- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi Carelercaresizz
Başta yazmayıp sonra yazdığınızda hiç inandırıcı olmuyorsunuz. Üslubunuza dikkat edin bu atarı gidin kocanıza yapınYa siz delirdiniz mi kadınla konusuyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta yazmayıp sonra yazdığınızda hiç inandırıcı olmuyorsunuz. Üslubunuza dikkat edin bu atarı gidin kocanıza yapınYa siz delirdiniz mi kadınla konusuyor..
Kız arkadaşıyla...Ufff ne kadar sıkıcı çekilmez bı insan modeli. Eşinden değil senden bahsediyorum. Tabiki seninle bu kadar neşeli olmaz gulemez. Kcoasi arkadaşıyla tel gırgır yaptı güldü mutlu oldu diye dört saat uyumayan bı kadın![]()
Ya siz neden bu kadar acımasız yorumlar yapiyorsunuz ? Gercekten cok merak ediyorum?? Neden yani insan gibi cevap vermek varken ezikleyerek konuşmak neden? Evet eşimi kıskandım olamaz mı? Bir kadınla bu şekilde gülmesine ona bu şekilde şarkı göndermesine kırıldim olamaz mı ? Çok acımasızsınız...
Boşanmak istesem buraya yazar miyim sizce ? Alakasız yorumlar yapıyorsunuz, tek amacınız dalga geçmek olmuş. Ben sizden sadece nasıl davranmalıyım diye bir sorunun cevabını bekledim..
Yok boşan , yok sorun ne ?
Ben sadece ve sadece kendinizi benim yerime koymanizi ve bu durumda ne yapardınız bunu merak ettim..
Kocanin is arkadasi tatil icin yasadiginiz sehre gelicek, bu bi kadin, esinle ve diger arkadaslarla gorusucek, buna tepkin normal ama arayip esinle sarki esprisine gulunce efsane skandal oyle mi? Ben niye inanmiyorum bilemedim. Buna bu kadar takacak olan insan hem o kocayi o kadınla bulusmaya yollamaz, hem de ilk mesajda arkadasin kadin oldugunu belirtir anacim.Ya siz neden bu kadar acımasız yorumlar yapiyorsunuz ? Gercekten cok merak ediyorum?? Neden yani insan gibi cevap vermek varken ezikleyerek konuşmak neden? Evet eşimi kıskandım olamaz mı? Bir kadınla bu şekilde gülmesine ona bu şekilde şarkı göndermesine kırıldim olamaz mı ? Çok acımasızsınız...
Boşanmak istesem buraya yazar miyim sizce ? Alakasız yorumlar yapıyorsunuz, tek amacınız dalga geçmek olmuş. Ben sizden sadece nasıl davranmalıyım diye bir sorunun cevabını bekledim..
Yok boşan , yok sorun ne ?
Ben sadece ve sadece kendinizi benim yerime koymanizi ve bu durumda ne yapardınız bunu merak ettim..
Haklsiiniz.Başta yazmayıp sonra yazdığınızda hiç inandırıcı olmuyorsunuz. Üslubunuza dikkat edin bu atarı gidin kocanıza yapın
Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum
İş arkadaşı anladığım kadarıyla erkek,sohbetindeki neşeyi kendi evliliklerinde yakalayamadıklarını düşünüp canı sıkılmış belki de kıskanmıştır
Iste esine de boyle sakalar komiklikler yapiyosan ondan olmuyo benceÇok komik arkadaşlar hadi hep beraber gülelim.
Tamam gülelimÇok komik arkadaşlar hadi hep beraber gülelim.
