Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Kızlar önceki konuları biliyorsunuz, sevgilimin sadakatsizlik meseleleri. Ama bu konuda bambaska noktalara deginmek istiyorum

Ask/ sevgi sizce asagıdaki hayat/dusunce tarzı farklılıklarını tolere etmeye yeter mi evlilik dusunulen bir iliskide? Konuyu her ne kadar hayatımdaki o kişiden yola çıkarak açsam da aslında genel anlamda sormak istedim

1) aile yapısı farklılıgı
Onun aile aşırı dinci(bakın dindar demiyorum, yobaz diyorum aşırı uçlarda)/ benim aile de aşırı uçlarda buna tahammülsüz yani siyah ve beyaz gibiler Ben iki durumu da tasvip etmiyorum tam ortadayım ben o yuzden iki tarafı da tolere ediyorum

2) ailelerin sosyolültürel farklılıkları
Benim ailem aşırı modern açık düşünceli aynı zamanda kaliteli yaşamaya kaliteli beslenmeye gezmeye önem veren insanlar
Onun ailesi benimkiyle aynı ekonomik seviyeye sahip olmalarına rağmen ne aldıkları ürünün ne de yasadıkları hayatın kalitesine bakmazlar dolayısıyla ogulları da oyle gormus
Ben mesela kahvaltı icin gidip sucuk alacaksam icindekilere bakarım az çok bilinmiş bi marka olmasına bakarım o ise gider en ucuz olanı saglıklı mı degil mi esek eti mi bakmadan alır cunku bunu gormus aileden
Yada corap alırken bile etiketine bakarım sağlıklı kumas olsun diye gerekirse biraz fazla oder 10 tl ye bi corap alırım oysa o gidip ucuzcudan kanserojen mi degil mi umursamadan 10 tl ye 10 çorap alır ve bunu akıllıca sayar ve bana laf eder

3) gezmeyi hic sevmez evden cıkmaz/ ben bayılırım gezmek icin ikna edene kadar bi suru tatrısırız onu da burnumdan getirir

4) ailem kıyafetlerime hic karısmadı ama o benim kıyafetlerime kısıtlama getiriyor/ denize girmemi bile istemiyor baskasının seni öyle gormesine izin veremem diyor
İlerde nasıl tatil yapcaz diyince yapmicaz yada otelin kapalı havuzuna gircez diyo ki ben sörfle ilgileniyorum onu bile istemiyo

5) ailesi ailemi asla sevemez benim ailem de onları sevemez hic bir ortak ozellikleri yok

6) anacı erkek
Annesiyle kız kardesi bunu dolduruyo dolduruyo bu da onların sozunden cıkmıyo adam dr olacak bide

7) kontrolcu erkek
İlerde ipler beyfendide olacakmıs, maaşlar onda toplanacakmış, o bana harçlık verecekmiş, ama ben de çalışıyorum kazanıyorum benim param demeyecekmişim, harcamalarıma limit koyacakmış
Daha şimdiden ilk maaşımla aldığım yüz kremlerine laf etti ihtiyacın yok ki diye

8) ailesine para yediren erkek
Bizim meslekte ortalamanın ustunde kazanma durumu var
Beyfendi diyor ki ilerde ailemin ister ihtiyacı olsun ister olmasın her ay en az 2000 tl yollicam onlara bence sen buna laf edecegine sen de kendi ailene yolla onlar bizi bu yasımıza getirdi kusura bakma

Bu kadar yeterli sanırım haydi yorum kızlar

Evlilik zor gozukuyor. Cunku evlenince insanlara daha da batiyor bu sorunlar. Evlenene kadar neyse denilebiliyor. Aile ne kadar onemsiz denilsede esinizin aileside cok onemli oluyor.

Bence evlenseniz bile yurumez bu iliski yazil etme kendine canim yolun basindayken ayril aradaki fark cok net ortada yazil etme kendine

Siz modern cookkk modern hayir ultra modern biriyle evlenin bu adam size bes gomlek buyuk gibi......

Bak daha önce yazdım ama bu adamın hiç bir gideri yok, doktor olmasa bu kadar ilgini çekeceğini sanmıyorum çünkü, varolan seyler içinde tek göze çarpan, gideri olan şey o. Ama meslek sshıbı olmak ayrı, zevk sahibi ve entelektüel olmak ayrı. Bu adamda umut yok, kendine yazık etme, ona onun gibi dünyası küçük biri lazım.

Ya eski konuyu karistirmayin demişsin ama ben o konuyu okuduğumda da icten ice cok kizmistim sana hic oluru yok cunku arada aşk yok yani onda yok en azindan devam edersen her seferinde daha buyuk seyler cikicak karsina ve en sonunda pişman olacaksin maalesef burdan o kadar net görünuyo ki keske sende gorebilsen

Kızlar önceki konuları biliyorsunuz, sevgilimin sadakatsizlik meseleleri. Ama bu konuda bambaska noktalara deginmek istiyorum

Ask/ sevgi sizce asagıdaki hayat/dusunce tarzı farklılıklarını tolere etmeye yeter mi evlilik dusunulen bir iliskide? Konuyu her ne kadar hayatımdaki o kişiden yola çıkarak açsam da aslında genel anlamda sormak istedim

Onun aile aşırı dinci(bakın dindar demiyorum, yobaz diyorum aşırı uçlarda)/ benim aile de aşırı uçlarda buna tahammülsüz yani siyah ve beyaz gibiler Ben iki durumu da tasvip etmiyorum tam ortadayım ben o yuzden iki tarafı da tolere ediyorum

