Esime sinir oldum

Bi daha yaptgnda avazin ciktgi kadar bagir yanindakilerde duysun ne gereksizz yaa

Öyle dediğinde, gelecekmisin yemeğe, seni bekliyoruz gelmeyeceksen söylede öbür kocayı çağırayım diyemedin mi?!

Genelde böyle saçma muhabbetler kısasa kısas yapılarak sonlandırılır, yukarıda arkadaşlar örnekler vermişler. Karşı taraf zorunlu empati yapar ve saçmalığı tekrarlamaz, genelde...

Genelde böyle saçma muhabbetler kısasa kısas yapılarak sonlandırılır, yukarıda arkadaşlar örnekler vermişler. Karşı taraf zorunlu empati yapar ve saçmalığı tekrarlamaz, genelde...
Insallah tekrarlamaz.yuzune bakasim gelmiyo suan.bazen acaba ben esime gereken tepkiyi veremiyomuyum diyorum.ama bu sefer konusmuycam anlayana kadar

"öbür karı" diye bahsettiği kahvedeki kankitosudur bence. Erkekler birbirleri ile konuşurken "hanım yine kumama mi gidiyorsun? diyo ....hah hah hah" şeklinde abuk subuk esprilere bayılıyorlar .

"öbür karı" diye bahsettiği kahvedeki kankitosudur bence. Erkekler birbirleri ile konuşurken "hanım yine kumama mi gidiyorsun? diyo ....hah hah hah" şeklinde abuk subuk esprilere bayılıyorlar .
Yok saka yapiyo aklinca.ama benim bu sakadan midem bulaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…