Eşime ondan ayrılmak istediğimi söyledim

Kaybolmusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
23
7
36
33
Eşime artık yapamadığımızi ondan ayrılmak istediğimi söyledim. 4 yıldır evliyiz ve devamlı birbirimizi kırıp üzüyoruz aslında uzun bir birliktelikten sonra evlendik ama evliliğimiz benim umduğum gibi olmadı malesef . Ben o değişir diye cirpinirken o benim degismemi belki de bazı şeylere alismami bekledi . Ama geldiğimiz noktada ayrılığın en doğru karar olduğuna inandım ben ve bunu onunla konuştum . Sessizce dinledi bikac cümle dışında bir şey söylemedi . Günlerdir de suskun ne yapacağımı bilmiyorum evet kararım kesin ama neden susuyor olabilir ki gitmemi mı istiyor yoksa ne olabilir ?

Bir kaç cümlesi neydi ?

Yani sen zaten kararını vermişsin gibi şeyler ama bu kararı almamda o da çok etkili oldu çok büyük kavgalar ettiğimizi birbirimizi tukettigimizi ikimiz de iyi biliyorduk . Evet seviyoruz 10 yıllık koca bir ilişki bu ama sevgi de tek başına yeterli olamıyor

Evlilik terapistine başvurdunuz mu hiç

nickinizden vajinismusla da uğraştığınızı varsaydım atlatabildiniz mi?
ilk başta o süreç yormuştur sizi düzeldiyse çocuğunuz var mı?

Sorunlarınız neyden kaynaklı? Nickiniz vajinismus mağduru, cinsel hayatınız nasıl?

Malesef hayır yaşadığımiz yer bir ilçe ve merkezde olsa bile gitgeli çok uzak . Belki burdan gidince gideriz diyorduk ben diyordum daha doğrusu . Ama bunun için çok g c sanırım
Uzun sevgililik dönemindeki halinden başka bir adama mı evrildi peki eşiniz

Uzun sevgililik dönemindeki halinden başka bir adama mı evrildi peki eşiniz
Aslında şöyle eskiden de sınırlı bir yapısı vardı şimdi daha da arttı . Kabaligi arttı .gün geçtikçe daha sınırlı aksi bı insana dönüşüyor . Zaten sorun da bu ben ondan sakin olgun bir erkek olmasını bekledikçe o ya çok öfkeli ya da çocukça davranışlarda bulunuyor ve bunu her ortamda herkese karşı yapabiliyor bunlar beni cok rahatsız ediyor . Yapı olarak ben daha ciddi ve olgun oldum hep ondan d artık yaşının ve mesleğinin gerektirdiği gibi davranmasını bekledikçe ya bir ciddiyetsizlik çocuk çocuk hareketler ya da öfkeli sinirli ruh hali . Bunlar için o kadar çok konuştum ki kendisiyle ama yok ne kadar tamam dikkat edeceğim dese de aynı kalıyor . Eskiden böyle miydi bilmiyorum ya ben fark etmedim ya da çok iyi sakladı

iki ihtimal var
o da boşanmak istediği için susuyordur çünkü aranız kötüymüş o da boşansak mı diye düşünmüştür. siz dile getirince rahatlamıştır.
ikinci ihtimal boşanmayacağızı bunun bir sitem konuşması olduğunu vazgeçeceğinizi düşünmüştür.daha önce boşanalım diyip barıştıysanız bir şey olmaz diyor olabilir.

Hemen acele karar vermeyin.Oturun konuşun sorunlarınızı bence.

Evlenince var olan huylar daha da artmış ve artık birlikte yaşadığınız için daha çok farkına varmışsınız maalesef

Bence o da kabullenmiş durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…