıyor
Malesef hayır yaşadığımiz yer bir ilçe ve merkezde olsa bile gitgeli çok uzak . Belki burdan gidince gideriz diyorduk ben diyordum daha doğrusu . Ama bunun için çok g c sanırımEvlilik terapistine başvurdunuz mu hiç
Uzun sevgililik dönemindeki halinden başka bir adama mı evrildi peki eşinizMalesef hayır yaşadığımiz yer bir ilçe ve merkezde olsa bile gitgeli çok uzak . Belki burdan gidince gideriz diyorduk ben diyordum daha doğrusu . Ama bunun için çok g c sanırım
Aslında şöyle eskiden de sınırlı bir yapısı vardı şimdi daha da arttı . Kabaligi arttı .gün geçtikçe daha sınırlı aksi bı insana dönüşüyor . Zaten sorun da bu ben ondan sakin olgun bir erkek olmasını bekledikçe o ya çok öfkeli ya da çocukça davranışlarda bulunuyor ve bunu her ortamda herkese karşı yapabiliyor bunlar beni cok rahatsız ediyor . Yapı olarak ben daha ciddi ve olgun oldum hep ondan d artık yaşının ve mesleğinin gerektirdiği gibi davranmasını bekledikçe ya bir ciddiyetsizlik çocuk çocuk hareketler ya da öfkeli sinirli ruh hali . Bunlar için o kadar çok konuştum ki kendisiyle ama yok ne kadar tamam dikkat edeceğim dese de aynı kalıyor . Eskiden böyle miydi bilmiyorum ya ben fark etmedim ya da çok iyi sakladıUzun sevgililik dönemindeki halinden başka bir adama mı evrildi peki eşiniz
Çok üzülmüş ama sizin hamle yapmanızı bekliyor bence. Gitmeye kalksanız durdurup konuşalım düzeltelim diyecek gibi hissettimAma esas sorunum şu an neden bu kadar sustu insan bir şey söylemez mı bu sessizliğin anlamı ne olabilir ki
Üzülüyor olabilirAma esas sorunum şu an neden bu kadar sustu insan bir şey söylemez mı bu sessizliğin anlamı ne olabilir ki
Hemen acele karar vermeyin.Oturun konuşun sorunlarınızı bence.Eşime artık yapamadığımızi ondan ayrılmak istediğimi söyledim. 4 yıldır evliyiz ve devamlı birbirimizi kırıp üzüyoruz aslında uzun bir birliktelikten sonra evlendik ama evliliğimiz benim umduğum gibi olmadı malesef . Ben o değişir diye cirpinirken o benim degismemi belki de bazı şeylere alismami bekledi . Ama geldiğimiz noktada ayrılığın en doğru karar olduğuna inandım ben ve bunu onunla konuştum . Sessizce dinledi bikac cümle dışında bir şey söylemedi . Günlerdir de suskun ne yapacağımı bilmiyorum evet kararım kesin ama neden susuyor olabilir ki gitmemi mı istiyor yoksa ne olabilir ?
Kim bilir belki deÇok üzülmüş ama sizin hamle yapmanızı bekliyor bence. Gitmeye kalksanız durdurup konuşalım düzeltelim diyecek gibi hissettim
Kim bilir belkiÇok üzülmüş ama sizin hamle yapmanızı bekliyor bence. Gitmeye kalksanız durdurup konuşalım düzeltelim diyecek gibi hissettim
Haklısınız kesinlikle öyleEvlenince var olan huylar daha da artmış ve artık birlikte yaşadığınız için daha çok farkına varmışsınız maalesef
Bilemiyorum ikisi de olabilirİki ihtimal var boşanacagınızı beklemiyordu ve şok olmuş olabilir.
Ya da susarak sizi cezalandırıyor olabilir.
Oturup ciddi ciddi konuşmanız lazım
Bence o da kabullenmiş durumuEşime artık yapamadığımızi ondan ayrılmak istediğimi söyledim. 4 yıldır evliyiz ve devamlı birbirimizi kırıp üzüyoruz aslında uzun bir birliktelikten sonra evlendik ama evliliğimiz benim umduğum gibi olmadı malesef . Ben o değişir diye cirpinirken o benim degismemi belki de bazı şeylere alismami bekledi . Ama geldiğimiz noktada ayrılığın en doğru karar olduğuna inandım ben ve bunu onunla konuştum . Sessizce dinledi bikac cümle dışında bir şey söylemedi . Günlerdir de suskun ne yapacağımı bilmiyorum evet kararım kesin ama neden susuyor olabilir ki gitmemi mı istiyor yoksa ne olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?