Eşime oryantel oynamak isteyince...

Konunu okuduğumda elbette eşinin soykediklerinin normal olmadigin farkında olarak durumu değerlendirdim. Eşini cezalandır, ona surat as, Didem'i izletme demeyeceğim. Aksine izlet, izlemek istiyorsa. Eşini biz ancak senin anlattığın kadar bilebiliriz. Aslını sen iyi bilirsin. Yeni evliymissin, bundan dolayı cinselliğe bağlı olan bakışınız eski evlilere göre daha yogun. Bunu da normal görüyorum. Yalnız hatasını ona anlatma noktasında yanlışların var. Hiçbir erkeğin yüz asarak, laf sokarak, cinsel olarak ondan uzak durarak ya da küs kalarak birşeyleri anlayacağını düşünmüyorum. Sadece numara yaparlar. Olmuş gibi davranıp eski düzenlerine kavuşmak için ne istersen yapıp sonra eski hallerine geri donerler. Köklü çözüm mu istiyorsun?
Öncelikle o evdeyken kendi kendine evde de oynayabilirsin. Verdigi tepkilere bak bakalım ilgiyle mı izliyor?
Didem'i mı izlemek istiyor kısıtlama bırak izlesin. Ben bile kadın halimle seviyorum oryantal izlemeyi çok iç ısıtan bir dans.
Bu gibi seylere takılmayın nolur, yanlış cümleler kurmuş evet yanlış tepkiler vermiş... Ama bırakın orada kalsın. Zaman icinde zamana yayarak hatasını ona anlatın. Anlık dersler ile anlamaz erkekler yanlışlarını. :34:

çok teşekkür ederim anlayısınız ve desteğiiniz için. gösterdiğiniz yol için. sanırım fazla üstüne gidiyorum.
cünkü dünden beri yapmadığı fedakarlık kalmadı. sürekli affettirmek için birseyler yapıyor .
sanırım artık affetmenin zamanı geldi ve gerçekten cinselliği cezalandırmak olarak kullanmamalıyım ben bunu anladım.
 
arkadaşım çok büyük bi olay dayak aldatma gibi birşey olmadıktan sonra her tartışmada kırılmada yatak ayırma olayını doğru bulmuyorum ben de
hatasını anlaması için kaç gündür tepki gösterdin anlıyodur o da yaptığının nası bi kabalık olduğunu
 
senin konuyu okudukdan sonr abi$ey oldu

e$ime canim SIKILIyo dedim oda aç bi muzik dans et dedi :)
hemn aklima oryantellik geldi,oryantel yapayimmi sana istermisin dedim
vay efendim saçmaliyomu$um, ar namus diye bi$ey varmi$da bilmemnedee:53:
durûp duruken al sana kavga sebebi:27:
bi kere dinimizde bile kocan helaline hersey serbest dedim ne alakasi var namusla
biraz ati$tik ko$eye SIKI$INCA tamam odamizda yap bari diyo:37:
ruyanda gorursun sen anca dedim
al benimkini vur seninkinee :27:

bu arada yatak ayirma i$ine bende sicak bakmiyorum , dön arkani yat illa sarilmak zorunda deilsin :)
 
Şöyle bir düşünüyorum da biz kadınlar da çok mu abartıyoruz ne ?

Yani yapacağımdan değil de merak ettim diyorsunuz sonra böyle neticeler çıkıyor ortaya işte...
Madem yapmayacağınız bir şey,sırf meraktan sormak niye ? Bu merak denen şey biz kadınları yeyip bitiriyor her zaman,sorsak bir dert sormasak bir dert.
Zaten yapmayacağınız bir şeyse farazi konuşup hiiiiiiiç güzel giden ilişkinizi bozmayın,yapacağınız bir şey ise de yine sormadan direk yapın(adam çok güzel olur deseydi konu güzel bir şekilde kapanacaktı ve siz ileride yapmaya kalksanız bile çok da sürpriz olmayacaktı yani)

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim,eşiniz iyi bir dersi hak ediyor,yataklarınızı ayırmayın ama burnunu da sürtün.
 
düşüncelerin için çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel şeyler yazmıssın. Allah evliliğinizi nazarlardan korusun. inşallah bir ömür bizde böyle geçinir gideriz.

amin canim, dilerim sizde birbirinizi iyi tanidikca, sorunlari minimuma indirip huzurlu ve mutlu ömür boyu bir evlilik gecirirsiniz.


