sana sarılmadı diye üzüldünmü , esine sarıldı diye kıskandın mı ,ben hic birsey anlamadım , sacma geldi bana biraz .
İyi ki frenchkiss yapmamis
Esiniz hatunun arkadasi, operek selamlasabilir.
Lakin siz hatunun arkadasi degilsiniz, tanidigi degilsiniz, sizi niye opsun ? Tokalasmasi normal.
Ben burda garip bir durum goremedim, bu hatun niye sizi de opsun ki?
dua etki kadının soyu perslerden gelmemis.sacma gelen ne bende onu anlamadim niye uzuluyum beni opmedi diye allah askina bence asil bu sacma esime sarilmasi tabiki rahatsiz etti yillardir gorusmuyosun sonucta biraz mesafeli durabilirsin kadinin tavri hosuma gitmedi
dua etki kadının soyu perslerden gelmemis.
ama sen de bir yonde haklısın , kıskanıyorsun esini , "ufak masum ",bir sarılmayı baska yone cekmen de normal.
FiransiLarda cok normal bu. bence takmayin kafaniza cok.selam kizlar bugun sinir etti beni bende sizinle paylasayim dedim bakalim sizler objektif gozlerle ne diceksiniz ben yurt disinda yasiyorum bugun ikea ya gittik esimle orda bi kizla karsilastik geldi esimi optu banada elini uzatti tokalastik sadece fransiz kendisi esimin arkadasinin esi daha once dugunumuzde gormustum ve tavirlari beni rahatsiz ettigi icin kendisiyle hic gorusmedim esimde o arkadasiyla arasinda gecen is yuzunden sorunlarla oda gorusmedi bugun ikea da karsilasinca kadinin esimi gelip opmesi benimlede tokalasmasi acayip sinirimi bozdu esimde canimin sikildgini anladi kisa kesmeye calisti ama konustu konustu durdu kadin bi ara bana donup nasilsiniz dedi bende iyim dedim sadece hic sormadim ve esime hadi anlaminda kafa salladim sinir oldum esimde sonra sacmalama o fransiz onda erkek bu opmeyim gibi bi dusunce yok falan dedi ama niye esimi opuyoda benimle tokalasiyo sinir oldum esimlede konusmuyorum simdi sinir oluyorum inanilmaz hemde
Bence esinin totosunu cok kaldirma. Sadece artik kocasiyla da ben mi opussem yanaktan de.oyle mi diyosun bilemedim inan aklimda donup duruyo o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?