• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime sinir oldum

Programı izlemedim ama annesine hakaret eden birini baz alarak söylenmişse gayet normal bir söylem. Ha sizin karşınıza geçip, programdan alakasız,başka bir durumda söylese tabi ki size hak verirdim. Tabi ki anneler başımızın tacı,bende bir anneyim ama çocuklarım kimi severse bende seveceğim,böyle bir ayrım yapmalarını beklemeden zira tamam anne bir tane de,eşi de hayat arkadaşı olacak,onunda yeri ayrı olmalı.
Herkesin yeri farklı.
Alınganlık etmişsiniz sanki.

Bu soruda neden herkes bu kadar beyin tutulması yaşamış neden saçma yerlere çekmiş anlamadım cidden. bir de gelinler annesini hiç sevmesin istiyor diyenler var. Kadın eşinin "sürekli" annem herkesten önde gelir dediğini söylüyor. yani sürekli. Sorun annesini sevmesi değil bunu sürekli söylemesi. Konuya dönersek bence eşiniz annem herkesten önde gelir dediği zaman evet ben de katılıyorum annem benim için de herkesten önde gelir insan deyin.

Kızlar komik ama ne bileyim sinir oldum konuya giriyorum :)

Bugün eşimle kahvaltı yaptık Müge anlı açıktı bi konu vardı kız annesine çok kötü davranıp hakaret falan etti sevdiği adamı korudu hep sonra Müge anlı dedi ki benim annem bir yana dünya bir yana ilk önce annem gelir annem benim için herkesten önde gelir falan bu bi tane anne olur ama gerisi hep bulunur falan dedi eşim de aynen öyle Müge sana katılıyorum benim için de öyle falan dedi ki bunu sürekli yapıyor hiç bir zaman ses etmedim ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum zoruma gitti öyle olabilir tabi ki insanın ilk önce annesi gelir ama bunu sürekli dillendirmesine sinir oldum bugüne kadar asla eşimle annesinin arasına girmedim girmem de annesinin fenalıklarına rağmen hiç takmadım takılacak bir kadın değil o yüzden umurum da değil açıkçası ama bi sinir olmadım da değil bu konuyu ben mi abarttım acaba :d
Aman kendince konuşmuş sen de aynen benim anam da önce gelir de hiç hamileliğinin en güzel zamanlarını boş muhabbete harcama

İllaki herkesin annesi kıymetlidir ne olursa olsun ama herkesin yeri ayrıdır da aynı zamanda. Biz kadınlar "Sen kim köpek benim annem bir tane" anlamına çekilebilecek söylemlerden hoşlanmıyoruz bence. Yoksa eşim annesini sevmesin sadece beni sevsin olayı değil bu. Kıyasa gerek yok herkesin yeri ayrı bu hayatta ama nedense bu tarz söylemler de en çok erkeklerden çıkıyor o da enteresan.

Herkesin bir annesi var,siz de yumurtadan çıkmadınız sonuçta, “evet canım sana katılıyorum” diyebilirdiniz

Sizi kızdırmak için şaka yapmış kendince.
Ama kötü ve gereksiz bir şaka olmuş.
Herkesin yeri ayrıdır.

Kızlar komik ama ne bileyim sinir oldum konuya giriyorum :)

Bugün eşimle kahvaltı yaptık Müge anlı açıktı bi konu vardı kız annesine çok kötü davranıp hakaret falan etti sevdiği adamı korudu hep sonra Müge anlı dedi ki benim annem bir yana dünya bir yana ilk önce annem gelir annem benim için herkesten önde gelir falan bu bi tane anne olur ama gerisi hep bulunur falan dedi eşim de aynen öyle Müge sana katılıyorum benim için de öyle falan dedi ki bunu sürekli yapıyor hiç bir zaman ses etmedim ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum zoruma gitti öyle olabilir tabi ki insanın ilk önce annesi gelir ama bunu sürekli dillendirmesine sinir oldum bugüne kadar asla eşimle annesinin arasına girmedim girmem de annesinin fenalıklarına rağmen hiç takmadım takılacak bir kadın değil o yüzden umurum da değil açıkçası ama bi sinir olmadım da değil bu konuyu ben mi abarttım acaba :d
Suan alınganlık bı dönemde olabilirsiniz ama bence sürekli ve sizin yanınızda söylemesi doğru değil bence bilerek şöyle söyleyin : evet insanın annesi gelmeli çok haklısın benim için de daha doğmadan evladım geliyor inşallah onun için de ben geleceğim. hayırlı evlat güzel kolay doğumlar diliyorum size