Sen şimdi kadınım de de gel beni kandır! Lafa bak, tokatı yermiş de çok da hakedermiş. Oldu başka derdiniz var mıydı? Kendinize gelin kendinize, eş eştir, insan insandır. Kadına günah olan neyse erkeğe de günah olan odur, ayıp da. İnsan önce insan olduğunu bilsin, hayasını edebini elinde tutsun ona göre hareket etsin. Böyle meselelere de anneliği bilmem neyi alet etmeyin!

Bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cesaret, şu yazdığınıza bakın! Doğru ama değil mi, namussuzluğu sadece kadına haram edip erkeğe helal görenler sayesinde onca kadın dayak yiyor da gıkını çıkaramıyor, çıkarma hakkını kendinde görmüyor. Ya da en kötü ihtimal öldürüyorlar, ama doğru Allah bilir haketmiştirler de onlar.

tartisma esnasinda yaninizda yatan esiniz size söyleseydi (bende her gece baska bir kadini hayal ediyorum ama iste elimde sen varsin idare ediyorum !!) siz esinize bir tokat atmazmiydiniz ? kadinlara tokat atma özgürlügü var ama erkege yok demi ? mimlenmis nasilsa, kadin erkek fark etmez bunu duyan es suratina patlatir bir tane,ben duysaydim bende patlatirdim.

Bir de utanmadan yukarıda konu sahibine aman sakın kocana vurma deyip aşağıda kadına sen dayağı hakedersin diye nutuk atmış! Dikkat et hanım(şayet kadınsan), her eşin adaleti bir olmaz. Çok iyi eşim, şöyleyim böyleyim derken savunduğun zihniyetin tokatını yiyiverirsin.

tabi size kalsa bir dansözlük tartismasi yüzünden gitsin kocasina vursun küfür etsin yatagi ayirsin 3-5 yil sonra iyice yüz göz olup birbirlerine sövüp saysinlar demi ? sonra kazayla birde cocuk yapsinlar ama anlasamasinlar siddetli gecimsizlikten vede bosansinlar? bunlarimi istiyorsunuz? ayrica yazilani iyide okuyup anlayamiyorsunuz.ben esler arasindaki karsilikli saygidan bahsettim.size cok mu yabanci bu kavramlar ?


bunu yazan bir kadın mı diye düşündüm? osmanlı tokatı yersin,hak edersin falan..

biz kadınlar kendimize bunları yakıştırdıktan ve başka bir kadına bunları yazdıktan sonra mianın eşi nin dediklerini bir erkeğe çok görmüyorum artık.adam en azından osmanlı tokatı yersin dememiş,komiğine gitmiş dalga geçmeye çalışmış.

Esip gürleyenlere bakma demişsiniz. Sizin yorumunuz çok mu normal?

Konuyu açana "adama tokat atma, hangi yüzle girersin yatağına", diğer arkadaşa "adamına sakın öyle deme dayağı hakedersin". Anne olan varlığa yakışmıyor da baba olan varlığa "Didem oynasa ağzımın suları akar, sen oynarsan tiksinç olursun" demek yakışıyor mu?

Ama tabi erkek ya ona normal kadın annedir kutsaldır ona yakışmaz... bla bla...


Sen şimdi kadınım de de gel beni kandır! Lafa bak, tokatı yermiş de çok da hakedermiş. Oldu başka derdiniz var mıydı? Kendinize gelin kendinize, eş eştir, insan insandır. Kadına günah olan neyse erkeğe de günah olan odur, ayıp da. İnsan önce insan olduğunu bilsin, hayasını edebini elinde tutsun ona göre hareket etsin. Böyle meselelere de anneliği bilmem neyi alet etmeyin!

Bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cesaret, şu yazdığınıza bakın! Doğru ama değil mi, namussuzluğu sadece kadına haram edip erkeğe helal görenler sayesinde onca kadın dayak yiyor da gıkını çıkaramıyor, çıkarma hakkını kendinde görmüyor. Ya da en kötü ihtimal öldürüyorlar, ama doğru Allah bilir haketmiştirler de onlar.
[/QUOT

kesinlikle katılıyorum arkadaşım
insanlar ne kadar da çelişkili konuşuyo
mutlu bir evlilik için kadınlar her açıdan dört dörtlük olacak aynı zamanda eşinin hatalarını da görmezlikten gelip üstünü kapatacak değil mi
mutlu bir evliliğin sırrı bu mudur yani her şeyi alttan almak mıdır


ne kadar hazirsiniz kücük seyler icin yuvalari yikmaya,binbir zahmetle yuva kurmak icin gece gündüz ugrasin sonrada kücük seyler icin hosgörüyü bitirip yillanmis kinle asik oldugunuz insandan bosanin.cok kolay degil mi ? nasilsa emek harcamak gerekmiyor.celiski degildir bu efendim, evlilik hosgörü ister , ben demedim ki hep alttan al.hep erkek güclü.sizler konuyu anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.isinize öyle geldigi icin.esimle 12 yildir mutluysak bu sadece benim fedakarligimla olabilcek birsey degil ki ? evlilik tek basina yürütülmez,üzülüyorum sizler icin cevrenizde saygi ve sevgi cercevesinde bir örnek yok demek ki.cok yazik.


Üstteki yorum,bana göre kısa ve öz (ve doğru) ama arada kaynamış.
O yüzden alıntı yapmak istedim:)

Eşin,büyük ihtimalle bir dansözle evlenmek istemezdi.
Bu yüzden seni dansöz olarak görmek istemeyebilir.
Bunu bir fantazi olarak bile itici bulabilir.
Belki oynamandan bile hoşlanmıyor olabilir.

4 aylık evlisiniz.Bu tarz didişmeler,ayarını bilememeler olabilir.
Ancak böyle olayları fazla büyütmek ve yatak ayırmak doğru değil.

kesinlikle katiliyorum bu sözlerinize, erkek icin disaridaki kadinla evdeki kadin bir degil.olmamalida zaten.

ayrica kadin olup olmadigimi sizlere ispatlamak zorunda degilim, adil olup evlilik kurumunun korunmasindan yanaysam.ben sizlere feminist erkek düsmani diyormuyum ?
 
ne kadar hazirsiniz kücük seyler icin yuvalari yikmaya,binbir zahmetle yuva kurmak icin gece gündüz ugrasin sonrada kücük seyler icin hosgörüyü bitirip yillanmis kinle asik oldugunuz insandan bosanin.cok kolay degil mi ? nasilsa emek harcamak gerekmiyor.celiski degildir bu efendim, evlilik hosgörü ister , ben demedim ki hep alttan al.hep erkek güclü.sizler konuyu anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.isinize öyle geldigi icin.esimle 12 yildir mutluysak bu sadece benim fedakarligimla olabilcek birsey degil ki ? evlilik tek basina yürütülmez,üzülüyorum sizler icin cevrenizde saygi ve sevgi cercevesinde bir örnek yok demek ki.cok yazik.

şimdi biz mi suçlu olduk yani.
yazdığım yorumları okuyun isterseniz ben kocanı affetme ayrıl mı diyorum da yuva yıkmaya ne kadar hazırsınız gibi laflar ediyosunuz
hatta yatağı ayırmamasını bu durumu çok uzatmamasını söylüyorum
siz yazmadınız mı sen kocana öyle birşey desen suratına yumruğu yer oturursun tarzı birşey
sonra mutlu bi evlilik için herşeyi sorun etmemek alttan almak gerekiyo diyen siz değil misiniz yine
bu konu için konuşuyosak neden kadınlar bu tarz durumları alttan alıyo da erkekler almıyo ben bunu anlamadım.
ve bu yüzden tepki gösterdim yazdıklarınıza özellikle o tokat meselesini örnek verdiğiniz için.
bu tarz fedakarlıkları alttan almaları neden kadınlar yapmak zorunda bi evlilik yürüsün diye.
 
ne kadar hazirsiniz kücük seyler icin yuvalari yikmaya,binbir zahmetle yuva kurmak icin gece gündüz ugrasin sonrada kücük seyler icin hosgörüyü bitirip yillanmis kinle asik oldugunuz insandan bosanin.cok kolay degil mi ? nasilsa emek harcamak gerekmiyor.celiski degildir bu efendim, evlilik hosgörü ister , ben demedim ki hep alttan al.hep erkek güclü.sizler konuyu anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.isinize öyle geldigi icin.esimle 12 yildir mutluysak bu sadece benim fedakarligimla olabilcek birsey degil ki ? evlilik tek basina yürütülmez,üzülüyorum sizler icin cevrenizde saygi ve sevgi cercevesinde bir örnek yok demek ki.cok yazik.

