esime sinir oldum

Sinirinin bozulmasını anlıyorum da eşine küsmek neden
adam zorla kolundan tutup öptürmedi ya kendini
iki gün sonra da eşim benden soğudu diye konu açarsan hiç şaşırmam
insanların tahammül sınırlarını zorluyosunuz bence gerçekten...

Sahsen oyle bir durum olsa bende o kiza sinir olurdum esimede derdim opmek zorunda misin diye cok kiskanciimmm cookkk :)

Kadın yabancıymış, eşinin de dediği gibi öpmeyim demez. Ya benim eşimin arkadaşlarına ne dersin. Ben kimsenin eşiyle öpüşmem ama onların hanımları muck muck yapışırlar. Bende çok sinir oluyordum, eşimi uyardım. Aynı manzarayla karşılaşırsam tepkimi koyarım, uzak dur öpmene gerek yok tokalaşmak neyine yetmiyor derim dedim. Bir kaç kavganın üstüne eşim pes etti artık. Sende sinir olma, geçmiş gitmiş zaten. Gözünü açık tut bundan sonra böyle şeylerin olmasına mahal verme.

bundan bi kac seneye kadar bende kıskançtım bi arkadasıyla görüsmüstk kızda eşimin koluna vurmustu bi sinir oldum anlatamam ama..ztn görüsmüyorlarmıs takma canını ama tavrını koymussunn eşinde anlamıstr uzatma bencede tatlımm

BENİM BAŞIMA gelse senin gibi sinir olurum çok haklısın insan ister istemez bozuluyor...

Evet ben de aynı soruyu sormak istiyorum; eşizin suçu ne? :) Yani adam ne yapsaydı, tutup kadını itse miydi, lafını ağzına mı tıkasaydı? Şu olay benim başıma gelse, kadını gereğinden fazla samimi ve çenebaz bulduysam uyuz olabilirdim de, en fazla azıcık dalga geçerdim arkasından. Eşimle de kıkırdaşır, konuyu kapatırdık. Bu kadar basit olayları büyütüp, aranızda sorun haline getirmeyin. Bir sorun çıkacaksa aranızdaki kişisel meseleler yüzünden çıksın, üçüncü kişiler için yaratılan gerilimler vallahi zaman kaybı.

Görüşmüyormuşsunuz zaten hiç bir daha ne zaman göreceksiniz yabancılar biraz daha rahatlar bu konuda eşinizin ne suçu var ki kadın öyle yapınca ne yapabilir dudağından öpmedi ya boşverin bitmiş gitmiş eşinizin de kendinizin de canını sıkmayın bunlar bir çok kez yaşanabilir.

Fransızlarda öpmek tokalaşmak gibi eğer tanıdığı bir insanı öpmezse ayıp kabalık sayılıyor onların kültürlerinde
sizi de pek tanımadığı için tokalaşmıştır ..
Haklısınız bizim Türk mantığıyla bakılırsa sinir bozucu ..
Ama onlar da farklı .

yabancı dizilerde filmlerde hep dikkatimi çekmiştir. bu yabancılar kendi hemcinsleriyle öpüşmüyorlar çok fazla. ama karşı cinsten biriyle tek yanaktan muck bi öpücük alıyorlar. hep dikkatimi çekmiştir

Kültürleri farklı.Eşinle samimiyetinden öpüşmüş,senle samimi olmadığı için tokalaşmış.Tabi senin karşı tarafa verdiğin negatif elektirikte var.

eşinizin bir şucu yok kadın biraz rahat aslında rahatlıkta degıl bızde yakın bır arkadasımızı gorsek tokalasmayı bıraz resmi bulup sarılıyoruz. sizide tanımadıgından tokalasmıs. bence buyutmeyın ve esınızlede bu durum yuzunden aranızı açmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…