Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
cnm sinirliyken konuşmaya çalışma o zmn..Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
Aynen işte benim eşimde böyledir genelde ama artık bende onun gibi yapmaya karar verdim pek umursamiyorum eğer kizdigim bişey. Oluyorsa bağırıp çağırmak yerine karşısına geçip güzelce içimi dokuyorum biz kadinlar genelde dolu dolu oluruz onlarda hiç bişey olmaz sonra olan bize oluyor bence sende bu kadar üzerine gitme gerçekten sonra psikolojimiz alt üst oluyor sakin olmaya çalış sinirlendiginde odayı terk et sonra sakinlestiginde güzelce konuş bide böyle dene hemde kendinizi bu kadar yipratmamis olursunuz; )handanww yani bizde de ayni sekilde ben çileden çikiyorum bagirip cagiriyorum o hic birşey olmamiş gibi devam ediyor kavga ediyoruz kiriliyorum uzuluyorum yanima geliyor noldu neden küstün yani ne yaptiginin bile farkinda olmuyor az once kavga ettik işte 10 dakika sonra gelip noldu naptim diyor hic birsey olmamis gibi devam edince bende onun canini yakmak için üzmek için hakarete basliyorum hakareti bile onemsemiyor ka-le almiyor
aynı biz.bende kendimi dizginleyip düzeltemedim.sonuç = eşimde sonunda bana benzedi.tartışırken karşılıklı hakaretleşiyoruz.5 dakika sonra hayatım tuzu verir misin?şu kanalı açsana...vb...en azından mevzuyu uzatmıyoruz.hakaret olayını çözsek iyi olacak aslındaKizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
En başta ben de yıkar yakardım, adamcağız hep sakindi. Hâla daha sakin ya neyseKizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?