Eşime sevgililer gününde sevindirecek fikirler:))

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Kızlar 1 bucuk yıllık evliyiz ve evliler sevgililer günü kutlarmı lafını etmeyin lütfeeen😄 eşime sevgililer gününde onu sevindirecek bişiler yapmak istiyorum ama sizlerden fikirler bekliyorum canımcılarrr💜💜💜

Güzel bi yemek hazırlayın masanıza güller mumlar koyun şik giyinin güzel bı hediye küçük bı pasta ben böyle yapacam en azından 7 yıllık evliyim ve hersene kutluyoruz

Hersene aynısınımı yapıyorsunuz canım😄 geçen sene böyle yaptık zatm bizdee

Ben spor saati alacağım.
Spor yaparken kilometre, zamanlama ayarlıyor, tansyon falan ölçüyor.

Var kız ondan 😄 zatn yasaklardan dolayı mecbur evde bişiler bulmalıyızz🤷🏼‍♀️

Kızlar 1 bucuk yıllık evliyiz ve evliler sevgililer günü kutlarmı lafını etmeyin lütfeeen😄 eşime sevgililer gününde onu sevindirecek bişiler yapmak istiyorum ama sizlerden fikirler bekliyorum canımcılarrr💜💜💜

Merhabalar ,ilk buluştuğunuz yerin konumu veya sevdiğiniz ortak şarkınız varsa ses izi harita, el emeği yaptığım ürünler var tercih ederseniz konum ; Kişiye Özel Hediyelik Tablolar (Ses izi, Yıldız Haritası, Harita ve Dahası)
karar verdiğiniz takdirde tasarımı hazırlayıp gün içerisinde kargoya veriyoruz , acilen ulaşmak isterseniz numaramı da yazıyorum ;

0531 565 03 28
İyi Günler dilerim ..

Merhabalar ,ilk buluştuğunuz yerin konumu veya sevdiğiniz ortak şarkınız varsa ses izi harita, el emeği yaptığım ürünler var tercih ederseniz konum ; Kişiye Özel Hediyelik Tablolar (Ses izi, Yıldız Haritası, Harita ve Dahası)
karar verdiğiniz takdirde tasarımı hazırlayıp gün içerisinde kargoya veriyoruz , acilen ulaşmak isterseniz numaramı da yazıyorum ;

0531 565 03 28
İyi Günler dilerim ..
Sizcede bugün sevgililer günü için çok geç haber vermedinizmi😄😄

Sizcede bugün sevgililer günü için çok geç haber vermedinizmi😄😄
Biraz geç olmuş olabilir ama özel günler sevgililer günü ile sınırlı değil :KK16:anneler günü, babalar günü, doğum günleri ve size dair özel günler .. İstediğiniz zaman haber vermeniz yeterli :KK51:

0531 565 03 28
İyi Günler dilerim ..
oh ne iyi ablam da aynı işi yapıyor ama reklam yapmıyoruz.

Şuan aşırı kıskandım bence en güzel hediye yan yana olup beraber bir yemek yiyebilmektir

Boşveeer anlatıp da kendimi hiç üzmeyeyim. Bence en güzeli harika bir masa, en sevilen yemekler, mumlar arka fonda çalan hoş müzikler... Belki sevdiği istediği bir şey varsa alabilirsin veya yapabilirsin önemli olan beraber olup anın tadını çıkarmak gerisi hikaye..

Back
X