- 15 Ocak 2016
- 33
- 10
- 6
- 41
- Konu Sahibi simgeyildiz
-
Lütfen yapmayın ikinci çocuğu. Eşinizle konuşun, ikinci çocuğu istemediğinizi mutlaka söyleyin. Bu düşüncelerle, bu hissiyatla ikinciyi yaparsanız hem kendinize hem de evlatlarınıza yazık edersiniz. Belki dönemsel bir şeydir bu sorunlar ama şimdi çocuk meselesini mutlaka askıya alın, belirsiz bir süre erteleyin. Evliliğinizdeki sorunları çözüp çözemediğinize bakın. Gerekirse bir aile terapistine gidin.. Belki boşanırım diyorsunuz, eşim kaba saba bir öküz oldu diyorsunuziyi geceler hanımlar,
hemen konuya gireyim... ikinci çocuk için tam karar verdik ama ben hep yapmasam mı diye düşünür oldum.sebebi de eşime karşı artık hissizleşmem. eskisi kadar sevgim yok ona karşı. çok kabalaştı hep azarlar oldu. normalde üniv.mezunu biriyim hep çalıştım. çocuğum olunca işten çıktım şu an 3 yaşında. şubat ayında tekrar işe girdim. iki ay çalıştım ama iş çıkış saatleri uymadığı için çıkmak zorunda kaldım. şimdi kızıma ben işe gireyim sen okula git olur mu diyorum ağlamaya başlıyor. psikolojisi bozuldu çocuğumun resmen.kızıma kıyamıyorum yoksa şimdi iş aramaya başlardım. diyorum ki kendi kendime gir işe ve ikinci çocuğu yapma ve hatta ilerde belki de boşan.çünkü dediğim gibi eşim kaba saba öküzün teki oldu ve bu durum benim içimi çürüttü desem yeridir. her yaptığı batar oldu. öpmek bile istemiyorum. böyle evlilik nasıl yürür bilmiyorum ve bu arada son bir yıldır bu moddayım. bi akıl bir fikir istiyorum sizlerden.
iyi geceler
ben de sizin gibi düşünüyorum. ve bugün ikinci çocuğu askıya almaya tam karar verdim. telefonda konuşurken bana saçma sapan bir sebepten ötürü öyle bir bağırdıkiLütfen yapmayın ikinci çocuğu. Eşinizle konuşun, ikinci çocuğu istemediğinizi mutlaka söyleyin. Bu düşüncelerle, bu hissiyatla ikinciyi yaparsanız hem kendinize hem de evlatlarınıza yazık edersiniz. Belki dönemsel bir şeydir bu sorunlar ama şimdi çocuk meselesini mutlaka askıya alın, belirsiz bir süre erteleyin. Evliliğinizdeki sorunları çözüp çözemediğinize bakın. Gerekirse bir aile terapistine gidin.. Belki boşanırım diyorsunuz, eşim kaba saba bir öküz oldu diyorsunuzBunu sormanıza bile gerek yok, böyle koşullarda hiç bir kadın çocuk yapmamalı kesinlikle. Eğer eşiniz ikinci çocuk konusunda zorbalık yapmaya kalkarsa, ısrar ederse, gizli gizli hap kullanın gerekirse, hap zor olur derseniz aylık iğnelerden yaptırın ama ne olur çocuk yapmayın bu koşullar değişmeden...
Evliliğiniz inşallah düzelir tabi ama düzelse bile az bir yıl istikrarlı gidip gitmediğine bakın bence.. Hani arada tartışma olur elbet ama genel anlamda huzursuzluk ve kabalık sürüyorsa artık ona göre dilerseniz ayrılık kararını verirsiniz. Hem kızınız 4 yaşına yaklaşınca işe girmeniz de daha kolay olur diye tahmin ediyorum, sosyalleşmeye başlar o yaşlarda, okulu kendi ister sanırım. Yeniden işe dönünce de boşanma konusunda kendinizden daha emin hareket edebilirsiniz...ben de sizin gibi düşünüyorum. ve bugün ikinci çocuğu askıya almaya tam karar verdim. telefonda konuşurken bana saçma sapan bir sebepten ötürü öyle bir bağırdıkitamam dedim artık çocuk yok.. kızım biraz büyüse işe girerim diye düşünüyorum
İşe başlama konusunda ben çocuğa danışılması gerektiğini düşünmüyorum, bu onun verebileceği bi karar değil. Anne tuvalete gitme diye ağlasa gitmeyecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?