eşime sevgim gün geçtikçe azalıyor.. :(

simgeyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
33
10
6
41
iyi geceler hanımlar,
hemen konuya gireyim... ikinci çocuk için tam karar verdik ama ben hep yapmasam mı diye düşünür oldum.sebebi de eşime karşı artık hissizleşmem. eskisi kadar sevgim yok ona karşı. çok kabalaştı hep azarlar oldu. normalde üniv.mezunu biriyim hep çalıştım. çocuğum olunca işten çıktım şu an 3 yaşında. şubat ayında tekrar işe girdim. iki ay çalıştım ama iş çıkış saatleri uymadığı için çıkmak zorunda kaldım. şimdi kızıma ben işe gireyim sen okula git olur mu diyorum ağlamaya başlıyor. psikolojisi bozuldu çocuğumun resmen.kızıma kıyamıyorum yoksa şimdi iş aramaya başlardım. diyorum ki kendi kendime gir işe ve ikinci çocuğu yapma ve hatta ilerde belki de boşan.çünkü dediğim gibi eşim kaba saba öküzün teki oldu ve bu durum benim içimi çürüttü desem yeridir. her yaptığı batar oldu. öpmek bile istemiyorum. böyle evlilik nasıl yürür bilmiyorum ve bu arada son bir yıldır bu moddayım. bi akıl bir fikir istiyorum sizlerden.
iyi geceler

iyi geceler hanımlar,
hemen konuya gireyim... ikinci çocuk için tam karar verdik ama ben hep yapmasam mı diye düşünür oldum.sebebi de eşime karşı artık hissizleşmem. eskisi kadar sevgim yok ona karşı. çok kabalaştı hep azarlar oldu. normalde üniv.mezunu biriyim hep çalıştım. çocuğum olunca işten çıktım şu an 3 yaşında. şubat ayında tekrar işe girdim. iki ay çalıştım ama iş çıkış saatleri uymadığı için çıkmak zorunda kaldım. şimdi kızıma ben işe gireyim sen okula git olur mu diyorum ağlamaya başlıyor. psikolojisi bozuldu çocuğumun resmen.kızıma kıyamıyorum yoksa şimdi iş aramaya başlardım. diyorum ki kendi kendime gir işe ve ikinci çocuğu yapma ve hatta ilerde belki de boşan.çünkü dediğim gibi eşim kaba saba öküzün teki oldu ve bu durum benim içimi çürüttü desem yeridir. her yaptığı batar oldu. öpmek bile istemiyorum. böyle evlilik nasıl yürür bilmiyorum ve bu arada son bir yıldır bu moddayım. bi akıl bir fikir istiyorum sizlerden.
iyi geceler
Lütfen yapmayın ikinci çocuğu. Eşinizle konuşun, ikinci çocuğu istemediğinizi mutlaka söyleyin. Bu düşüncelerle, bu hissiyatla ikinciyi yaparsanız hem kendinize hem de evlatlarınıza yazık edersiniz. Belki dönemsel bir şeydir bu sorunlar ama şimdi çocuk meselesini mutlaka askıya alın, belirsiz bir süre erteleyin. Evliliğinizdeki sorunları çözüp çözemediğinize bakın. Gerekirse bir aile terapistine gidin.. Belki boşanırım diyorsunuz, eşim kaba saba bir öküz oldu diyorsunuz :KK43: Bunu sormanıza bile gerek yok, böyle koşullarda hiç bir kadın çocuk yapmamalı kesinlikle. Eğer eşiniz ikinci çocuk konusunda zorbalık yapmaya kalkarsa, ısrar ederse, gizli gizli hap kullanın gerekirse, hap zor olur derseniz aylık iğnelerden yaptırın ama ne olur çocuk yapmayın bu koşullar değişmeden...

