sıkma tatlım canını iş olacağına varır.bu devran ögle olmuş kardeş kardeşe düşüyor hasetlik cabası.ana desen(kendim için söylüyorum bunları)menfaatine dùşmùş ne varsa kocalarımızda var fayda sevgi şevkat v.s.inşlh kardeşim bir an ewel isleri yoluna koyarsınız siz kardeşin selamet ayrılırsınız.ben şunu anladım ki aile evlendikten sonra kızları gözden çıkarıyor.(istisnalar hariç)benım ailem ögle
Bence eşinize söyleyin bilsin.
Yarın bir gün lafı açılır, eşinizin yüzüne söylerler
daha çok zoruna gider o zaman.
Ablamın ve eniştemin en büyük hayali beraber iş kurmak..ama hep içimde sonumuz böyle olur korkusu var..Yani ben olsam anında eşime söylerim ve ortaklığı bozarım..
Ortak ev, ortak araba, ortak iş, para alışverişi bunlar gibi şeyler ne akrabalarla ne de yakın eş dost ahbapla yapılmamalı.
Ortaklıklar, para alışverişleri akrabalık ve dostluk ilişkilerini zedelemiştir her zaman, bu tür girişimlere baştan sıcak bakmazsanız bir kere üzülür herkes ama geçer gider.
Kardeşinizle konuşmanızı eşinize uygun bir zamanda sakin kafayla anlatmalısınız, yarın öbürgün bu konu aileniz ya da kardeşinizce tekrar dillendirilirse eşiniz tüm köprüleri yıkmaya kalkabilir.
Zaman geçsin eşinizi alın karşınıza konuşun, onu sevdiğinizi, her daim onunla omuz omuza olacağınızı ama bu ortaklığın aile huzurunuzu kaçırmasından endişe ettiğinizi dile getirin, ailenizle ilişkilerinizinde bozulmasını istemediğinizi söyleyin.
Böylece herkes huzura erer, kişisel fikrimi soracak olursanız bu ortaklık kısa bir süre içinde tatlılıkla, kimse kırılıp üzülmeden sona erdirilmeli.
Oğlumu bıraktım sabah anneme iş bası yaptım eşim diyor kres ıcın ayıramayız para annen beksın.Ama tabıkı durumları bılmıyor.Az once ıs cıkısı aradım annemı bır dunya laf saydı.
Oğlumun sesini duyuyorum anane adama nıye kızıyorsun dıyor.Telefondakı halbukı benım
sıkma tatlım canını iş olacağına varır.bu devran ögle olmuş kardeş kardeşe düşüyor hasetlik cabası.ana desen(kendim için söylüyorum bunları)menfaatine dùşmùş ne varsa kocalarımızda var fayda sevgi şevkat v.s.inşlh kardeşim bir an ewel isleri yoluna koyarsınız siz kardeşin selamet ayrılırsınız.ben şunu anladım ki aile evlendikten sonra kızları gözden çıkarıyor.(istisnalar hariç)benım ailem ögle
sirf bu sebeplerden dolayi esimle kardeslerimin is yapmasini istemem...is baska dostluk baska demisleryol yakinken yollari ayirin bana kalirsa, para bu...kizi anasina dusman eder.
evet ne varsa kocalarda var.ama gel gör aileler öyle demiyor ana,kardeş bulursun koca bulamazsın diyorlar kocadan yana oldunmu.ne yapmak gerek bilmem.
aile ile iş yapılmaz.aile ile aile olacaksın kocanlada karı-koca olacaksın.her iki tarafıda kırmamaya çalışacaksın.ben böyle yapmaa çalışıyorum.
Doğru soyluyorsunuz biz mıllet yuzunden birbirmizi unutmuş durumdayız.
inanmıyorsa gelsin başında dursun öyle söyleyin aç hesap kitaplarını bak de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?