Benim ailem aşırı modern açık düşünceli aynı zamanda kaliteli yaşamaya kaliteli beslenmeye gezmeye önem veren insanlar
Onun ailesi benimkiyle aynı ekonomik seviyeye sahip olmalarına rağmen ne aldıkları ürünün ne de yasadıkları hayatın kalitesine bakmazlar dolayısıyla ogulları da oyle gormus
Ben mesela kahvaltı icin gidip sucuk alacaksam icindekilere bakarım az çok bilinmiş bi marka olmasına bakarım o ise gider en ucuz olanı saglıklı mı degil mi esek eti mi bakmadan alır cunku bunu gormus aileden
Yada corap alırken bile etiketine bakarım sağlıklı kumas olsun diye gerekirse biraz fazla oder 10 tl ye bi corap alırım oysa o gidip ucuzcudan kanserojen mi degil mi umursamadan 10 tl ye 10 çorap alır ve bunu akıllıca sayar ve bana laf eder

3) gezmeyi hic sevmez evden cıkmaz/ ben bayılırım gezmek icin ikna edene kadar bi suru tatrısırız onu da burnumdan getirir

4) ailem kıyafetlerime hic karısmadı ama o benim kıyafetlerime kısıtlama getiriyor/ denize girmemi bile istemiyor baskasının seni öyle gormesine izin veremem diyor
İlerde nasıl tatil yapcaz diyince yapmicaz yada otelin kapalı havuzuna gircez diyo ki ben sörfle ilgileniyorum onu bile istemiyo

5) ailesi ailemi asla sevemez benim ailem de onları sevemez hic bir ortak ozellikleri yok

6) anacı erkek
Annesiyle kız kardesi bunu dolduruyo dolduruyo bu da onların sozunden cıkmıyo adam dr olacak bide

7) kontrolcu erkek
İlerde ipler beyfendide olacakmıs, maaşlar onda toplanacakmış, o bana harçlık verecekmiş, ama ben de çalışıyorum kazanıyorum benim param demeyecekmişim, harcamalarıma limit koyacakmış
Daha şimdiden ilk maaşımla aldığım yüz kremlerine laf etti ihtiyacın yok ki diye

Beyfendi diyor ki ilerde ailemin ister ihtiyacı olsun ister olmasın her ay en az 2000 tl yollicam onlara bence sen buna laf edecegine sen de kendi ailene yolla onlar bizi bu yasımıza getirdi kusura bakma

Bütün iyi pardon kötü taraflarını yazmıssınız zaten yoruma gerek yok. Tabiiki evlenme

Ben evli oldugunu dusunerek vah tüh demistim canim,iyi ki degilmissin cok sanslisin evliyim diye konu acmadigin icin.. Çok onemli konulara parmak basmissin su an sevgilisine bu sekilde davranan evlenince kirk kat aziyor emin ol. karakter asla degismez düzelmez neyse o'dur..aileler de evleniyor sevgi ask biyere kadar.. tabiki önemli ama o cikmaza
caresizlige bi düstumu insan ne ask ne sevgi goruyor gozü zaten sevgide kalmaz bu sartlar altinda..biz ayril ayrilma diyemeyiz sorumluluk sana ait ama gelecekte baya sorunlu bir evliligin olacagi binlerce km ötesinden belli oluyor..

Sakın yanlış anlamayın ve kırılmayın lütfen çünkü amacım kesinlikle bu değil ama gerçekten aklım almadığı için soruyorum neden devam ettiriyorsunuz bu ilişkiyi ?

Istediğin kadar madde yaz adam seni aldatmış mi aldatmış.
Sen buna rağmen devam etmişsin.

Kusura bakma ama sen ondan daha düşük düzeydesin bence istediğin kadar şöyle kültür düzeyim yüksek vs.diye madde madde yaz.
Kendine saygısı olan hiçbir kadın böyle bir ilişkiyi yürütmez.
Adam kendini saklamamış ben buyum demiş ne halt olduğu belli ben asla adamı suçlamam suç sen de ne yaşayacaksan da layık buluyorsun demek ki kendine al hayrını gör aman ayrılma başka bir hemcinsimizin başı yanmasin.

Ne sevgisi ne aşkı bu kadar tezatlığa aşk mı dayanır. Evlilikte aşktan çok ortak paylaşıma ihtiyaç duyacaksınız ki sizde daha sevgiliyken yok

Bu adamla evleneceğine suç işleyip hapise girsen daha iyi olcak.

Peki benim anlamadığım. Herşeyi gayet güzel objektif bakarak yazmışsınız.
Bunları görmenizde ayrı güzel. Neden terk etmiyorsunuz. Neden bizlere soruyorsunuz ki.
Hadi terk et dememizle gidip terk edicek biri gibide durmuyosun.

Diğer konularınada baktım. Adam hep ayak üstü çapkınlıkları oynuyor.
Evlenip...
Aaaa kocam yine biriyle beni aldattı.
Kocam yine biriyle mesajlaşmış.
Bu gibi konularla buraya geleceksin.

Tercih senin tabikide. Bile bile lades te ayrı vaka olur.

6) anacı erkek

7) kontrolcu erkek

Insan kendi yazdigini bi baskasi yazmis gibi bi okusa keske.bunu tavsiye ederim sana bi oku cevabini kendinde verirsin olurmu olmazmi.

yav bu adam baya baya sevmiyordu seni zaten sen ailemiz uyuşmuyor mu olabilir mi diyorsun. ilginç gerçekten :(

Back
X