Eşime Oyle Kirildim Ki

Çareler çaresiz. Sorunlarınızda sorunsuz.
Kız adam ne yapsın arkadaşı ile konuşmasın mı?
Sana hiç şarkı göndermedi mi ondan mı bozuldun anlamadım ki?

Günaydın öncelikle...

Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...

Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...

Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm 😶😶

Bir Drama Queen vakası ile karşı karşıyayız. Bir de bayıl istersen Feriha

tumblr_pssbus8FEQ1wbxtp8_400.gifv

Nebileyim belki kadındır da kocasının kadınla olan sohbetindeki neşeyi kendi evliliklerinde yakalayamadıklarını düşünüp canı sıkılmış belki de kıskanmıştır diyeceğim ama o da değilse tam bomba
Sence o telefonda ki kadin olsa, konu sahibi ilk msj da elin karisiyla.dile belirtmez miydi? Belirtisiz bırakır miydi o tümleci 😂

Ya siz neden bu kadar acımasız yorumlar yapiyorsunuz ? Gercekten cok merak ediyorum?? Neden yani insan gibi cevap vermek varken ezikleyerek konuşmak neden? Evet eşimi kıskandım olamaz mı? Bir kadınla bu şekilde gülmesine ona bu şekilde şarkı göndermesine kırıldim olamaz mı ? Çok acımasızsınız...
Boşanmak istesem buraya yazar miyim sizce ? Alakasız yorumlar yapıyorsunuz, tek amacınız dalga geçmek olmuş. Ben sizden sadece nasıl davranmalıyım diye bir sorunun cevabını bekledim..
Yok boşan , yok sorun ne ?

Ben sadece ve sadece kendinizi benim yerime koymanizi ve bu durumda ne yapardınız bunu merak ettim..

Günaydın öncelikle...

Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...

Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...

Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm 😶😶
Ufff ne kadar sıkıcı çekilmez bı insan modeli. Eşinden değil senden bahsediyorum. Tabiki seninle bu kadar neşeli olmaz gulemez. Kcoasi arkadaşıyla tel gırgır yaptı güldü mutlu oldu diye dört saat uyumayan bı kadın🤪🤪

Back
X