• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime sosyal medya konusunda hiç güvenmiyorum

Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
Akşam kızım eşimin telefonunun facebookunda, okulunun sitesine girip ordaki videolara bakıyordu. Facebookta watch kısmı var. Orda videolara bakarken biranda reklam gördüm. Beğenebileceğiniz siteler diye.30 40 yaş arası sohbet ve başka şeylerde vardı. Okulla ilgili site
Hiç aklıma gelmedi böyle birşey görünce şaşırdım
Kızımda gitti eşime söyledi annem böyle birşey gördü diye. Eşimde bana kızdı reklamlar çıkıyorsa ben ne yapayım, beğenmişmiyim diye bana soruyor birde
Elimde değil. Reklamlarda girdiği sitelere gçre çıkıyor diye biliyorum.
Bu konuda güvenim yok hiç
Çocuğunuzu bu tür olayların dışında tutun rica ediyorum. Güvenmiyorsanız da bu iş böyle her dakika acaba yaptı mı? Diye düşünmeden de yürümez. Olan kendinize olur yıpranırsınız.

çocuğun annesiyle bu konu ile ilgili konuşması bile abes. 9 yaşında çocuğa ne ana babasının bu tip muhabbetlerinden.
şu an resmen arada kalmış hissediyordur.
Ben çocuğun büyümüş haliyim. Yıllarca anne baba arasına kaldım hala da kalmaya devam ediyorum. Büyüyünce her şey daha da sarpa sarıyor. Lütfen konu sahibi, yapmayın. Bu çocuğu bu şekilde hırpalamayın. O bir çocuk, anne baba olmasını beklemeyin lütfen.

Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
Akşam kızım eşimin telefonunun facebookunda, okulunun sitesine girip ordaki videolara bakıyordu. Facebookta watch kısmı var. Orda videolara bakarken biranda reklam gördüm. Beğenebileceğiniz siteler diye.30 40 yaş arası sohbet ve başka şeylerde vardı. Okulla ilgili site
Hiç aklıma gelmedi böyle birşey görünce şaşırdım
Kızımda gitti eşime söyledi annem böyle birşey gördü diye. Eşimde bana kızdı reklamlar çıkıyorsa ben ne yapayım, beğenmişmiyim diye bana soruyor birde
Elimde değil. Reklamlarda girdiği sitelere gçre çıkıyor diye biliyorum.
Bu konuda güvenim yok hiç
İnternette bazen öyle reklamlar çıkıyor ki onlara kalırsa eşimin beni benim de eşimi boğmam gerek yani . Hiçbir şekilde yakalamadıysanız eşinize niye güvenmiyorsunuz. Ben eşimi hiçbir şekilde kötü anlamda yakalamadım ona sonuna kadar güveniyorum. Güvensiz bir şeyler yapması gerek güvenmemeniz için. Bazen de siz kuruntularınızla eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız. Eşiniz sizde bir şey görmeden sürekli size bir şeyler ima etse size güvenmiyorum dese nasıl hissedersiniz. Bazen bir şey yaparken düşünmek gerek bunu niye yapıyorum ona ne hissettiriyorum diye

İnanın babama facebook açmıştım anılarımızı depolamak için, kendisi zaten tuşlu telefon dışında bir şey kullanamaz, ben kullanıyordum hesabını. Ve bana da bu sayfaları öneriyordu facebook. Dul kadın aratacak değilim, algoritması sizin düşündüğünüz gibi işlemiyor, bence bu yüzden eşinizden şüphe duymayın. Somut bir hareketini de görmediyseniz bence sadece kuruntu yapıyorsunuz.

Ben çocuğun büyümüş haliyim. Yıllarca anne baba arasına kaldım hala da kalmaya devam ediyorum. Büyüyünce her şey daha da sarpa sarıyor. Lütfen konu sahibi, yapmayın. Bu çocuğu bu şekilde hırpalamayın. O bir çocuk, anne baba olmasını beklemeyin lütfen.

çok haklısınız.
çocuğun anne baba arasındaki ilişkiyi bu çıplaklıkta bilmesi çok anlamsız. hem arada kalmak hem de ileride kendi ilişkilerinde sıkıntı yaşamak söz konusu oluyor.

çok haklısınız.
çocuğun anne baba arasındaki ilişkiyi bu çıplaklıkta bilmesi çok anlamsız. hem arada kalmak hem de ileride kendi ilişkilerinde sıkıntı yaşamak söz konusu oluyor.
Mesela bende stres volarak zuhur etti. Dudaklarımı, ağzımın kenarlarını, parmak etlerimi yiyorum. Saçlarım avuç avuç dökülüyor. Ama ebeveynlerim asla kabul etmiyor beni bu hale getirdiklerini. Psikologa kendim gitmeye başladım. Gerçi o da ayrı mesele devlet psikologları çok ilgili olmuyor. Velhasıl çocuk çok zorlanıyor bu durumda. Yaşından önce büyümesi isteniyor çünkü.

