- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
Örnek olarak vereyim
İşyerinde birlikte çalıştığı arkadaşından öğle yemeği yemek için 4 gün para almış
Ama onun üEzerinden kaç gün geçti ver adama diyorum
Söyledim ben diyor
Annemler eve Pazar'dan yiyecek birşeyler almış
Verelim parasını diye gündüz telefonda söyledim
Tamam dedi
Akşam eve gelince hiç para kalmadı diyor
Söyledim ya sana dedim
Sonra veririz yabancı değil dedi
Tamam yabancı değil ama ben eşiminbu tavırlarından rahatsız oluyorum
Gündüz söylediğim şeyi takmıyor
Bunun gibi daha bir sürü şey
Dinlemiyor beni tınlamıyor
Hep bağırmıyorum kiSorumsuz diyebilmek için yeterli değil yazılanlar bence hitap sekliniz değişse duzelebilir yani güzelce konuşulması gerekiyor bağırmak yerine
Ne diyorsun sen yaBagirdim deddi bagirma dedi bilmem kim ne dedi:)))
Estafillah uzuntunuze saygim var anliyorum sinirli yaziyosunuz lakin daha anlasilir yazsaniz bizde daha iyi anlayip o yonde cevap veririzNe diyorsun sen ya
Dalganı başka yerde geç
Üzüntümden kendine eğlence çıkarıyorsun
Örnek olarak vereyim
İşyerinde birlikte çalıştığı arkadaşından öğle yemeği yemek için 4 gün para almış
Söyledim ben diyor
Tamam dedi
Söyledim ya sana dedim
Örnek olarak vereyim
Söyledim ben diyor
Tamam dedi
Söyledim ya sana dedim
Anlamadıysanız anlamadım yazınEstafillah uzuntunuze saygim var anliyorum sinirli yaziyosunuz lakin daha anlasilir yazsaniz bizde daha iyi anlayip o yonde cevap veririz
Her ailede bu boyledir zaten.Sorunlar olur ama bagirmadan tekrar tekrar soyle.Eşim benim söylediğim çoğu şeyi dinlemiyor bana birşey söylediğim zaman tekrar tekrar söyletiyor
Çalışıyorum zaten işim stresli evde huzur istiyorum oda yok
Dün tartıştık bağırdım
Barıştık
Bugün yine sinir etti
Yine bağırdım
Bıktım bağırmandan dedi
Ben de senin beni takmamandan bıktım dedim
Bıktım ya elli bin defa birşeyi söylemekten bıktım
Güzellikle söyleyince beni takmıyor
Bağırınca bana bağırmandan bıktım diyor
Bağırmadan anlamıyor
Ben dışarı çıkıyorum dedi
Çocuk seni bekledi bütün gün gidemezsin dedi
Gidicem dedi
Defol git birdaha gelme dedim
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bağırdığımın farkındayım ama ben de insanım
Güzellikle söyleyince beni niye takmıyor
Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım
Uzuntuau olan bir insana dalga soz konus bile olamazAnlamadıysanız anlamadım yazın
Sinirlerim bozuk şu an
Dalga konusu değil yazdıklarım
Şu an evliliğim tehlikede
Siz evlenmeyin bence. Sizin acinizdan soyluyorumBen size hak verdim . Doldursun doldursun eşler bizi biz en son defol git dedik diye suçlu mu oluyoruz? yok oyle bir dunya.
bırakın gitsin, kuyrugunu kıstırıp gelecek.
Kaldı ki gitme derken , gitme konuşçaz falan da degil , çocuk seni bekledi diye söylemişsiniz.
Buna ragmen gidicem diyorsa bence de defolsun gitsin. Cok haklısınız. Ben olsam dermiydim,, defolun bi tık üstünü bile derdim.
