Eşime sinirleniyorum

başkasının yaninda askm canm diyemiyordur belki ama kaba sert davranıyorsa düzeltmeli kendini başkaları sizde oyle yapımına karsi demis ama toplum icinde birbirinize karşılıklı yaparsanız komik bi duruma düşersiniz düzeltmeye bakın derim

Kocanız evde de öküz farkındaysanız. Ben de sandım başbaşa mıçmıç başkasının yanında mesafeli. Baya yontulmamış iyi yontmalar size işve cilve işe yarar inşallah :)

Her erkek böyle değildir.

Devam ederse yine gelin, bosanmanız icin yardımcı oluruz.

Siz sevgiliyken birbirinizi tanımamışsınız.Çamaşırları DÜRERKEN nasıl meyve ister yaBirbirinize saygınız yok.Seninle niye evlendim dedikten sonrası da kocaman bir boşluk.Demek ki bu yüzden evlenmiş geçmiş olsun

siz aşk kadınısınız anladığım kadarıyla ben gibi o eşle biraz zor evlilik omutlu olursunuz

Kayınpeder ilginç bir adammış. Hiç bu kadar değişen bir insan duymamıştım. Aksine yaşlandıkça huylar daha keskinleşir diye düşünüyorum.
Eşin babası gibi evrim geçirir mi bilemem de bence bu duruma alışmalısın, değişmezse daha çok üzülürsün.

Eşim bana da başkalarının yanında ismimle hitap eder. Garip bi şey değil.

Bana da şakayla kalk şunu yap der. Ben de sen kalk derim. Niye evlendim senle der ama bunların hepsi şakalaşmadır.

Yalnızken nasıl?

Yüzde 70 iyi bana yemek de yapar kahve de yapar. Şuram ağrıyor derim masaj da yapar.
Canım aşkım da der

ama bazen erkeklik hormonu mu yükseliyor ne yapıyor bir tuhaf davranıyor.
Dengesizlik var.

Ortası yok.

Bazen senden iyisini bulamam der bazen de
Evlenmekten hata mi ettik acaba der.

Ortası yok adamın.

Tabiki her erkek böyle değil.. Size hitap şeklini değiştirme konusunda birşey diyemem ama kaba davranışları olduğu zaman insanların içinde onu bozun ters ters bakın anlasın.. Onun ailesinin yanında da siz ona kaba davranın.. Sonra size tepki verdiğinde bak nasıl oluyormuş, eğer sen bu tavrından vazgeçmezsen bende artık böyle davranacağım sana deyin.. Nedir yani bu adamlar da iyice şaşırdı artık..

konunun başı ve ortası hiç uyumlu değil

yani kalk bana meyve getir diyen adamdan canım cicim beklemek ütopik

ayrıca da adam asker arkadaşım dememiş adını söylemiş hani bize seslenilsin diye konulan adımız

çevremde eşine sürekli canım cicim hayatım diye seslenen kimse yok

isimleri ile sesleniyor herkes

cidden senin annen baban birbirine nasıl hitap ediyor, eşinin ne demelerini bekliyor

olağan konuşmada da konuşuyoruz sürekli canımmm, aşkıııııım demiyoruz

bunları geçelim

onu getir bunu yap seninle neden evlendim diyen adam canım dese aşkım dese balım dese ne değişir

höt höt konuşma dediklerine de örnek lazım

Benim annem babam birbirine şöyle hitap eder

Babam ceylan gözlüm der anneme.
Annem de canoşum
der ❤❤❤

Benim annem babam birbirine şöyle hitap eder

Babam ceylan gözlüm der anneme.
Annem de canoşum
der ❤❤❤

her ortamda mı yoksa evde yalnızken mi

yani ben size oturmaya gelsem

annen canoşum bana içerden şekerliği getirir misin diye mi seslenir

baban da hangi şekerliği ceylan gözlüm, kesme şeker mi toz şeker mi benim gözlerine kurban olduğum şeklinde cevap mı verir

ben odunum çevrem de odun galiba

ne evli çocuğu olacak yaştaki çevremdekilerde ne de yeni evlilerde bu tarz bir konuşmaya rastlamadım

evlerinde kendi aralarında tabii olabilir ama ben duymadım

Ooo fena tongaya gelmişsiniz. Köprüyü geçene kadar canım cicim demiş, şimdi de kabaligini falan geçtim bu adam sırf erkek olduğu ve sizin "kocanız" olduğu için sizden hürmet bekliyor. Kendisi sizle insan içinde emir kipiyle konuşabilir ama siz baş basayken ona niye odun gibi davranıyorum diyemezsiniz. Kocaya odun denir mi hiç? Hürmet etmen lazım beyim demen lazım paşam deyip meyvesini kahvesini çayını ayağına götürmen lazım. Çünkü o ERKEKK!!! Yerinizde olsam bana bu muameleyi eden adamı insan içinde rezil etmekle tehdit eder dediğimi de yapardım. Böyle adama hayatı zindan ederdim, siz bi de alttan almışsınız

ben seninle niye evlendim mi diyor?? ben daha çok ona takıldım. bu adamın evlilik beklentisi buysa bence kabalığı en son düşüneceğiniz şey. adam hizmetçi almak istemiş kendine hayat arkadaşı değil. bence bir süre asla çocuk yapmayın. gözlemleyin. hatta bu tavrı devam ederse bilemiyorum ama uzaklaşmak en iyisi gibi duruyor.

Yüzde seksen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…