Valla bende Öyleyim. Ama şöyle bişey var ben kolay kolay sinirlenmem. Beklerim beklerim beklerim. Hatta bazı zamanlar insan üstü bi Sabırla beklerim.baktık hala beni deli etmeye devam ediyor o zaman gözüm dünyayı görmez ağzıma ne geliyosa elekten geçmeden çıkar gider. Benim de tesellim su birincisi ben onun her kötü huyuna adamın huyu bu diye katlamıyorsam benim de tek kötü huyun olsub ve katlansın. Ikincisi ben o kadar uzatmadan konuyu kapatmaya çalışırken uzatırsa sonuna katlansınKizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
Tebrikler bir insanla evlisinKizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
Benim bu noktaya gelmemdeki neden eşimin sakinliği benim için onemli bir konu tartisiyoruz diyelim o hic ciddiye almiyor onemsemiyor yani tartismaktan hep kaçiyor beni ciddiye almamiş gibi geliyor bende basliyorum hakarete..esimle hergun kavga etmiyoruz ama edincede çirkin bir şekilde oluyor mesela ben sinirlenmissem yoldaysak onu birakir onden hizlica giderim eşim buna bile alinmaz sinirlenmez ben onun sinirlendrmek icin yapiyorum o ise hic onemsemiyor bu beni dahada delirtiyor bana cevap verse oda sinirlense boyle olmaz ama yok o kadar sakin kaliyor ki belki ben ona ilk hakaret ettigimde bana tepkisini ortaya koysaydi bu şekilde olmazdi.nişanli ikende onu çileden çikarttigim donemler olmuştu yine hakaret vs ama yok adam tahrik olmuyor
Anamm Aynı benhakim olamıyorum kendime Biz daha sevgiliyiz ama Mesela o hatalı bile olsa ben tutamıyorum kendimi sonra pişmanlık duyuyorum Ya da ben hatalıyken bile o kadar asabi davranıyorum ki haklıyken haksız oluyorum Bazen o dayanamıyor o sakin tavrı bitiyor sabrını taşırıyorum çok kötü ama engel de olamıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?