Eşime sinirleniyorum

Burada sorun sizi evin hizmetçisi gibi görmesi neden evlendim ben seninle derken mesela bir hayat geçirmek için falan
Ama aile yapısı belli eşinizin ben çok da bir şey beklemiyorum
Hoş sözden önce bence bu sorun var emir vermesi vs vs daha normal davranmıyor ki sıra hoş söze gelsin
Sizin istediğiniz ilgi onun istediği işlerinin görülmesi e her şey karşılıklı yapmayın basit

Son düzenleyen: Moderatör:
Odun erkeklere sinir oluyorum, birde ben böyleyim derler. evlenincede odunluklarina odunluk katarlar. Evlenmeden once başka sonra başka bu insan kandırmak değilde ne

Nasıl bir dil kullanacağımı şaşırdım bu zamana kadar hep nazik oldum beni anlamasini istedim ama bu saatten sonra davranışlarına ayna tutuyorum kendisinin Nasıl göründüğünü bilsin istiyorum.

Muge anlı çay icelim mi meyve yiyelim mi videosunu bilen arkadaşlar ekler izletin eşinize hatta sizden isterse direkt eşinize yollayin

Hayır her erkek böyle değil olgunlaşmamış olanlar ve ataerkil ailede büyüyenler böyle. Çözüm nedir bilemiyorum sadece hepsinin böyle olmadığını söylemeye geldim

Eşim kibar ve naziktir başkasının yanında veya yanında değilken bile bana güzel davranır elhamdülillah ... Ama mesela dayım veya babam ne bileyim eniştem höt höt lerdir... Sen böyle davranınca kalbim kırılıyor ve istemsizce sana kötü davranabiliyorum kadınlar böyle minik şeyler birikince soğuyor ve evliliğin tadı kaçıyor ..lütfen ilişkimizi yipratmayalim ..bak ben senin için bir çok fedakarlık yaptım annem bana hizmet ederken rahatını bozdum şimdi seninleyim...benden bu güzel sözleri esirgeme cehennem olmasın hayatımız de...bu erkeklerin çoğu mal ya...iyi davran karında sana huzur versin çok mu zor aşkım bebeğim demek yani

Her erkek öyle değil.

Siz de ona onun davrandığı gibi davranın. Ailesinin yanında tersleyin, höt zöt edin.
Kisasa kisas yani bencede
Benimkide tam tersi ailesinin yaninda pof poflayip duruyo aksini yaparsa bende ona aynisini yaparim cunku erkekler bundan anliyor bazen

Eve koca değil davar almışsınız vallahi geçmiş olsun.

Nasıl bir dil kullanacağımı şaşırdım bu zamana kadar hep nazik oldum beni anlamasini istedim ama bu saatten sonra davranışlarına ayna tutuyorum kendisinin Nasıl göründüğünü bilsin istiyorum.
Eşinizin davranışlarının nasıl göründüğünden ziyade size ve evliliğinize bakış açısı, zihniyeti gibi daha önemli problemleriniz var ama yine de siz bilirsiniz tabii.

Yeterince olgun değil diye düşünüyorum.
Maalesef anne babalar çocuk yetiştirirken ileride
Bir eş huzurlu ya da huzursuz yuva da inşa ediyorlar farkında değiller.
Benim çocuklarım var ben eşime diyorum ki ben çocuklarımın senin gibi düşünmesini istemiyorum.
Eşlerine iyi davransın muhtaç gibi davranmasin kibar olsun istiyorum bir insanın gücü kendi işini kendisinin yapabilmesinde gizlidir diyorum.

Ben diyorum ben duyuyorum.
İnşallah gec olmadan ne demek istediğimi anlar.
Ben üzülüyorum ama ileride başka kadınlar üzülmesin diye erkek çocuklarımı kadın kıymeti bilen yardımsever ve merhametli olan eşler olmasını istiyorum.

Allah belani versin diyen gelin değil Allah razı olsun senden diyen gelinim olsun istiyorum.

Çünkü o benim hemcinsim. Kadını en iyi kadın anlar.

Ama ben ne kadar doğruyu anlatsam da çocuklar babalarını örnek alıyor.

Ayni eşimin babasını örnek aldığı gibi.

Kayinbabam eskiden çok kabaymis kayinvalideme karşı ama şimdi bir melek adeta.

Eşim ne zaman melek olacak bilemiyorum

Her erkek böyle değil ama bu mizac.
Canım cicim demeyebilir ama ekstra erkeklik yapıyorsa sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…