Esime sevgimi belli edemiyorum?

Sürekli sevgi sözcüğü kullanmak zorunda değilsiniz aslında. Ama içinizden geliyor da diyemiyorsaniz bence ilk önce fiziksel yakınlığı artırın. Odada otururken yanina gidip sokulun, masada cay içerken elini tutun, dizinize yatırın, dizine yatın. Nerde olursanız olun ufakta olsa bir yerine dokunun Sevgi sözcüğü olmadan, varliginin sizin için ne kadar kıymetli olduğunu anlatin, sevginizi anlatın, onun yanındaki huzurunuzu...Boyle anların sayısını artırdıkça bakarsiniz dilinizden "birtanem benimmm" kelimesi dökülüverir

13 yıllık evlilik 4 yıl sevgili flört söz nişan derken 17 yıldır eşimle birlikteyiz. Aşkım canım bitanem, hayatım çok kullanırım romantik bir yapım var zaten, eşimde aşkım der herzaman, dışarıda yabancılar yada aileler varsa hanım der, bende ailelerin yanında (kp özellikle) x bey diye seslenirim. Bir söyle iki söyle alışırsın...

Cilveleşirken ne diyorsunuz yine mi adıyla hitab ediyorsunuz? Yani şu ana kadar hiç farklı bişey söylememeniz bana da garip geldi.
Önce yakınlaştığınızda aşkım bitanem diyerek başlayın bence. Sonra da ağzım alıştı dersiniz.

Garip geliyor olabilir ama soguk birisiyim.ben .genel olarak sevgimi belli edemem.yani yapmacik olcakmis gibi hissediyorum
Ama boyle dusunmeyin gonulden nasil seviyorsaniz nasil hal ve hareketlerinizle sevdiginizi gosteriyorsaniz gönülden geçen duyguların dile vurumu da bu sözcükler böyle düşünün sevginizi dilinizle de ifade ediyosunuz sadece neden yapmacik olsun ki

benimde öyle bir yapım yoktu pek diyemezdim ama eşim sürekli kullandığı için kullanmaya başladım, şimdi hep hayatım, yavrum, bebeğim öyle gidiyoruz. benim annem de babama bebeğim der mesela
yalnız mesajlarda da hiç söylemiyor musunuz yani o bana çok garip geldi. ya da sarılıp öpmemek de bir garip. nasıl duruyorsunuz, bence bir yerden başlayın. eşinizin hoşuna gideceğinden eminim

Evet sevildigini anliyor.cunku baska sekilde belli ediyorum ama mesela ilk baslardaki gibi cumleler kullanmiyor bana sık sık.bence ben kullanmadigim icin

Ama cocugumu severken hep askim bitanem herturlu kelimeyi kullaniyorum.hatta cok kullaniyorum.esime karsi utaniyorum sanirim

Ama cocugumu severken hep askim bitanem herturlu kelimeyi kullaniyorum.hatta cok kullaniyorum.esime karsi utaniyorum sanirim
evlat başka bir şey.. ben dokunulmaktan, uzun uzun sarılmaktan, yatarken birinin bana dokunmasından hoşlanmam mesela.. ama evladımı dibimden ayırasım gelmediği, binlerce kez öpmeye doyamadığım zaman oluyor..
eş de olsa hatta anne/baba da olsa evlatla kıyasa kabil değil bence..

İşte bunlar sicaklastiriyor. Diğer türlüsü iş ilişkisi gibi bir de o kadar mesafeli olunan biri ile nasıl seks yapılıyor ki. Arzu ,şehvet , şefkat cümleleri yokken
kesinlikle katılıyorum.
ben kovayım mesela, mesajda falan söylüyorum ama yüzüne söyleyemiyorum ya. telefonda bile söyleyemedim
gerçi flörttü benimki ama ona da dahil.
yani sarılıp öpme gibi hamleler yapıyorum ama daha da ateşli, daha sıcak, daha şehvetli nasıl olunur of kafamda bin tane soru.
hayat kovalar için çok zor!

Ahaha ya o karşılıklı bence şimdi adamın sevgisinden ilgisinden emin değilken o ateş olmaz ya ahaha. bekarlık vurdu bana galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…