bu okunanı anlamış haliniz mi :d
HEEE bu arada kimse sizden Türkçeyle ilgili yardım istemediği sürece Türkçe derslerinizi lütfen evde anneniz babanız veya varsa eşinize verin bir tek onlar katlanabilir :ddd
Ben okunanı gayet güzel anladım siz hazmedemiyorsunuz ki eşinizin sürekli söylemesini hemen pençeleri çıkarıyorsunuz :) Bu arada ailemi ağzınıza alacak vizyonda biri değilsiniz yazım yanlışınızı düzeltmek suç değil :) Kimseye ders vermek değil niyetim sadece bir yanlışı düzelttim ama anladığım kadarıyla siz doğruyu söyleyenlere hemen pençelerinizi çıkarıp kendi haklılığınızı bu şekilde kanıtlamaya çalışıyorsunuz ama muhattabım değilsiniz eşinizde devamlı anne anne diyerek size çok iyi yapıyor çıldırtmayı başarmış tebrikler :))))))

Ben okunanı gayet güzel anladım siz hazmedemiyorsunuz ki eşinizin sürekli söylemesini hemen pençeleri çıkarıyorsunuz :) Bu arada ailemi ağzınıza alacak vizyonda biri değilsiniz yazım yanlışınızı düzeltmek suç değil :) Kimseye ders vermek değil niyetim sadece bir yanlışı düzelttim ama anladığım kadarıyla siz doğruyu söyleyenlere hemen pençelerinizi çıkarıp kendi haklılığınızı bu şekilde kanıtlamaya çalışıyorsunuz ama muhattabım değilsiniz eşinizde devamlı anne anne diyerek size çok iyi yapıyor çıldırtmayı başarmış tebrikler :))))))
Vizyondan mı bahseydiyorsun hemcinsinize iyi olmuş diyecek kadar düşmüşsünüz Allah gelin gideceğiniz veya gittiğiniz aile ye sabırlar versin :d
Bu kadar mutlu olacağınız bilseydim adresinizi alır kına yollardım münasip bir yerinize yakardınız:dddd
Üzülüyorum hala okunanı anlamıyorsunuz çok yazık:dd hamile bir kadına da bunları söylicek kadar aşşağalık bir kadınsınız bu ramazan günü niyetli ağzımla tek duamm aynı duruma düşesiniz hatta daha beterine aminnnn😁
Bu arada doğru bildiğim her şey için sonuna kadar giderim sizin başınıza böyle birşey geldiğin de haklısın kociskoom diyip eşiniz ne derse onaylarsınız var siz de o tip :dd

Vizyondan mı bahseydiyorsun hemcinsinize iyi olmuş diyecek kadar düşmüşsünüz Allah gelin gideceğiniz veya gittiğiniz aile ye sabırlar versin :d
Bu kadar mutlu olacağınız bilseydim adresinizi alır kına yollardım münasip bir yerinize yakardınız:dddd
Üzülüyorum hala okunanı anlamıyorsunuz çok yazık:dd hamile bir kadına da bunları söylicek kadar aşşağalık bir kadınsınız bu ramazan günü niyetli ağzımla tek duamm aynı duruma düşesiniz hatta daha beterine aminnnn😁
Bu arada doğru bildiğim her şey için sonuna kadar giderim sizin başınıza böyle birşey geldiğin de haklısın kociskoom diyip eşiniz ne derse onaylarsınız var siz de o tip :dd
Haydee Yaalllaaah sayfamdan 😆

Bu nasıl bir üslup.İstemediğiniz kişileri konunuzdan engelleyebilirsiniz.
Emin olun tartışmaya girmeyeceğim biri herkes kendi kalitesini belli eder yazılanı ben görmedim bir başkası söyledi bana. Kendisi dikkate almadığım biri olduğu için göz ardı ettim mesajlarını hiç kimseye terbiyesizlik yapmadım böyle bir üsluba sahip biri değilim çok şükür. He kimse kimsenin ailesini katamaz benim şahsıma yakışmaz zaten böyle bir şey yapmak.

Emin olun tartışmaya girmeyeceğim biri herkes kendi kalitesini belli eder yazılanı ben görmedim bir başkası söyledi bana. Kendisi dikkate almadığım biri olduğu için göz ardı ettim mesajlarını hiç kimseye terbiyesizlik yapmadım böyle bir üsluba sahip biri değilim çok şükür. He kimse kimsenin ailesini katamaz benim şahsıma yakışmaz zaten böyle bir şey yapmak.
Konu sahibi ban almış zaten.

Back
X