Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 1 bucuk yıllık evliyiz ve evliler sevgililer günü kutlarmı lafını etmeyin lütfeeeneşime sevgililer gününde onu sevindirecek bişiler yapmak istiyorum ama sizlerden fikirler bekliyorum canımcılarrr
![]()
Sizcede bugün sevgililer günü için çok geç haber vermedinizmiMerhabalar ,ilk buluştuğunuz yerin konumu veya sevdiğiniz ortak şarkınız varsa ses izi harita, el emeği yaptığım ürünler var tercih ederseniz konum ; Kişiye Özel Hediyelik Tablolar (Ses izi, Yıldız Haritası, Harita ve Dahası)
karar verdiğiniz takdirde tasarımı hazırlayıp gün içerisinde kargoya veriyoruz , acilen ulaşmak isterseniz numaramı da yazıyorum ;
0531 565 03 28
İyi Günler dilerim ..
Biraz geç olmuş olabilir ama özel günler sevgililer günü ile sınırlı değilSizcede bugün sevgililer günü için çok geç haber vermedinizmi![]()
oh ne iyi ablam da aynı işi yapıyor ama reklam yapmıyoruz.Merhabalar ,ilk buluştuğunuz yerin konumu veya sevdiğiniz ortak şarkınız varsa ses izi harita, el emeği yaptığım ürünler var tercih ederseniz konum ; Kişiye Özel Hediyelik Tablolar (Ses izi, Yıldız Haritası, Harita ve Dahası)
karar verdiğiniz takdirde tasarımı hazırlayıp gün içerisinde kargoya veriyoruz , acilen ulaşmak isterseniz numaramı da yazıyorum ;
0531 565 03 28
İyi Günler dilerim ..
Reklam yapmadan nasıl satış yapmayı düşünüyorsunuz,sizde yapın o haldeoh ne iyi ablam da aynı işi yapıyor ama reklam yapmıyoruz.
NedeenŞuan aşırı kıskandım bence en güzel hediye yan yana olup beraber bir yemek yiyebilmektir
Boşveeer anlatıp da kendimi hiç üzmeyeyim. Bence en güzeli harika bir masa, en sevilen yemekler, mumlar arka fonda çalan hoş müzikler... Belki sevdiği istediği bir şey varsa alabilirsin veya yapabilirsin önemli olan beraber olup anın tadını çıkarmak gerisi hikaye..Nedeen![]()