Lütfen yapmayın ikinci çocuğu. Eşinizle konuşun, ikinci çocuğu istemediğinizi mutlaka söyleyin. Bu düşüncelerle, bu hissiyatla ikinciyi yaparsanız hem kendinize hem de evlatlarınıza yazık edersiniz. Belki dönemsel bir şeydir bu sorunlar ama şimdi çocuk meselesini mutlaka askıya alın, belirsiz bir süre erteleyin. Evliliğinizdeki sorunları çözüp çözemediğinize bakın. Gerekirse bir aile terapistine gidin.. Belki boşanırım diyorsunuz, eşim kaba saba bir öküz oldu diyorsunuz :KK43: Bunu sormanıza bile gerek yok, böyle koşullarda hiç bir kadın çocuk yapmamalı kesinlikle. Eğer eşiniz ikinci çocuk konusunda zorbalık yapmaya kalkarsa, ısrar ederse, gizli gizli hap kullanın gerekirse, hap zor olur derseniz aylık iğnelerden yaptırın ama ne olur çocuk yapmayın bu koşullar değişmeden...
ben de sizin gibi düşünüyorum. ve bugün ikinci çocuğu askıya almaya tam karar verdim. telefonda konuşurken bana saçma sapan bir sebepten ötürü öyle bir bağırdıki :( tamam dedim artık çocuk yok.. kızım biraz büyüse işe girerim diye düşünüyorum

vallahi
evlilikle ilgili fikirleriniz ,düşünceleriniz .hissiyatlarınız,yaşadıklarınız ortada ortada
bu durumda 2. çocuğa ben yer göremedim

tavsiyem: kızınızı bir an önce kreşe verin

iyi bir iş hayatı size iyi gelir
hem maddi hem psikolojik

ben de sizin gibi düşünüyorum. ve bugün ikinci çocuğu askıya almaya tam karar verdim. telefonda konuşurken bana saçma sapan bir sebepten ötürü öyle bir bağırdıki :KK43: tamam dedim artık çocuk yok.. kızım biraz büyüse işe girerim diye düşünüyorum
Evliliğiniz inşallah düzelir tabi ama düzelse bile az bir yıl istikrarlı gidip gitmediğine bakın bence.. Hani arada tartışma olur elbet ama genel anlamda huzursuzluk ve kabalık sürüyorsa artık ona göre dilerseniz ayrılık kararını verirsiniz. Hem kızınız 4 yaşına yaklaşınca işe girmeniz de daha kolay olur diye tahmin ediyorum, sosyalleşmeye başlar o yaşlarda, okulu kendi ister sanırım. Yeniden işe dönünce de boşanma konusunda kendinizden daha emin hareket edebilirsiniz...

Aman ha sakın çocuk yapma
Kızın şurda 2 seneye ana okuluna başlar o Zaman gönül rahatlığıyla çalışabilirsin
Şuan madem kızına kıyamıyosun az daha bekle
Ama çocuk yaparsan çok zor olur ilerde ayrılık kararı alırsan 2 çocukla zor
Bence uzun bi süre bekle konuş eşinle anlat rahatsız olduğun huylarını baktın aynı daha ciddi oturup düşünürsün

Ikinci çocuk aranızdaki uçurumu daha fa derinleştirir zira hamilelik ve bebeğin ilk ayları ne yazıkki eşler arasında ciddi problemler oluşturuyor.
Ne kadarlık evlisiniz? Evliliğin ilk beş yılı sallantılı oluyor sonra eşler birbirini kabulleniyor ya da pes ediyor.. umarım siz pes edenlerden olmazsınız. Ablam da eşinden çok çekti ikinci çocukta nerdeyse ayrılacaklardı o denli kavgaları oldu. Ama şimdi çok iyiler inşallah düzelir sizin de

Ben çocukların kardeşsiz bırakılmaması taraftarıyım.
Ama şu durumda asla 2. çocuk yapmazdım.
Bence siz de yapmayın, geleceğiniz çok parlak gözükmüyor.

Çocuguma kıyamıyorum o yüzden işe gidemiyorum demek bence olayı dramatikleştirmektir. Bir sürü çalışan anne var o zaman onlar kıyabiliyor mu çocuklara?
Çalışın ayaklarınızın üstünde durun

Çocuk ağlıyor diye kreşe vermiyorum işe gitmiyorum kısmını saçma buldum. En iyi kararı sen verirsin çocuk değil. Ki bu şartlarda bence acilen işe girmelisin. Dahası saana öküz gibi davranan kocana iyi bi ders vermen gerek ki bi aklı başına gelsin. Bunun için iş lazım para lazım... boşan demiyorum ama kesinlikle ayrı kal diyorum. 2nci çocuk fikri cahillik olur. Hayatınla ilgili İpleri eline al derim. Kocan öküz gibi davransın, kızın ağlıyo diye işe gitme, mantıklı değil böyle yaşamak

Back
X