- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Bi daha yaptgnda avazin ciktgi kadar bagir yanindakilerde duysun ne gereksizz yaaSlm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce
Nasil konusacagimi sasiriyorum ben artik bu adama.cok sikildim artikBi daha yaptgnda avazin ciktgi kadar bagir yanindakilerde duysun ne gereksizz yaa
Aynn dedim o ikincinin yaninda kalgrlme dedimAy sizde gelmeyin öbürünün yanından eve deseydiniz
Öyle dediğinde, gelecekmisin yemeğe, seni bekliyoruz gelmeyeceksen söylede öbür kocayı çağırayım diyemedin mi?!Slm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce
Arkadaslar akil verince aynnde ole dedim.iyiki burasi var yaaÖyle dediğinde, gelecekmisin yemeğe, seni bekliyoruz gelmeyeceksen söylede öbür kocayı çağırayım diyemedin mi?!
Genelde böyle saçma muhabbetler kısasa kısas yapılarak sonlandırılır, yukarıda arkadaşlar örnekler vermişler. Karşı taraf zorunlu empati yapar ve saçmalığı tekrarlamaz, genelde...Slm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce
Insallah tekrarlamaz.yuzune bakasim gelmiyo suan.bazen acaba ben esime gereken tepkiyi veremiyomuyum diyorum.ama bu sefer konusmuycam anlayana kadarGenelde böyle saçma muhabbetler kısasa kısas yapılarak sonlandırılır, yukarıda arkadaşlar örnekler vermişler. Karşı taraf zorunlu empati yapar ve saçmalığı tekrarlamaz, genelde...
Yok saka yapiyo aklinca.ama benim bu sakadan midem bulaniyo"öbür karı" diye bahsettiği kahvedeki kankitosudur bence. Erkekler birbirleri ile konuşurken "hanım yine kumama mi gidiyorsun? diyo ....hah hah hah" şeklinde abuk subuk esprilere bayılıyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?