şimdi biz mi suçlu olduk yani.
yazdığım yorumları okuyun isterseniz ben kocanı affetme ayrıl mı diyorum da yuva yıkmaya ne kadar hazırsınız gibi laflar ediyosunuz
hatta yatağı ayırmamasını bu durumu çok uzatmamasını söylüyorum
siz yazmadınız mı sen kocana öyle birşey desen suratına yumruğu yer oturursun tarzı birşey
sonra mutlu bi evlilik için herşeyi sorun etmemek alttan almak gerekiyo diyen siz değil misiniz yine
bu konu için konuşuyosak neden kadınlar bu tarz durumları alttan alıyo da erkekler almıyo ben bunu anlamadım.
ve bu yüzden tepki gösterdim yazdıklarınıza özellikle o tokat meselesini örnek verdiğiniz için.
bu tarz fedakarlıkları alttan almaları neden kadınlar yapmak zorunda bi evlilik yürüsün diye.

sevgili simon bu tokat olayini istediginiz gibi algiliyorsunuz, simdi birde size sorayim.esiniz yaninizda söyle deseydi bende her gece baska kadinlari hayal ediyorum ama sen varsin elimde senle idare edicem artik deseydi ne yapardiniz Allah askina? arkadasin birisi konu sahibinin esinin bu cevabi hak ettigini yazmis.El insaf diyorum baskada birsey demiyorum !!!! hangi kadin kocasina bende her gece baska erkegi hayal ediyorum ama senle idare edicem artik dese suratina bir tokat yer.ben kadin olarak kocam bana bunu dese bende vurarim bir tane.lütfen at gözlügüyle bakmayin yazilanlara.evlilik karsilikli sevgi ve hosgörüyle yürür.sizden ricam geriye dönüp yazilanlari tekrar okumaniz, ben burda ne erkegim nede erkek savunuculugu yapiyorum.dogru olan neyse o!! ortalik bosanan insan kayniyor insanlarin birbirine saygisi kalmamis.Türk milleti olarak yozlastiriliyoruz kimsenin umurunda degil.ki biz millet olarak aile baglari birbirine bagli insanlariz ve ne derseniz diyin kari koca birbirini sayacak, küslük olmaz evlilikte!kirginliklari küs kalmadan yatak ayirmadan anlatmanin bir dünya yolu var.
 
sevgili simon bu tokat olayini istediginiz gibi algiliyorsunuz, simdi birde size sorayim.esiniz yaninizda söyle deseydi bende her gece baska kadinlari hayal ediyorum ama sen varsin elimde senle idare edicem artik deseydi ne yapardiniz Allah askina? arkadasin birisi konu sahibinin esinin bu cevabi hak ettigini yazmis.El insaf diyorum baskada birsey demiyorum !!!! hangi kadin kocasina bende her gece baska erkegi hayal ediyorum ama senle idare edicem artik dese suratina bir tokat yer.ben kadin olarak kocam bana bunu dese bende vurarim bir tane.lütfen at gözlügüyle bakmayin yazilanlara.evlilik karsilikli sevgi ve hosgörüyle yürür.sizden ricam geriye dönüp yazilanlari tekrar okumaniz, ben burda ne erkegim nede erkek savunuculugu yapiyorum.dogru olan neyse o!! ortalik bosanan insan kayniyor insanlarin birbirine saygisi kalmamis.Türk milleti olarak yozlastiriliyoruz kimsenin umurunda degil.ki biz millet olarak aile baglari birbirine bagli insanlariz ve ne derseniz diyin kari koca birbirini sayacak, küslük olmaz evlilikte!kirginliklari küs kalmadan yatak ayirmadan anlatmanin bir dünya yolu var.

iyide konu sahibinin kocası ben hep başka kadınları hayal ediyorum ama elimmde sen varsın seninle yetinicem artık gibi birşey demedi ki tam olarak
bu olaydaki adam kibarca yapmanı istemiyorum diyeceği yerde gayet kaba bi şekilde eşini kıracak şekilde bitakım laflar etti.
kocam bana sizin söylediğiniz şekilde dese direk tepki gösterip tartışırım kolay kolay da barışmam ben kendi ailemde hiç öyle kavga sırasında tokat filan görmedim o yüzden tokat atacağımı sanmıyorum sadece sert bi şekilde konuşurum yani.