Tamam çıkan reklamların baktığımız şeylerle alakası var ama bazen alakasız şeylerin reklamı da çıkabiliyor. Bu reklamlara çok takılmayın bu işin içinde para oluyor isterse firma tüm kullanıcılar benim reklamımı görsün bu da parası dese tüm kullanıcılara gidebilir.

Mesela bende stres volarak zuhur etti. Dudaklarımı, ağzımın kenarlarını, parmak etlerimi yiyorum. Saçlarım avuç avuç dökülüyor. Ama ebeveynlerim asla kabul etmiyor beni bu hale getirdiklerini. Psikologa kendim gitmeye başladım. Gerçi o da ayrı mesele devlet psikologları çok ilgili olmuyor. Velhasıl çocuk çok zorlanıyor bu durumda. Yaşından önce büyümesi isteniyor çünkü.

aynen.
aslında anne baba ebeveyn olma sorumluluğunu taşıyamadıkları çocuklarını kendi başlarına ebeveyn yapıyorlar. ve çocuk, çocukluğunu yaşayamıyor.

kendiniz ne yaparsaniz yapin ama kizinizi karistirmayin kendini suclu hissertiriyorsunuz boyle yaparak

Bence esiniz gizli bir sey yapsaydi kizinizin telefonunu eline almasina dahi izin vermezdi diye düşünüyorum. Cikan reklamlar evet daha önce arama yerine yazilmis reklamlar oluyor genelde cok ilgisiz bir reklam görmedim kendi sosyal medyamda.Yazmistir muhtemelen o tip bir sey ama bu gizli bir sey yaptigini kanitlamaz.Kizinizin da buna tanik olmasi hos olmamis.Keske yaninda olmasaydi .

Adama da çocuğa da zehir ediyor hayatı. Facebook’a takık vaziyette, sürekli bu yüzden kavga, gürültü, hakaret. Her türlü kavga çocuğun önünde yapılıyor. Çocuk okulda uyumsuz, problemli, hırsızlık falan yapıyor. Anneye olan öfkesini nasıl kuracağını şaşırmış durumda bence.
Gerçekten mi 😱 Sorunu da eşim facebook ta kadınlara mi bakıyor
Konu sahibi acil olarak ailecek destek alin.

Belediyenin sağladığı yada bazen drlar da ücretsiz seanslar veriyor. Onlara bi bakın isterseniz. . Devletin psikoloji konusunda yeterli olduğunu düşünmüyorum.

sosyal medya konusuyla ne ilgisi var? siz adam oturduğu yerden kalksa, ona da güvenmiyorsunuz. debelenip duruyorsunuz. telefon çocuğunuzun elinde, gördünüz. 9 yaşındaki bir çocuk sizin o yüzden moralinizin bozulduğunu nasıl algılar ya? size anormal gelmiyor mu. ne bilir 9 yaşındaki çocuk kıskanmayı, ne bilir babasının facesinde reklam görüp sizin ona moralinizin bozulduğunu.. benim 12-13 yaşındaki kuzenim asla anlamaz böyle bir şeyi mesela. çocuğun yanında siz bütün bu konuları konuşuyor musunuz ki hem buna moralinizin bozulduğunu anlıyor hem de babasına gidip annem bunu gördü diyor. aklımı kaçırıcam

Bu saçmalıklar bizim nesilde kaldı bitti sanıyordum. Hala bi yerlerde bunu yaşayan çocuklar olduğunu görmek çok acı. Eşim de ben de ailelerimizin ebeveyni gibiyiz. Sürekli evlilik problemleriyle uğraşıyoruz. Debeleniyoruz. Ama çıkamıyoruz bu cendereden.😢😢

İnanın babama facebook açmıştım anılarımızı depolamak için, kendisi zaten tuşlu telefon dışında bir şey kullanamaz, ben kullanıyordum hesabını. Ve bana da bu sayfaları öneriyordu facebook. Dul kadın aratacak değilim, algoritması sizin düşündüğünüz gibi işlemiyor, bence bu yüzden eşinizden şüphe duymayın. Somut bir hareketini de görmediyseniz bence sadece kuruntu yapıyorsunuz.
Çok doğru telefon hattım babamın üstüne arada sırada jigololukla ilgili mesajlar geliyor affedersiniz. Ama konu sahibinin aile hayatı problemliymiş zaten umarım düzelir.

Bu saçmalıklar bizim nesilde kaldı bitti sanıyordum. Hala bi yerlerde bunu yaşayan çocuklar olduğunu görmek çok acı. Eşim de ben de ailelerimizin ebeveyni gibiyiz. Sürekli evlilik problemleriyle uğraşıyoruz. Debeleniyoruz. Ama çıkamıyoruz bu cendereden.😢😢
Umarım çocuklarınız bu silsilenin bir parçası olmaz. En çok ona yazık olur çünkü 😔

Back
X