Esime sevgimi belli edemiyorum?

Bakin dusunuyorum.kapidan gelince optugumu falan oyle seyler soyledigimi.kendimi zorladigimi dusunucek bunlari yaparken.yani o oyle duaunur diye dusunuyorum.kendime yakistiramiyorum.bide bi anda nasil degiscem hemen yani
Neden yakıştıramıyosunuz? Bu kilit nokta aslında.

Ya ne guzel.aslinda ona hep hayranlik duyuyorum her haliyle gurur duyuyorum ama asla belli edemiyorum.onu cok begendigimi ara ara soyledigimde inanmiyor resmen.ben basak o kova burcu

yani bir çok kişi yorum yapmış şunu yapın bunu yapın felan diye ama ben tekrarlıyorum adam sizi böyle sevmiş beğenmiş. bence sevdiğinizin farkında yoksa salak mı da sevilmediği yerde dursun..
kendinizi herhangi bir şeye zorlamanıza gerek yok..
ben ve eşim de böyleyiz. öyle bıcır bıcır aşk sözcüklerimiz yoktur. tam tersine sinir oluruz. ya ufak hareketler vardır mesela lan bu adam/kadın beni seviyor dedirten. onlar zaten insanı her daim ilişkide sıcak tutar.
bence güzel bi ilişkiniz var ve her daim böyle olmasını dilerim...

Aynı ben .. bende yengec burcuyum bütün yengeçler cilveli demek ki

aynı bende böyleyim eşimi çok seviyorum her hareketimle belli ederim ama aşkımlı hitap edemiyorum olmuyor ağzıma yakışmıyor sanki
sevgisiz bi ailede büyüdüm annemle beni çok severlerdi ama birbirlerini hiç sevmezlerdi belki de bu yüzden böyle oldum

Insan alişilmişin dişina çikmaya korkar. Genelde insanlarimizin ingilizce konuşursam aksanim kötü diye bana gulerler dusuncesiyle hiç konuşmayan kesim var ya işte o kesimde olmamak gerek. Dalga geçince ' içimden geldi sana canim demek' soyle. Ilk başlar bende oyleydim. Aniden sarilamazdim bile. Şimdi ahtapot gibi nerde gorsem sarilir sevgi sozleri soylerim. Korkuyu endişeyi yikmak gerek. Dalga geçince ne olucak? Ne eksilecek? Hata mi yapmiş olacaksin? Hayir. Mesela nerdesin tatlim gibi bir mesajla başlangic yapa bilirsin.

Niye ya. Gidin durduk yere sarılın , temas edin , öpün orasını burasını. İltifat edin , kocacım diyin. Bakın ben anlatırken bile canım çekti.

Yapı meselesi.
Nasıl içinizden geliyorsa onu soyleyin.
Herkes cicimli olamaz.
Benim eşimde bana göre aşırı cilveli bir adam.
Ben onun gibi olamam.
Ben onu öyle kabul ettim oda beni boyle.
Mesela ben kızınca uzaklasirim hemen triplere girerim eşimde benle deli gibi kavga etse de besdakika sonra gelir sarılır oper .
Esim herseyi uçlarda yasar.
Ben daha stabil.
Zıtlıklar da güzel oluyor.
Ben enfazla canım hayatım diyorum bazen direkt ismiyle hitap ederim.
Hayatım canım aile içinde diyemem mesela.
Ama o heryerde der.
Herkes herkesi öyle kabul etsin.
Huzurunuz olsun da canım cicim de eksik kalsın

Ama iste her konuda da belli edemiyorum diye bise yok.mesela onsuz yatamam.icerde hala oturuyorsa illa gel uyuyamiyorum derim.sarilim uyurken hep.yani sadece kelimelere dokemiyorum
Siz yatınca adamı da illa yatırmaniz sevgi göstergesi değil ki başka bir şey:)

Aynı ben bende senin gibiyim hala diyemem eşim bile benim yüzümden aşkım demeyi unuttu

Aynı ben .. bende yengec burcuyum bütün yengeçler cilveli demek ki
Yengec burcu anaç burçtur, ilgi alaka göstermeyi çok sever.
Yok ya, totosu kalkmıyor benimkilerin. Hatta tam tersi , her zaman böyle olduğum için bir şeye bozuldugumu anında anlayıp modumu tekrar sevgi dolu moda getirmek için çabalıyorlar ki bu sayede gönlüm hemen alınıyor,konu bir şekilde kapanıyor,kavga gürültü olmadan :)
Ayrıca kalksın totosu, "ohooo ben ne mukemmelim ki bana kul köle oluyor,demek ki elimi sallasam ellisi" moduna girmediği sürece iki simarsin, ne olacak ki?

Bu ya icinde vardir ya yoktur bana kalirsa.. ayni sey dokunmak icinde gecerli.. kimisi sevmez fiziksel yakinlik, cocuklariyla bile mesela.. kimiside kedi ve yumagi
Gibi olmayi sever..insan duymak istiyor sevildigini ya da guzel sozler..sen nasil duymak istiyosan o da ister. belki alismistir 2 yildir bu duruma

Bidaneeeeeem diye başlıyabilirsin bende böyle şeylere uzağım ..yıllar önce denedim baktım bitanem diyemedim bidaneeeeeem dedim ilk ve son diyisim olabilir bazı arkadaşlarim var yarabbil alemin telefonda konsuuyoruz kız okadar cilveliki ben şoka giriyorum ' hayatımmmmmmmm bide böyle uzatıyor ' kocası da hooooooooo diyor böyle bı ilişki işte.kiminin içinde var kiminin yok sende kendini fazla zorlama derim

Ben de boyleydim sevgisiz ailede büyüdüm kimse kimseye seni seviyorum demezdi belki de ondan ama eşim oyle değil uyku sersemiylkn bile hayatımla açar ağzını ben de artık ona benzedim zamanla söylemeye cekinmedim inşallah sende zamanla halledersin

Kesinlikle görmediğiniz için size uzak geliyor.
Böyle şeylerin ailede başladığını düşünüyorum ben de. Hele çok huzursuz bir aile de büyüdüyseniz sevgi göstermeniz bile zor oluyor.
Ben de bunlara çok uzak bir insandım aynı sizin gibi, ama eşim tam tersi beni de alıştırdı, şimdi hepsi havada uçuşuyor.
Olursa güzel olur, illa ki evliliğinize güzel şeyler katar ama olmazsa olmaz da değil.

Ben eşime ismiyle hitap etsem, önce o söyleyiş şeklini değiştir diyor. Tabi adamı alıştırdık aşkıma, sevgilime, tatlışıma, balıma. Şimdi kendi ismini beğenmiyor
Benimki de alışmış, arada bir ismiyle hitap ediyorum ve o an her ne ile ilgileniyorsa bırakıp bana kitliyor bakışlarını, kaşlar küçük Emrah, dudaklar ağlamaklı titriyor.Böyle bir taktik geliştirdi söylemeyeyim diye sıpa.

Benim burcum başak ama bu konuda çok benziyoruz sevgili cilveloyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…