ama burada bahsedilen konuda kimsenin kimseyi tokatlamasına gerek yok o konuda ben de size katılıyorum.
ben sizin sen öyle birşey deme alttan al eğer dersen tokatı yersin ve hakedersin demenize takıldım. hakedersin lafı hiç hoş değil.
bu konu için söylüyorum aynı tepkiyi bayan da verse tokatı haketmez bunu söylemeye çalıştım.
ayrıca ben de belirttiğim gibi yatak ayır küs kal filan demedim zaten sadece tepkini belli et bi daha kine daha kibar olsun diye tavsiyede bulundum
 
amin canim, dilerim sizde birbirinizi iyi tanidikca, sorunlari minimuma indirip huzurlu ve mutlu ömür boyu bir evlilik gecirirsiniz.



tartisma esnasinda yaninizda yatan esiniz size söyleseydi (bende her gece baska bir kadini hayal ediyorum ama iste elimde sen varsin idare ediyorum !!) siz esinize bir tokat atmazmiydiniz ? kadinlara tokat atma özgürlügü var ama erkege yok demi ? mimlenmis nasilsa, kadin erkek fark etmez bunu duyan es suratina patlatir bir tane,ben duysaydim bende patlatirdim.



tabi size kalsa bir dansözlük tartismasi yüzünden gitsin kocasina vursun küfür etsin yatagi ayirsin 3-5 yil sonra iyice yüz göz olup birbirlerine sövüp saysinlar demi ? sonra kazayla birde cocuk yapsinlar ama anlasamasinlar siddetli gecimsizlikten vede bosansinlar? bunlarimi istiyorsunuz? ayrica yazilani iyide okuyup anlayamiyorsunuz.ben esler arasindaki karsilikli saygidan bahsettim.size cok mu yabanci bu kavramlar ?








ne kadar hazirsiniz kücük seyler icin yuvalari yikmaya,binbir zahmetle yuva kurmak icin gece gündüz ugrasin sonrada kücük seyler icin hosgörüyü bitirip yillanmis kinle asik oldugunuz insandan bosanin.cok kolay degil mi ? nasilsa emek harcamak gerekmiyor.celiski degildir bu efendim, evlilik hosgörü ister , ben demedim ki hep alttan al.hep erkek güclü.sizler konuyu anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.isinize öyle geldigi icin.esimle 12 yildir mutluysak bu sadece benim fedakarligimla olabilcek birsey degil ki ? evlilik tek basina yürütülmez,üzülüyorum sizler icin cevrenizde saygi ve sevgi cercevesinde bir örnek yok demek ki.cok yazik.



kesinlikle katiliyorum bu sözlerinize, erkek icin disaridaki kadinla evdeki kadin bir degil.olmamalida zaten.

ayrica kadin olup olmadigimi sizlere ispatlamak zorunda degilim, adil olup evlilik kurumunun korunmasindan yanaysam.ben sizlere feminist erkek düsmani diyormuyum ?


Hala aynı üslupta devam ediyorsunuz...

Bence size çok yazık...

:19:
 
Son düzenleme:
eger kocana yada sevgiline öyle birsey dersen suratinin ortasina okkali bir osmanli tokati yersin , benden söylemesi.acikcasi bence hakedersinde, annelik kapasitesine sahip Allah tarafindan böyle yüceltilmis bir cins bunu söylerse hakeder.
.

Dayağı şiddeti hiçbir canlı hak etmez. Bunu bir kadın olarak söyleyebiliyorsan, erkeklere kızmamıza gerek bile yok.

Özellikle, erkek çocuğu olan bir anne bu şekilde konuşursa, çocuk ileride eşine rahatlıkla o Osmanlı tokadını atabilir. Biz kadinlar önce kendimiz şiddeti savunmamalıyız ki, ileride dayağı insanlık dışı gören bir nesil gelebilsin.
 
Ben Şu Oryantel Didem'in Yerinde Olsam Eşine Dava Açardım Çok Ayıp Çok :ssz:

Sende Biscolata Erkeğine Yoğunlaş Şekerim :31:
 
Eşiniz daha nasıl kırdıgı kalbi duzeltecegını bıle bılmeyen biri..
Lafta özür dilemiş.
Mjlar atmiş falan klasık erkek ..

