Eşime sinirden çıldırmak üzereyim

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşim benim söylediğim çoğu şeyi dinlemiyor bana birşey söylediğim zaman tekrar tekrar söyletiyor
Çalışıyorum zaten işim stresli evde huzur istiyorum oda yok
Dün tartıştık bağırdım
Barıştık
Bugün yine sinir etti
Yine bağırdım
Bıktım bağırmandan dedi
Ben de senin beni takmamandan bıktım dedim
Bıktım ya elli bin defa birşeyi söylemekten bıktım
Güzellikle söyleyince beni takmıyor
Bağırınca bana bağırmandan bıktım diyor
Bağırmadan anlamıyor
Ben dışarı çıkıyorum dedi
Çocuk seni bekledi bütün gün gidemezsin dedi
Gidicem dedi
Defol git birdaha gelme dedim
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bağırdığımın farkındayım ama ben de insanım
Güzellikle söyleyince beni niye takmıyor
Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım

Aynen suan bende, yazini okumadim bir bakim

Koca adama küçük çocuk gibi davrandığınızı düşünüyorum. Anlamıyorsa bağırarak mı çözmeye çalışıyorsunuz yani? Bu da olmuyor.

Tekrarlamayi bende sinir oluyorum evet, ikincisine anlatmiyorum artik.. Kendi cikarini bulsun ve yapsin.. Sende aynisi yap duymamazliktan gel niye yapmadin derse , seni duymadim dersin gec...

Bagirmak
Surekli biseyleri tekrarlamak
Size bunlar yapilsa nasil tepki verirdiniz acaba
Annesi degil esiniz
Ev isi mi yapmiyo sende yapma.
Kadin tutalim ozaman.de
O da.calisiyo o da evde huzur.istiyo bence

İsin stresli bir ortam orda dolup dolup evde patlıyor olabilirsin , eşinin seni anlamadigini takmadigin düşünüyorsunda ne gibi şeyler büyük mevzularmi yoksa ufak şeyleri gergin oldugun için buyutuyomusun , konunu okur okumaz senin biraz fevri ve stresli bir ortamdada çalıştığın için ortalıkta pimi çekilmiş bomba gibi dolastigini düşündüm . Kendini rahatlatıcı şeyler yap canım Melisa papatya çayı iç mutlaka iç huzurunu yakala sonrada esinle ilgili mevzulari ele alırsınız..

Sorumluluklarini yerine getirmiyorsa bir sorunu var belli ,belkide psikolojik bir rahatsizligi var ,aile terapisine gidin ,sulh ortaminda sorunlarinizi cozmeye calisin ya da ayrilin ,
Cunku siz bitmissiniz ,bu bagirmalar ,bunalmaktan indsan gibi konustugunuzda sizi duymuyormusd gibi tepki vermesinden

Ben size hak verdim . Doldursun doldursun eşler bizi biz en son defol git dedik diye suçlu mu oluyoruz? yok oyle bir dunya.
bırakın gitsin, kuyrugunu kıstırıp gelecek.
Kaldı ki gitme derken , gitme konuşçaz falan da degil , çocuk seni bekledi diye söylemişsiniz.
Buna ragmen gidicem diyorsa bence de defolsun gitsin. Cok haklısınız. Ben olsam dermiydim,, defolun bi tık üstünü bile derdim.

Bağırınca anlıyor mu?

Erkeklere çokta takılmamak lazım bende 3 gündür yatak odasında üç tane büyük hali vardı onları balkon koy diyorum hamile olduğum için kaldırmak istemedim tamam diyor her seferinde ama yine yapmıyor . Bende bugün kendim kaldırdım sinirlendim tabi hata ettim biraz sancim oldu telefonda söyledim sonrada bana kızıyor ben kaldıracaktım ne diye kaldiriyorsun diye üç gündür hep kaldıracak .. malesef erkekler bizden çok farklı ..

Sen de hiç konuşma. Ona onun gibi davran. Ne derse duyma, tekrarlar böylece belki yaptığının yanlış olduğunu anlar..

Bu erkekler gercekten hiç anlayışlı degil kadınların ruhundan hiç anlamazlar

Benim eşim de yapı olarak dalgın bir insan.Normal sohbet ederken bile çoğunlukla beni duymuyor, sonra söylediğimi tekrar etmek zorunda kalıyorum.konuşurken yüzüme bakmaması zaten ayrı bir rahatsız ediyor ama yıllar içinde umursamamaya başladım, hatta bakarsa rahatsız olacak duruma geldim.ama hala beni duymamasından rahatsızım ara ara.hele ki bir espiri yapıp tekrarlamak zorunda kalırsam hiç havası da kalmıyor zaten iyice canım sıkılıyor.Aksine ben de algıları çok açık biriyimdir.birkaç kez onun yaptığı gibi yaptım, sinirden deliye dönüyor.O kendine katlanamıyor ama yapısal bir sorunum var dediği için mecburen ben katlanmak zorunda kalıyorum.Belki sizin eşinizin de böyle bir sorunu vardır eğer benim verdiğim örneklere benzer örnekleriniz varsa.

Eşim benim söylediğim çoğu şeyi dinlemiyor bana birşey söylediğim zaman tekrar tekrar söyletiyor

Ne gibi şeyleri tekrar tekrar söylemek zorunda kalıyorsunuz?
"Kapıyı kilitledin mi-kilitler misin?"
"Akşam gelirken saç kremi almayı unutma"
"Yemek hazır" vb. basit talepler-sorular mı?

Eşinizin kendi çıkarına olacak şeyleri normal ses tonunuzda söyleyin, duymazsa kendi sorunu olsun.
Mesela atıyorum "Koyu renkli çamaşır yıkıyorum, çamaşırın varsa getirir misin?" dediniz, cevap gelmiyorsa çalıştırın makineyi gitsin. Çamaşırları temiz olmayınca gelsin size sorsun, siz de "Yıkamadan önce sormuştum, ses gelmeyince çalıştırdım makineyi" filan deyin.Tekrar edip kendinizi yoracağınıza, sizi dinlemediği için onu mağdur edin, dinlemek zorunda bırakın özetle.

Örnek olarak vereyim
İşyerinde birlikte çalıştığı arkadaşından öğle yemeği yemek için 4 gün para almış
Ama onun üEzerinden kaç gün geçti ver adama diyorum
Söyledim ben diyor
Annemler eve Pazar'dan yiyecek birşeyler almış
Verelim parasını diye gündüz telefonda söyledim
Tamam dedi
Akşam eve gelince hiç para kalmadı diyor
Söyledim ya sana dedim
Sonra veririz yabancı değil dedi
Tamam yabancı değil ama ben eşiminbu tavırlarından rahatsız oluyorum
Gündüz söylediğim şeyi takmıyor
Bunun gibi daha bir sürü şey
Dinlemiyor beni tınlamıyor

Koca adama küçük çocuk gibi davrandığınızı düşünüyorum. Anlamıyorsa bağırarak mı çözmeye çalışıyorsunuz yani? Bu da olmuyor.
Güzellikle kaçkere söylüyorum
Devamlı bağırmıyorum
Ama ben sakin olunca beni takmıyor
Ben de bağırmak sorunda kalıyorum
Bağırmaya meraklı değilim

Sorumsuz diyebilmek için yeterli değil yazılanlar bence hitap sekliniz değişse duzelebilir yani güzelce konuşulması gerekiyor bağırmak yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…