- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Neden yakıştıramıyosunuz? Bu kilit nokta aslında.Bakin dusunuyorum.kapidan gelince optugumu falan oyle seyler soyledigimi.kendimi zorladigimi dusunucek bunlari yaparken.yani o oyle duaunur diye dusunuyorum.kendime yakistiramiyorum.bide bi anda nasil degiscem hemen yani
Ya ne guzel.aslinda ona hep hayranlik duyuyorum her haliyle gurur duyuyorum ama asla belli edemiyorum.onu cok begendigimi ara ara soyledigimde inanmiyor resmen.ben basak o kova burcu
Aynı ben .. bende yengec burcuyum bütün yengeçler cilveli demek kiNe burcusun? Kova falan mı?
Genelde onlar kuramaz böyle cümle:)
Ben bir yengeç olarak inanılmaz cilveloy, karşısındakine dünyada kalmış tek erkek gibi davranan biriyim. Elini tutmadiysam saçıyla oynarım,masada uzaksak ayaklarımla değerim, her esprisine gülerim, hatta youtubeden izleye izleye refleksoloji masaji yapmisligim bile vardir ayağına
O yüzden önerilerde bulunabilirim bence...
Mesela adam sana bir şey anlatirken gözlerinin içine bak, yanyana yürürken anlatiyorsa kafan ona dönük olsun, espri yaptıysa kaçırma, gül mutlaka
El temasında bulun bol bol, mesela saçını düzelt her gördüğünde.
Yolda elini tuttuğunda şöyle bir sık elini, seviyorum anlamında (ben durup durup Elele tutusulan eli operim ama o kadar yapmasan da olur)
Yolda karsilasinca adımlarını hizlandir, görmüş de daha hızlı görüşmek için koşuyorsun,sabirsizlanmissin gibi...
Gozgoze gelince öpücük at
Buyuk bir basamaktan atlamak gerekiyorsa ineme, bırak seni kucaklasin indirsin (ben normalde tek başıma sırtımda cadirimla dağlar tepeler aşarım, keçi gibiyimdirAma sevgilim yanimdaysa bir basamaktan büyük yerden ziplayamam,kendimi tasitirim)
Kendi telefonunun ekranına onun sevimli bir resmini koy
Yorgunsa 'yorgun görünüyorsun,kiyamam' de, geç sırtına masaj yap..
Arasıra cüzdanına not koy
Gibi gibi gibi... Sevdiğini soyleyemiyorsan böyle böyle belli edebilirsin.
Insan alişilmişin dişina çikmaya korkar. Genelde insanlarimizin ingilizce konuşursam aksanim kötü diye bana gulerler dusuncesiyle hiç konuşmayan kesim var ya işte o kesimde olmamak gerek. Dalga geçince ' içimden geldi sana canim demek' soyle. Ilk başlar bende oyleydim. Aniden sarilamazdim bile. Şimdi ahtapot gibi nerde gorsem sarilir sevgi sozleri soylerim. Korkuyu endişeyi yikmak gerek. Dalga geçince ne olucak? Ne eksilecek? Hata mi yapmiş olacaksin? Hayir. Mesela nerdesin tatlim gibi bir mesajla başlangic yapa bilirsin.Cok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
Siz yatınca adamı da illa yatırmaniz sevgi göstergesi değil ki başka bir şey:)Ama iste her konuda da belli edemiyorum diye bise yok.mesela onsuz yatamam.icerde hala oturuyorsa illa gel uyuyamiyorum derim.sarilim uyurken hep.yani sadece kelimelere dokemiyorum
Aynı ben bende senin gibiyim hala diyemem eşim bile benim yüzümden aşkım demeyi unuttuCok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
Yengec burcu anaç burçtur, ilgi alaka göstermeyi çok sever.Aynı ben .. bende yengec burcuyum bütün yengeçler cilveli demek ki
Yok ya, totosu kalkmıyor benimkilerin. Hatta tam tersi , her zaman böyle olduğum için bir şeye bozuldugumu anında anlayıp modumu tekrar sevgi dolu moda getirmek için çabalıyorlar ki bu sayede gönlüm hemen alınıyor,konu bir şekilde kapanıyor,kavga gürültü olmadan :)Çok tatlısınızbizim ülkemizde maalesef ki sevgimi çok gösterirsem totosu kalkar diye çarpık bi düşünce var.ama totosu sevgiden kalkan kalkarak defolsun halbuki.belki konu sahibi sizde de böyle kodlamalar vardır.toto kalkarsa indirilir ne olacakki
Sevdigini dile getiren kalbinizi hoş eden iyi bir adamsa evet yazik olmuşben de hic o tarz tip degilim simdi benim esime de mi yazık olmuş ))
O da öyle biri degil. Gene yazik mi :))Sevdigini dile getiren kalbinizi hoş eden iyi bir adamsa evet yazik olmuş
Ben de boyleydim sevgisiz ailede büyüdüm kimse kimseye seni seviyorum demezdi belki de ondan ama eşim oyle değil uyku sersemiylkn bile hayatımla açar ağzını ben de artık ona benzedim zamanla söylemeye cekinmedim inşallah sende zamanla halledersinCok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
Benimki de alışmış, arada bir ismiyle hitap ediyorum ve o an her ne ile ilgileniyorsa bırakıp bana kitliyor bakışlarını, kaşlar küçük Emrah, dudaklar ağlamaklı titriyor.Ben eşime ismiyle hitap etsem, önce o söyleyiş şeklini değiştir diyor. Tabi adamı alıştırdık aşkıma, sevgilime, tatlışıma, balıma. Şimdi kendi ismini beğenmiyor
Benim burcum başak ama bu konuda çok benziyoruz sevgili cilveloyy.Ne burcusun? Kova falan mı?
Genelde onlar kuramaz böyle cümle:)
Ben bir yengeç olarak inanılmaz cilveloy, karşısındakine dünyada kalmış tek erkek gibi davranan biriyim. Elini tutmadiysam saçıyla oynarım,masada uzaksak ayaklarımla değerim, her esprisine gülerim, hatta youtubeden izleye izleye refleksoloji masaji yapmisligim bile vardir ayağına
O yüzden önerilerde bulunabilirim bence...
Mesela adam sana bir şey anlatirken gözlerinin içine bak, yanyana yürürken anlatiyorsa kafan ona dönük olsun, espri yaptıysa kaçırma, gül mutlaka
El temasında bulun bol bol, mesela saçını düzelt her gördüğünde.
Yolda elini tuttuğunda şöyle bir sık elini, seviyorum anlamında (ben durup durup Elele tutusulan eli operim ama o kadar yapmasan da olur)
Yolda karsilasinca adımlarını hizlandir, görmüş de daha hızlı görüşmek için koşuyorsun,sabirsizlanmissin gibi...
Gozgoze gelince öpücük at
Buyuk bir basamaktan atlamak gerekiyorsa ineme, bırak seni kucaklasin indirsin (ben normalde tek başıma sırtımda cadirimla dağlar tepeler aşarım, keçi gibiyimdirAma sevgilim yanimdaysa bir basamaktan büyük yerden ziplayamam,kendimi tasitirim)
Kendi telefonunun ekranına onun sevimli bir resmini koy
Yorgunsa 'yorgun görünüyorsun,kiyamam' de, geç sırtına masaj yap..
Arasıra cüzdanına not koy
Gibi gibi gibi... Sevdiğini soyleyemiyorsan böyle böyle belli edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?