Halbukı bence cok cıddı sorunlar var ; bakış açıısı..
Oryantal yapıp goğsu bağrı acık bır kadını tv.de ızlerken zevk alıyor..
Ve o'na o..yakıştırması yapıyor, bu ahlakı bır eksıklıgı oldugunun gostergesı herseyden önce..

Ahlaklı,kendını bilen bır erkek o.. olarak nıtelendırdıgı insanı izlemez ağzı burnu sulanıp..
2.sorun ise ; Eşinizin konuyu özürle kapattıgını sanıp reglınızın bıtmesını beklemesi..

Demek kı hıcbısey anlamamış esınız ; hala alıcaklarının hesabını yapıyor yuzsuzce..
Ben olsaydım bu duruma daha cok sınırlerdım..

Hem bana hakaret edıcek,içinden geçirdikleri biranda diline vurucak ..
Hemde benımle ılıskıye gırmek ıcın gunu hesaplıycak,yüzsüzlüğe bakarmısınız ..

Bunları dusununce ben olsam karşılığını aynı sekılde verırdım,
Hayatta hersey karsılıklıdır sevgı saygı ılgı emek ..
Siz bakmayın aman erim aman paşam aman kocam dıyen o kadınlara..
O kafada ki insanlar yüzünden suan erkekler bu durumda..
Erkek erdir, adamdır, evin direğidir, sısko olabılır , ayakları kokabılır , kel olabilir, yemek yapmaz,bulasık yıkamaz
Ama bakımlı vucudu manken gb kadın ister,
Evi temiz karnı tok olsun ister,
İsterde ister ..

Sonucunda da işte böyle ağzına gelen hakareti etmekten çekinmez karısına...
Bunları duyunca evlilik ile ılgılı butun dusuncelerım evrım gecırıyor ,
Ama ben herşeyi insanın durusunun belırledıgını dusunurum,

Bunu bana eşim yapsaydı : kavga etmezdim, bağarıp çağarıp, yasaklar uygulamazdım..
Gösterdiğim özeni, ilgiyi , alakayı keserdim..
Telefonuma ve pc. duvar kağıdına çok beğendiğim yakısıklı erkeklerin resimlerini koyardım
Videları indirirdim..
Tv.de reklamlara daha bir ilgili olurdum..
Kısaca O'nun özgüvenini sarsar, gururunu kırardım..
Cunku size aynısı yapılmış..
 
eşim hatalarını kabul etti. gerçekten dersini aldı. dün ona çok iyi bir ders verdim. bir daha yapmayacağını vs söyledi. yeminler ettiğini pişman olduğunu beni cok sevdiğini benden asla tiksinmeyeceğini vs böyle düşünmemem gerektiğini söyleyip durdu. ben yanlıs anlattım yanlıs kelimeler kullandım şakayla söyledim öyle tepkiler verdim vs ve ifade edemedim kendimi vs dedi. hala binlerce özür diliyor. kendini affettirmek içinn bir sürü şey yaptı durdu etrafımda. ve sonuc olarak affettim. bir daha olmaması sartıyla :)
ben onu cok seviyorum kızlar . onunda beni sevdiğini biliyorum. içinden kötü şeyler gecirmeyeceğini düşünüyorum. hala taparcasına seviyor. ve ben mutlu ve değerli hissediyorum kendimi onun yanında. tabi böyle süzgeçten geçirmeden yaptığı konusmalar haricinde.

bunu da ilk kez yaptı tanıstığımız günden bu yana.
 
eşim hatalarını kabul etti. gerçekten dersini aldı. dün ona çok iyi bir ders verdim. bir daha yapmayacağını vs söyledi. yeminler ettiğini pişman olduğunu beni cok sevdiğini benden asla tiksinmeyeceğini vs böyle düşünmemem gerektiğini söyleyip durdu. ben yanlıs anlattım yanlıs kelimeler kullandım şakayla söyledim öyle tepkiler verdim vs ve ifade edemedim kendimi vs dedi. hala binlerce özür diliyor. kendini affettirmek içinn bir sürü şey yaptı durdu etrafımda. ve sonuc olarak affettim. bir daha olmaması sartıyla :)
ben onu cok seviyorum kızlar . onunda beni sevdiğini biliyorum. içinden kötü şeyler gecirmeyeceğini düşünüyorum. hala taparcasına seviyor. ve ben mutlu ve değerli hissediyorum kendimi onun yanında. tabi böyle süzgeçten geçirmeden yaptığı konusmalar haricinde.

bunu da ilk kez yaptı tanıstığımız günden bu yana.

