- 1 Haziran 2018
- 5.337
- 16.383
- 248
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Ben :)Cok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
Bana hatun dese yes baby der gecerim ama olmuyorsa zorlama sevdigini biliyor eger soylerken bir egreti diruyorsa agzinda karsi tarafa da yansir onun icin dogal olmak lazim kasma benceCok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
Bu kişilikle ilgili bir durum, ben de çoğunlukla adıyla hitap ederim o bana gülüm bebeğim hatunum falan der, zamanla bir dil oluşuyor arada çok zorlamayın kendinizi, ben daha çok esprili kullanırım "asan agaaa" diye seslenirim, cancağızım derim arada, telefonu "he canım" diye açarım. Sevgi sözcüğü ile selenmek şart değil aslında, ismini söylerkenki ses tonunuz bile çok değerli, size uyan bir hitap bulabilirsiniz, illa ki aşk sözcüğü olmasına gerek yok ona özel hissettirsin yeter, ayrıca sevgi hissettirmek için kelime gerekmez, üstüne getireceğiniz battaniye, yemekte onun sevdiği bir baharat, üstüne başına göstediğiniz özen, keyfi yokken yapacağınız bir kahve ya da bir espri, sevgi bunlardır. Aşkım diye dağları inletseniz ne olur sevgiyle bakmadıktan sonraCok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
İsmiyle seslenmistim dışarda cekimdigim için ..oda Tripli ve espirili bir şekilde tamam hacı dedi ...ben kociskolam bile derim yani ama. İlk yıl bende sevgimi gostermekte çekindim çünkü çok fazla utanıyordum Yani beni öperken bile utanç basıyordu o işi yaptıktan sonrada çok utanıyordum ... Sonra kendimi saldım içimdeki cilveli kız uyandıYani zorlama.olacak gibi.2 senelik evliyim.2 senedir yapmadim.simdi bi anda nasil soylemeye baslicam.onun bu durumdan hic sikayet etmemis olmasi da beni uzuyor.mesela.bazilarinin esi ismiyle hitap edilimce uzuluyormus
Oyle daha cok temasta bulunur.onceden daha fazlaydi simdi daha az sanki.ozel yakinlasma.sirasinda da konusmayiz acikcasiÖzel bir soru ama yakınlaşma sırasında naisl hitap ediyorsunuz? Seni seviyorum vs tarzı cümleler var mı ? Yatak odası dışında yakınlığınız nasıl , sarılma, öpme , temas var mı ? Sadece sözel mi yoksa uzak mı hissediyorsunuz?
Adimla seslendi nasi agrima gitti artik o aşkım demiyordu sevmiyordu anladimYani zorlama.olacak gibi.2 senelik evliyim.2 senedir yapmadim.simdi bi anda nasil soylemeye baslicam.onun bu durumdan hic sikayet etmemis olmasi da beni uzuyor.mesela.bazilarinin esi ismiyle hitap edilimce uzuluyormus
Cinsellikte nasıl peki ,iletişim kuruyor musunuz orda. Bence birkere soylesen gülse bike başta, sonra alışır gider ,ve bence cok ta hosuna gider, sen uzulme die soylemıyodur, zorakı olmasın diyeYani belki bu dedigim de garibinize gidicek ama mesela bana deseki sende bana bitanem de dihe.o zaman soylemekte zorlanmam hic.ona soruyordum.ben sana ne diye sesleniyim.diye.bilmem ki sen bilirsin diyordu.sunj de bunu de dese soylerdim.ben ona mesela bitanemi sevdigimi soyluyorum.onu soyle bana falan diyorum
Cok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
Biraz üzerinde çalışın daha keyif almak içinde , her şey dilde başlıyor . Siz uzak durdukça o da uzak duracak belki bağınız bile zarar görecek. Yavaş yavaş sıcak olur aranız . Cinselliğiniz bile zarar görür ilerde. Daha çok özenin ilişkinize sevginize. Komik duruma dusmezsiniz zaten eşiniz en yakınınız. Konuşun eşinizle ihtiyaçlarınızı sorun karşılıklı. Sizi rahatsiz eden kendinizin soylememesinden çok onun söylemeyi bırakması olduğunu dusundurttunuz banaOyle daha cok temasta bulunur.onceden daha fazlaydi simdi daha az sanki.ozel yakinlasma.sirasinda da konusmayiz acikcasi
Ya ne guzel.aslinda ona hep hayranlik duyuyorum her haliyle gurur duyuyorum ama asla belli edemiyorum.onu cok begendigimi ara ara soyledigimde inanmiyor resmen.ben basak o kova burcuNe burcusun? Kova falan mı?
