Eşime Oyle Kirildim Ki

Sorunun kendiniz olduğunu anlarsanız, derdiniz bitecek.
Gereksiz kıskançlık yapmışsın.
Eşinin seninle böyle muhabbeti hiç olmadıysa demek ki tarafların espri anlayışı farklı.
Sal yani adamı.
Adam sende gül diye oturup detaylarını anlatmış ama sen kıskançlıktan adamın seninle paylaştığını bile göremiyorsun.
Gidip 4 saat kendine azap çektirip somurttun.
Ee siz hangi ara böyle muhabbet edeceksiniz ki?
Belli ki eşiniz soğuk espri seviyor, ummadığı anda yapıverin sizinde böyle anlarınız olsun. :)

Böyle dertsiz bir derde ancak bu kadar mantıklı yorum yapılabilirdi. 😅

C Carelercaresizz kıskanmışsınız o kısmı anladım da neyi kıskandığınızı anlamadım.

Eşinizin bir kadınla konuşmasını mı kıskandınız yoksa sizinle gülmediği kadar gülmesini mi?

Kadınla konuşmasını kıskandıysanız saçma çünkü kadınla iletişimi olduğunu, görüştüklerini biliyorsunuz.

Çok eğlenip gülmesini kıskandıysanız arkadaşın cinsiyetinin bir önemi kalmıyor. Bir erkeğe de gülse kıskanmanız lazımdı.

Gerçekten sorun ettiğiniz şey ne tam olarak?

Herkes konu sahibinin üzerine gitmiş ama ben hak verdim. Kocam benden bir çift tatlı söz güler yüz esirgeyecek ama kadın arkadaşlarına sıcak ilgili davranacak. Bende bozulurdum.

Tamamda eşi telefonu kapatınca eşine her şeyi anlatmış, muhtemelen beraber gülelim düşüncesiyle.
Adamda kasıt yok ki. Hatta eşiyle de gülmek istemiş, konu sahibi kıskançlıktan somurtup durmuş.
Mizah anlayışları farklı, dinamikleri farklı muhtemelen.
Belki adam nice böyle kötü mizah yapmıştır ama konu sahibi anlamamıştır.
Sorun bence aynı frekansta olmamaları.
Ben adamın tatlı söz güler yüz sakındığını zannetmiyorum.
Kıskançlığı hak edecek adam dönüp eşine anlatmaya uğraşmazdı bence. Çünkü umursamaz, görmezden gelirdi.

Kadın ya da erkek fark etmez bence siz eşinizin neden sizinle bu kadar eglenmedigine kafa yormalisiniz.
Benim de eşimin de görüştüğümüz yakın karşı cins arkadaşlarımız var hiç tribe girmiyoruz çünkü birbirimizle de çok eğleniyoruz

Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Yani size ne zaman güldü hatırlamıyorsunuz da şu an tam olarak eşim benle eğlenmedi başkasıyla eğlendi diye mi bozuldunuz? Eşinizden neden hiç beklemiyosunuz gülen eğlenen neşeli biri değil evde, dışarda öyleymiş meğer mi? Anlayamadım yani birisini başkasıyla eğleniyosun benle eğlenmiyosun diye suçlamanın mantığını anlayamadım

Günaydın öncelikle...

Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...

Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...

Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm 😶😶

ARKADAŞI KADIN !!!!
O zaman bozulduğunuzu söyleyin.

Konu sahibi eşinin konuştuğu kişinin kadın olduğunu baya sonradan yazdı ve konuya ekledi..neden böyle yorumlar yazmışlar diyenlere ...
Konu sahibi açıklama yapmasa erkek zannederiz çünkü erkekler birbirlerine öyle komik video veya şarkı gönderir. Neden sonradan açıklama yaptı bilmiyorum çoğu insan önce kadın olduğunu yazar normalde.

Günaydın öncelikle...

Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...

Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...

Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..

Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm 😶😶

ARKADAŞI KADIN !!!!
Ah bu erkekler karısından başka kadına kibar davranıp ilgi gösterirler evde de kapı duvar, eşiniz evde nasıldır genelde size karşı

Bu tarz konularda ilişki yapınıza ters ya da degil anlayabilmek icin karşılıklılı esası uygundur bence. Ayni durumda telefonda bir erkek arkadasinizla gulusmenize eşiniz sorun cıkarmicaksa siz de büyütmüşsünüz. Ama ayni durumda nerdeyse tehlike arzedecek kivama gelebilecek dar görüşlü biriyse siz de ona kızmakta haklısınız.

Eşimin takım arkadaşı kadın iş yerinde
İş gereği sohbet halindeler sürekli
İş dışında da iş yeri hakkında dedikodu yaparlar :D
Kadın başka şirkete geçti
Hala konuşuyorlar iş hakkında
Hatta kadın eşimi geçtiği iş yerine aldırdı
Yine Beraber çalışacaklar
Sizin mantığınızla ben ölmüşüm haberim yok😀😀

Konu sahibi eger konunuzu daha acik anlatirsaniz daha verimli cevap alirsiniz. Anladigim kadariyla esinize ''bu kadar'' kahkaha attigi icin bozulmussunuz.
Iliskiniz nasil gidiyor bu arada? Esiniz sizinle sakalasmaz mi? Soguk mu davraniyor? Gecmiste bir takim sorunlariniz mi oldu da boyle alindiniz? Yoksa esininizin kadin is arkadasini mi kiskandiniz? Belli ki gecmiste bir takim sorunlar yasamissiz boyle bir tepkiniz olmus..

Inanın hiç isim gücüm yok sabahın köründe sizinle dalga geçmek istedim...

Yapmayın allah aşkına neden hiç inanmıyorsunuz bana . Ben daha önce sizi kandırdım mi ? Neden gerçekten yazmayı unutmuş olabileceğim ihtimalini vermiyorsunuz.

Çok açık dalga geçtiniz çoğunuz..

Yine de teşekkür ediyorum..

Olumlu, olumsuz yazan herkese...

Eşimin ve benim kişiliğim , karakterim ile dalga gecenlere de diyecek bir soz bulamıyorum..

Burada birbirimizi tanımıyor olmak , görmüyor olmak saygısızlık yapacağımız anlamına geliyor herhalde..

Hoşçakalın 🌿
Bu arada ben cidden inandım.

Ben seni anladim…senle bu kadar eglenmedigi icin kiskanmissin.. sen aynisini yapsan erkek is arkadasina: kuyruk salliyor derdi emin ol.. zaten bu cifte standart ayri mevzu.. ama rahatsiz olmakta haklisin

Eşim iş arkadaşlarıyla tam olarak anlamadığım dilde konuşur.Epey bi güler filan ama hiç aklıma bana da böyle gülüyor mu diye gelmedi.Muhtemelen siz yanlış anladınız,hassas bir dönemdesiniz.

Eşimin takım arkadaşı kadın iş yerinde
İş gereği sohbet halindeler sürekli
İş dışında da iş yeri hakkında dedikodu yaparlar :D
Kadın başka şirkete geçti
Hala konuşuyorlar iş hakkında
Hatta kadın eşimi geçtiği iş yerine aldırdı
Yine Beraber çalışacaklar
Sizin mantığınızla ben ölmüşüm haberim yok😀😀
Öyle değil aslında ..büyük olasılıkla adam evde günde 50 kelime ile hayatını sürdüren..donuk neşesiz bir adam..konu sahibi de bunca zaman sanıyor ki "eşimin kişiliği bu" oysa öyle değil miş ! Konu sahibi bunu gördü ve içten içe "eşinin yüzünü güldüren kadını" kıskandı.

Back
X