esime sinir oldum

mlksrp

melegim
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
163
64
38
36
selam kizlar bugun sinir etti beni bende sizinle paylasayim dedim bakalim sizler objektif gozlerle ne diceksiniz ben yurt disinda yasiyorum bugun ikea ya gittik esimle orda bi kizla karsilastik geldi esimi optu banada elini uzatti tokalastik sadece fransiz kendisi esimin arkadasinin esi daha once dugunumuzde gormustum ve tavirlari beni rahatsiz ettigi icin kendisiyle hic gorusmedim esimde o arkadasiyla arasinda gecen is yuzunden sorunlarla oda gorusmedi bugun ikea da karsilasinca kadinin esimi gelip opmesi benimlede tokalasmasi acayip sinirimi bozdu esimde canimin sikildgini anladi kisa kesmeye calisti ama konustu konustu durdu kadin bi ara bana donup nasilsiniz dedi bende iyim dedim sadece hic sormadim ve esime hadi anlaminda kafa salladim sinir oldum esimde sonra sacmalama o fransiz onda erkek bu opmeyim gibi bi dusunce yok falan dedi ama niye esimi opuyoda benimle tokalasiyo sinir oldum esimlede konusmuyorum simdi sinir oluyorum inanilmaz hemde

Eşinle samimi olduğu için onu öpmüş, seninle olmadığı için tokalaşmış.
Ben fransız değilim yine de bazen bu şekilde davranabiliyorum. Çok anormal bir durum değil.

Esinizin bunda suçu yok gibi görünüyor. Esinizi tanidigindan sizi tanimadigindan dolaui farkli davranmis sanki.

bence kadının dengesizliği ...eşinizle niye konuşmuyorsunuz adam ne bilsin kendisini öptükten sonra sizinle de sadece tokalaşacağını..

Kişiye bağlı olarak duruma göre beni rahatsız edebilirdi. Fakat yabancı olması , farklı kültürlere sahip olması vs.. Çok dert edilecek gibi gelmedi.

Eşinle samimi olduğu için onu öpmüş, seninle olmadığı için tokalaşmış.
Ben fransız değilim yine de bazen bu şekilde davranabiliyorum. Çok anormal bir durum değil.
dogru oyle olabilir ama bu kadin esi turk ve evli degiller birlikte yasiyolar ve kadinin baska erkeklerle falanda birlikte oluyo sadece boyle bi insanin esimi opmus olmasi bile beni rahatsiz ediyo

Hehee normall..yabancı ztn..

bence kadının dengesizliği ...eşinizle niye konuşmuyorsunuz adam ne bilsin kendisini öptükten sonra sizinle de sadece tokalaşacağını..

ya oyle tabi ama mesafe koymayi bilmiyoki esimde bi kac sefer daha oldu onlar yaklasiyo napiym geri dursalar bende sadece merhaba der yada tokalasirim diyo ama kendiliginden sinir koyamiyo

Ben olsam bende sinir olurdum. Ister fransiz olsun ister uzayli. Kimse benim esimi öpemez arkadas. O kadin düsünemiyor mu acaba evli bi adami öpmemesi gerektigini.
Ama esinin pek bi sucu yok sanki. Fazla rahat davranmis sadece. kiskanclik krizine girmeden halletmeye calis, tatli dille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…