esime sinir oldum

sana sarılmadı diye üzüldünmü , esine sarıldı diye kıskandın mı ,ben hic birsey anlamadım , sacma geldi bana biraz .

sacma gelen ne bende onu anlamadim niye uzuluyum beni opmedi diye allah askina bence asil bu sacma esime sarilmasi tabiki rahatsiz etti yillardir gorusmuyosun sonucta biraz mesafeli durabilirsin kadinin tavri hosuma gitmedi

Esiniz hatunun arkadasi, operek selamlasabilir.

Lakin siz hatunun arkadasi degilsiniz, tanidigi degilsiniz, sizi niye opsun ? Tokalasmasi normal.

Ben burda garip bir durum goremedim, bu hatun niye sizi de opsun ki?

Esiniz hatunun arkadasi, operek selamlasabilir.

Lakin siz hatunun arkadasi degilsiniz, tanidigi degilsiniz, sizi niye opsun ? Tokalasmasi normal.

Ben burda garip bir durum goremedim, bu hatun niye sizi de opsun ki?

beni opsun demiyorum esimi opmesi rahatsiz etti beni esimde engel olmadi yani bu duruma

sacma gelen ne bende onu anlamadim niye uzuluyum beni opmedi diye allah askina bence asil bu sacma esime sarilmasi tabiki rahatsiz etti yillardir gorusmuyosun sonucta biraz mesafeli durabilirsin kadinin tavri hosuma gitmedi
dua etki kadının soyu perslerden gelmemis.
ama sen de bir yonde haklısın , kıskanıyorsun esini , "ufak masum ",bir sarılmayı baska yone cekmen de normal.

FiransiLarda cok normal bu. bence takmayin kafaniza cok.

Tamam da eşinin sucu ne? Adami sucsuzken cezalandirmak ne kadar dogru? Ne yapabilirdi ki o anda gel esimi de öp mu deseydi yani adamcagiz zaten rahatsız olduğunu anlayinca kisa kesmis. Kadının tavri rahatsiz edicidir ona bişey diyemem ama esine tavrın bence yanlis olmus. Hadi olmus artik ama uzatmamalisin bunu.

Kadına kız tamam da. Eşinle niye konuşmuyosun onu anlamadım. Kadına tokat mı atsaydı öptü diye

Eşine kızacak bir durum yok. Kızacaksan kadına kız bence... Bana abes gelmedi gerçi. Bir Fransız'ın bizim kafamızda düşünmesini bekleyemeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…