Bende konuyu toparlamak icin yazmış. Eğer kadın olsaydı konunun can alıcı noktası olarak bastıra bastıra yazardı en baştaNiye kızıyorsun ki
Adam sana demiş anlatmış gizli saklı işler yapmamış ayrıca 5 yıllık evliyiz yazmışın ki okuyunca bu anlaşılıyor boşanma durumu ayrıca kadın olduğunu şuan yazdin ayrıntılı yazmadın kimse de anlamadı
Esin kadınla telde konuşuyor da iş yerinde kadınla susuyormu orda daha çok zaman geçiyor tek sorun tel muhabbetimi
Sizin yanınızda konuşmuş anlatmış sizde boşuna kirilmisiniz
Bide kızma kırılma ama nedense ben kadın kısmına inanmadım
Yok gerçekten ben çok şaşırdım inanmasanıza.Niye kızıyorsun ki
Adam sana demiş anlatmış gizli saklı işler yapmamış ayrıca 5 yıllık evliyiz yazmışın ki okuyunca bu anlaşılıyor boşanma durumu ayrıca kadın olduğunu şuan yazdin ayrıntılı yazmadın kimse de anlamadı
Esin kadınla telde konuşuyor da iş yerinde kadınla susuyormu orda daha çok zaman geçiyor tek sorun tel muhabbetimi
Sizin yanınızda konuşmuş anlatmış sizde boşuna kirilmisiniz
Bide kızma kırılma ama nedense ben kadın kısmına inanmadım
Evet arkadaşın cinsiyetini kimse anlayamadı,bunu ilk mesajınıza ekleyin. Yorumlar ona göre gelecektir.Tabi ki kadın . Kız arkadaşı zaten problem o . Anlamadınız miyazmamışım sinirden yaa
Başta yazmayıp sonra yazdığınızda hiç inandırıcı olmuyorsunuz. Üslubunuza dikkat edin bu atarı gidin kocanıza yapın
Ben anlarsınız diye düşünmüştüm.Bende konuyu toparlamak icin yazmış. Eğer kadın olsaydı konunun can alıcı noktası olarak bastıra bastıra yazardı en başta![]()
Dediğim gibi sinirden belirmemişim , ve ben anlarsınız diye düşünmüştüm de yazarken aklıma bile gelmedi belirtmek..bencede kadın olsa en başta yazardı , kocamın kadın iş arkadaşı diye
Tabii hepimiz kocamin iş arkadasi aradi diyince onun bi kadin oldugunu normalde sakkadak anlariz da, iste hep burda okuduklarimizdan bacim haklisinBen anlarsınız diye düşünmüştüm.
Ama tabi burada neler okuyoruz belirtmem gerekirdi...
Çünkü kadın olsa ilk basta yazar bir kadin ve verir veristirir bunu atlamaz sonrada demezYok gerçekten ben çok şaşırdım inanmasanıza.
Erkek olsa neden bu kadar kafama takayim ?
Neyse herkese , herşey için teşekkür ediyorum.
Eğer #yonetici kapatabiliyorsa konuyu kapatırsa çok sevinirim.
Aynen öyle. Baktı ki çok tepki alıyor kadın diye değiştirdi. Gülmesine sinir olana kadar bu kadar muhabbet etmesine sinir olurdubencede kadın olsa en başta yazardı , kocamın kadın iş arkadaşı diye
Arakadaşlar buluşmuyorlar zaten. Eşim bir okulda çalışıyor bu kız arkadaşımız da eski çalıştığı arkadaşlarını görmeye okula gelecekmiş ama.gelememis. eşimde gelmiyor diye bu şarkıyı göndermiş..Kocanin is arkadasi tatil icin yasadiginiz sehre gelicek, bu bi kadin, esinle ve diger arkadaslarla gorusucek, buna tepkin normal ama arayip esinle sarki esprisine gulunce efsane skandal oyle mi? Ben niye inanmiyorum bilemedim. Buna bu kadar takacak olan insan hem o kocayi o kadınla bulusmaya yollamaz, hem de ilk mesajda arkadasin kadin oldugunu belirtir anacim.
Haaa de ki bu arkadas kadin, karşi cins öcü degil, espriler şakalar, demek ki iyi anlasiyolar, o zaman sen de neseli ol. Esinle bu tür bi dialogun yoksa bu başkasinin sucu degil.