Ayy iyi bi fikirTerbiyesizliğim lüzumu yol gerçekten. Bundan sonra o sizi aradığında nerdesin diye “obur adamla yemekteyiz” deyin bakalım. Empati özelliği kazandırın suratına da kapatmayın gülmeyin. Ciddi şekilde deyin yani şaşırsın ve sinir olsun.
Tabiii el kaldırmaz ve dayak atmazsa eğer.Ayy iyi bi fikir
Watsaptan yazdigimi gordu ama cvp vermedi suanSürat yap bence arama o arayana kadar ben olsam öyle yapardım
Yok siddet yokturTabiii el kaldırmaz ve dayak atmazsa eğer.
Kacinciya soyluyorum anlamiyo.sevmedigimi biliyo bole seyleriAçık acık konuşun böyle bi şaka bi daha yapmamasi konusunda..neye kime ispatlamaya çalıştığını sorun..aynısını siz yapsaniz hoşuna gider miymiş onu da sorun..
O zaman kesinlikle dediğimi yapın. Laftan anlamıyor görüldüğü kadarıyla yapın bunu. Nasıl oluyormuş o şaka.Yok siddet yoktur
Kacinciya soyluyorum anlamiyo.sevmedigimi biliyo bole seyleri
Yazma baya bı bişi sorma sen çocuklarınla karnını doyur onada gelince tavırlı bı şekilde koy yemeğini he bide öteki herif felan deme evliliğin boşuna sarpa sarmasinWatsaptan yazdigimi gordu ama cvp vermedi suan
Çocuklar aç niye adam için bekletiyorsun ki? Zıkkımın pekini yesin seviyesiz...hatta eve gelince yiyecek bişey bulamasın, sorarsa senden ses çıkmadı dışarda yersin diye bizde kendimize kadar yaptık dersin.Slm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce
Yaptim demin istersen bende sen yokken obur herifi cagirayim dedim.sen sakadan anlamiyosun ama yazmis.midem bulandi yaaO zaman kesinlikle dediğimi yapın. Laftan anlamıyor görüldüğü kadarıyla yapın bunu. Nasıl oluyormuş o şaka.
Valla siz de espiriden yapmayın şakın yazıcaktımYaptim demin istersen bende sen yokken obur herifi cagirayim dedim.sen sakadan anlamiyosun ama yazmis.midem bulandi yaa
Sert bi dille uyardim simdi.kiskanmak fln degil vallahi midem bulandiValla siz de espiriden yapmayın şakın yazıcaktım
Yetişemedim
Tahmin ettim umrumda olmayacağını
O espiriyi yapan zaten aynısını duyacağını göze almış ve kabullenmiştir
Benim d e midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?