Eşim benim söylediğim çoğu şeyi dinlemiyor bana birşey söylediğim zaman tekrar tekrar söyletiyor
Çalışıyorum zaten işim stresli evde huzur istiyorum oda yok
Dün tartıştık bağırdım
Barıştık
Bugün yine sinir etti
Yine bağırdım
Bıktım bağırmandan dedi
Ben de senin beni takmamandan bıktım dedim
Bıktım ya elli bin defa birşeyi söylemekten bıktım
Güzellikle söyleyince beni takmıyor
Bağırınca bana bağırmandan bıktım diyor
Bağırmadan anlamıyor
Ben dışarı çıkıyorum dedi
Çocuk seni bekledi bütün gün gidemezsin dedi
Gidicem dedi
Defol git birdaha gelme dedim
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bağırdığımın farkındayım ama ben de insanım
Güzellikle söyleyince beni niye takmıyor
Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım
Sende onu takma mesela bi karar verilecekse tek başına al bunu yada izin alma soru sorma o zaman yaptığı hatanın farkına varır o senden bişey istediğinde rahat davran acıktım dediyse saatler sonra kalk yemek yap kendin acikinca vs. Sende onun gibi davran o zam anlar belkiHep bağırmıyorum ki
Uzun zamandır bağırmıyorum
Böyle yaptığı zamanlarda hiç uzatmadım
Güzellikle söyledim
Ama artık katlanamıyorum
Beni takmamasına
Siz evlenmeyin bence. Sizin acinizdan soyluyorum
Erkeklere çokta takılmamak lazım bende 3 gündür yatak odasında üç tane büyük hali vardı onları balkon koy diyorum hamile olduğum için kaldırmak istemedim tamam diyor her seferinde ama yine yapmıyor . Bende bugün kendim kaldırdım sinirlendim tabi hata ettim biraz sancim oldu telefonda söyledim sonrada bana kızıyor ben kaldıracaktım ne diye kaldiriyorsun diye üç gündür hep kaldıracak .. malesef erkekler bizden çok farklı ..
Ne mutlu bana sizi güldürdüysem :) sizin kararınız tabiki bir şey diyemem. Demek istediğim şeyi belki konu sahibinin eşiyle yaşadığı durumu yaşarsanız ve öyle büyütülmemesi gereken bir konu yaşanırken "defol git" in bir tık üzerine çıkarsanız alacağınız karşılığı gördüğünüzde anlarsınız. O zaman gelip burda konu açarsınız bizde size yorumlar yaparız. Bana biri böyle bir sebepten "defol git" diyecek, diyemez işte. Tekmeyi koyduğum gibi yerini yurdunu şaşırır o insan. Ortada aldatma, şiddet, ileri derece saygısızlık sevgisizlik, hiçbir konuda anlaşamamazlık vb şeyler yok çünkü. Tabi her insanın yapısı farklı size de hak vermek lazım. Lafı fazla uzun tuttum kusura bakmayın. Sonra bana da "defol git" çekmezsiniz umarımçok teşekkür ederim .Ben de yıllardır bunu bekliyordum. Biri çıksa da benim açımdan evlenip evlenmememi söylese diye. Allah razı olsun.
Ne mutlu bana sizi güldürdüysem :) sizin kararınız tabiki bir şey diyemem. Demek istediğim şeyi belki konu sahibinin eşiyle yaşadığı durumu yaşarsanız ve öyle büyütülmemesi gereken bir konu yaşanırken "defol git" in bir tık üzerine çıkarsanız alacağınız karşılığı gördüğünüzde anlarsınız. O zaman gelip burda konu açarsınız bizde size yorumlar yaparız. Bana biri böyle bir sebepten "defol git" diyecek, diyemez işte. Tekmeyi koyduğum gibi yerini yurdunu şaşırır o insan. Ortada aldatma, şiddet, ileri derece saygısızlık sevgisizlik, hiçbir konuda anlaşamamazlık vb şeyler yok çünkü. Tabi her insanın yapısı farklı size de hak vermek lazım. Lafı fazla uzun tuttum kusura bakmayın. Sonra bana da "defol git" çekmezsiniz umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?