İnce olmalarını beklemek beyhude zaten erkeklerin..
Sadece daha az kaba olabilseler bari..Çünkü bizler kırılganız..
Gönlünüzü aldığına sevindim eşinizin..
Mutluluklar..:nazar::38:
 
Öncelikle eşinle bu konuyu yoluna koymana sevindim Mia'cım ve umarım bir daha patavatsızlık yapıp üzmez seni eşin.Bende konuyu okuyunca kendi kendime düşündüm aslında evliliğe renk katmak için fena fikir değil.Aslında ben oynamayı falanda hiç beceremem ama akşam bende eşime dedim oryantal kıyafeti alıp sana dans etsem nasıl olur diye.Eşimin cevabı çok ilginç sen yorulma hayatım ben sana dans ederim.Gerçekten eşim dans konusunda çok yeteneklidir bende bir o kadar kalas hiç kıvıramam.Eşimde beni mahcup etmemek için ben sana oynarım aşkım dedi.Sonuç güldük, geçtik.Yani erkeklerin ne zaman ne tepki vereceği belli değil ama bizi oryantal kıyafetlerle de görmek istemiyor sanırım.Kötü düşündüklerinden değil ama ben bile giysem gülme krizine girmekten karşısına çıkamam şahsen.:1::1::1::1:
 
eşim hatalarını kabul etti. gerçekten dersini aldı. dün ona çok iyi bir ders verdim. bir daha yapmayacağını vs söyledi. yeminler ettiğini pişman olduğunu beni cok sevdiğini benden asla tiksinmeyeceğini vs böyle düşünmemem gerektiğini söyleyip durdu. ben yanlıs anlattım yanlıs kelimeler kullandım şakayla söyledim öyle tepkiler verdim vs ve ifade edemedim kendimi vs dedi. hala binlerce özür diliyor. kendini affettirmek içinn bir sürü şey yaptı durdu etrafımda. ve sonuc olarak affettim. bir daha olmaması sartıyla :)
ben onu cok seviyorum kızlar . onunda beni sevdiğini biliyorum. içinden kötü şeyler gecirmeyeceğini düşünüyorum. hala taparcasına seviyor. ve ben mutlu ve değerli hissediyorum kendimi onun yanında. tabi böyle süzgeçten geçirmeden yaptığı konusmalar haricinde.

bunu da ilk kez yaptı tanıstığımız günden bu yana.

Düzelmenize çok sevindimm. Çoğu erkek böyle ne yazıkki laflarının nereye gittiğini bilmiyolar. Bence ona bu olay yetmiştir daha saçmalamaz diye düşünüyorum:1:
Mutluluklar:16:
 
bence cok cocukca bir davranış eşin haklı adam istemiyorsa sana yakıştıramıyorsa sen boşa üzülüyorsun dansözlük biliyorsunuzki bir meslek ama toplumda biyük bir cogunlıgının bakış açısı farklı bu duruma seni de o katakoriye koymak istememiş sen i ne kadar seviyor ve deger veriyorki basit göünmemen için ugraşmış bu ufak kaprisler den birbirinizden soğmamalı esas olan tenellerin sağlam olamsıdır
 
aslında eşim çok iyi bir insan dünya tatlısı çok anlayıslı gerçekten hakediyor ama böyle nasıl cevap verdi bende anllayamadım açıkçası.
değmeyecek biri olsa yapmak istemem aklımın ucundan bile geçmez ama değecek biri diye yapmak istedim. aslında yapacağımdan da değil. tepkisini ölçeyim dedim.
ama bu şekilde tepki verdi..

artık yatmayacağım onunla... jartiyerde giymeyeceğim büstiyerde dantellide. ne hali varsa görsün. zaten regl dönemimdeydim özledim deyip duruyordu. daha beter olsun

waw çok süper ceza ayrıca çok gaddarca hem ayrı yatmak hemde regl dönemi bende deniycem
 
bana kalirsa garip bir soru sormamissin, ayrica o kiyafetleri alip esinin karsisinda oynayip romantik bir aksamda planlamis olabilirdin..kimi erkek tav olur kimisi olmaz demekki...esini iyi taniman lazim boyle seyler yapmayi dusunmeden tabii..ama sozlerinde ayip etmis mi esin??? cok buyut ayip etmis.
 
Back
X