- 30 Ocak 2016
- 762
- 1.309
- 113
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Ona da yazik size de. Sevildiginizi duymadan yasiyorsunuz ikiniz de.O da öyle biri degil. Gene yazik mi :))
Ama boyle dusunmeyin gonulden nasil seviyorsaniz nasil hal ve hareketlerinizle sevdiginizi gosteriyorsaniz gönülden geçen duyguların dile vurumu da bu sözcükler böyle düşünün sevginizi dilinizle de ifade ediyosunuz sadece neden yapmacik olsun kiGarip geliyor olabilir ama soguk birisiyim.ben .genel olarak sevgimi belli edemem.yani yapmacik olcakmis gibi hissediyorum
Sürekli bunu dile getirmeye ihtiyacimiz yok belki de :))Ona da yazik size de. Sevildiginizi duymadan yasiyorsunuz ikiniz de.
Evet sevildigini anliyor.cunku baska sekilde belli ediyorum ama mesela ilk baslardaki gibi cumleler kullanmiyor bana sık sık.bence ben kullanmadigim icinyani bir çok kişi yorum yapmış şunu yapın bunu yapın felan diye ama ben tekrarlıyorum adam sizi böyle sevmiş beğenmiş. bence sevdiğinizin farkında yoksa salak mı da sevilmediği yerde dursun..
kendinizi herhangi bir şeye zorlamanıza gerek yok..
ben ve eşim de böyleyiz. öyle bıcır bıcır aşk sözcüklerimiz yoktur. tam tersine sinir oluruz. ya ufak hareketler vardır mesela lan bu adam/kadın beni seviyor dedirten. onlar zaten insanı her daim ilişkide sıcak tutar.
bence güzel bi ilişkiniz var ve her daim böyle olmasını dilerim...
yani bir çok kişi yorum yapmış şunu yapın bunu yapın felan diye ama ben tekrarlıyorum adam sizi böyle sevmiş beğenmiş. bence sevdiğinizin farkında yoksa salak mı da sevilmediği yerde dursun..
kendinizi herhangi bir şeye zorlamanıza gerek yok..
ben ve eşim de böyleyiz. öyle bıcır bıcır aşk sözcüklerimiz yoktur. tam tersine sinir oluruz. ya ufak hareketler vardır mesela lan bu adam/kadın beni seviyor dedirten. onlar zaten insanı her daim ilişkide sıcak tutar.
bence güzel bi ilişkiniz var ve her daim böyle olmasını dilerim...
Ama cocugumu severken hep askim bitanem herturlu kelimeyi kullaniyorum.hatta cok kullaniyorum.esime karsi utaniyorum sanirimBu ya icinde vardir ya yoktur bana kalirsa.. ayni sey dokunmak icinde gecerli.. kimisi sevmez fiziksel yakinlik, cocuklariyla bile mesela.. kimiside kedi ve yumagi
Gibi olmayi sever..insan duymak istiyor sevildigini ya da guzel sozler..sen nasil duymak istiyosan o da ister. belki alismistir 2 yildir bu duruma
Boyle siamrikca arada bir kocaccim diyom.boyle dalga gecer gibi falanCilveleşirken ne diyorsunuz yine mi adıyla hitab ediyorsunuz? Yani şu ana kadar hiç farklı bişey söylememeniz bana da garip geldi.
Önce yakınlaştığınızda aşkım bitanem diyerek başlayın bence. Sonra da ağzım alıştı dersiniz.
evlat başka bir şey.. ben dokunulmaktan, uzun uzun sarılmaktan, yatarken birinin bana dokunmasından hoşlanmam mesela.. ama evladımı dibimden ayırasım gelmediği, binlerce kez öpmeye doyamadığım zaman oluyor..Ama cocugumu severken hep askim bitanem herturlu kelimeyi kullaniyorum.hatta cok kullaniyorum.esime karsi utaniyorum sanirim
kesinlikle katılıyorum.İşte bunlar sicaklastiriyor. Diğer türlüsü iş ilişkisi gibi bir de o kadar mesafeli olunan biri ile nasıl seks yapılıyor ki. Arzu ,şehvet , şefkat cümleleri yokken
Ahaha ya o karşılıklı bence şimdi adamın sevgisinden ilgisinden emin değilken o ateş olmaz ya ahaha. bekarlık vurdu bana galiba :))kesinlikle katılıyorum.
ben kovayım mesela, mesajda falan söylüyorum ama yüzüne söyleyemiyorum ya. telefonda bile söyleyemedim
gerçi flörttü benimki ama ona da dahil.
yani sarılıp öpme gibi hamleler yapıyorum ama daha da ateşli, daha sıcak, daha şehvetli nasıl olunur of kafamda bin tane soru.
hayat kovalar için çok zor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?