- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
- #241
Konunu okuduğumda elbette eşinin soykediklerinin normal olmadigin farkında olarak durumu değerlendirdim. Eşini cezalandır, ona surat as, Didem'i izletme demeyeceğim. Aksine izlet, izlemek istiyorsa. Eşini biz ancak senin anlattığın kadar bilebiliriz. Aslını sen iyi bilirsin. Yeni evliymissin, bundan dolayı cinselliğe bağlı olan bakışınız eski evlilere göre daha yogun. Bunu da normal görüyorum. Yalnız hatasını ona anlatma noktasında yanlışların var. Hiçbir erkeğin yüz asarak, laf sokarak, cinsel olarak ondan uzak durarak ya da küs kalarak birşeyleri anlayacağını düşünmüyorum. Sadece numara yaparlar. Olmuş gibi davranıp eski düzenlerine kavuşmak için ne istersen yapıp sonra eski hallerine geri donerler. Köklü çözüm mu istiyorsun?
Öncelikle o evdeyken kendi kendine evde de oynayabilirsin. Verdigi tepkilere bak bakalım ilgiyle mı izliyor?
Didem'i mı izlemek istiyor kısıtlama bırak izlesin. Ben bile kadın halimle seviyorum oryantal izlemeyi çok iç ısıtan bir dans.
Bu gibi seylere takılmayın nolur, yanlış cümleler kurmuş evet yanlış tepkiler vermiş... Ama bırakın orada kalsın. Zaman icinde zamana yayarak hatasını ona anlatın. Anlık dersler ile anlamaz erkekler yanlışlarını.![]()
çok teşekkür ederim anlayısınız ve desteğiiniz için. gösterdiğiniz yol için. sanırım fazla üstüne gidiyorum.
cünkü dünden beri yapmadığı fedakarlık kalmadı. sürekli affettirmek için birseyler yapıyor .
sanırım artık affetmenin zamanı geldi ve gerçekten cinselliği cezalandırmak olarak kullanmamalıyım ben bunu anladım.