Genelde onlar kuramaz böyle cümle:)
Ben bir yengeç olarak inanılmaz cilveloy, karşısındakine dünyada kalmış tek erkek gibi davranan biriyim. Elini tutmadiysam saçıyla oynarım,masada uzaksak ayaklarımla değerim, her esprisine gülerim, hatta youtubeden izleye izleye refleksoloji masaji yapmisligim bile vardir ayağına
O yüzden önerilerde bulunabilirim bence...
Mesela adam sana bir şey anlatirken gözlerinin içine bak, yanyana yürürken anlatiyorsa kafan ona dönük olsun, espri yaptıysa kaçırma, gül mutlaka
El temasında bulun bol bol, mesela saçını düzelt her gördüğünde.
Yolda elini tuttuğunda şöyle bir sık elini, seviyorum anlamında (ben durup durup Elele tutusulan eli operim ama o kadar yapmasan da olur)
Yolda karsilasinca adımlarını hizlandir, görmüş de daha hızlı görüşmek için koşuyorsun,sabirsizlanmissin gibi...
Gozgoze gelince öpücük at
Buyuk bir basamaktan atlamak gerekiyorsa ineme, bırak seni kucaklasin indirsin (ben normalde tek başıma sırtımda cadirimla dağlar tepeler aşarım, keçi gibiyimdirAma sevgilim yanimdaysa bir basamaktan büyük yerden ziplayamam,kendimi tasitirim)
Kendi telefonunun ekranına onun sevimli bir resmini koy
Yorgunsa 'yorgun görünüyorsun,kiyamam' de, geç sırtına masaj yap..
Arasıra cüzdanına not koy
Gibi gibi gibi... Sevdiğini soyleyemiyorsan böyle böyle belli edebilirsin.
İşte bunlar sicaklastiriyor. Diğer türlüsü iş ilişkisi gibi bir de o kadar mesafeli olunan biri ile nasıl seks yapılıyor ki. Arzu ,şehvet , şefkat cümleleri yokkenNe burcusun? Kova falan mı?
Ben bir yengeç olarak inanılmaz cilveloy, karşısındakine dünyada kalmış tek erkek gibi davranan biriyim. Elini tutmadiysam saçıyla oynarım,masada uzaksak ayaklarımla değerim, her esprisine gülerim, hatta youtubeden izleye izleye refleksoloji masaji yapmisligim bile vardir ayağına
Mesela adam sana bir şey anlatirken gözlerinin içine bak, yanyana yürürken anlatiyorsa kafan ona dönük olsun, espri yaptıysa kaçırma, gül mutlaka
Yolda elini tuttuğunda şöyle bir sık elini, seviyorum anlamında (ben durup durup Elele tutusulan eli operim ama o kadar yapmasan da olur)
Yolda karsilasinca adımlarını hizlandir, görmüş de daha hızlı görüşmek için koşuyorsun,sabirsizlanmissin gibi...
Buyuk bir basamaktan atlamak gerekiyorsa ineme, bırak seni kucaklasin indirsin (ben normalde tek başıma sırtımda cadirimla dağlar tepeler aşarım, keçi gibiyimdirAma sevgilim yanimdaysa bir basamaktan büyük yerden ziplayamam,kendimi tasitirim)
İşte sizde minik minik gösterin. Her şey dil ile olacak değil ya. Küçük jestlerle belli edin ne kadar sevdiğiniziYa ne guzel.aslinda ona hep hayranlik duyuyorum her haliyle gurur duyuyorum ama asla belli edemiyorum.onu cok begendigimi ara ara soyledigimde inanmiyor resmen.ben basak o kova burcu
Annem herif derdi, babam hatun.Cok severler birbirlerini buyuk bi tartismalarina vs asla tanik olmadam.babam annemsiz duramaz.ama.sevgi cumleleri duymadim.canim.hayatim.vs. bey derdi annem.babamda hanim derdi iste
Önce mesajlarla filan başlayın benceYani zorlama.olacak gibi.2 senelik evliyim.2 senedir yapmadim.simdi bi anda nasil soylemeye baslicam.onun bu durumdan hic sikayet etmemis olmasi da beni uzuyor.mesela.bazilarinin esi ismiyle hitap edilimce uzuluyormus
Çok tatlısınızNe burcusun? Kova falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?