eşime söylesem adamı öldürür...

cok sinir bozucu ya allah korusun ama esiniz duysa cidden neler neler yapar ya bu kisiliksiz insanlardan nefret ediyorm ya bnce ilk is numara deisin ama tabi esiniz suphelenmesn diye baska tarife alin ya da direk hatti kirin yenisini cikarmak yerine yeni numara aldm gbi bisi uydurun. adam bisi olurda yine size ulasirsa bence artk bi sekilde soleyin esinize

bu arada bence adamin hanimina soleme cunku kadin emin ol ay cok tesekkur ederim komsum
beni uyardin demez adam ne yapar eder karisini kandirir kadin da sizi habire huzursuz eder nedense bazi kadinlarda anlamsiz bi sekilde kocam bni aldatmaz kesin kadin bisi yapti gibi sacmaca dusunceler var anne babalarina bile kocasina verdigi degeri vermez fln.

Son düzenleme:

​Bildigim kadarı ile geriye dönük olarak telefon dökümanını alabilirsiniz 6 ay kadar alınıyor diye biliyorum.

Her şeyi okuyamadım kusura bakma sadece ilk mesajını okuyabildim muhtemeln diyeceklerimi diğer arkadaşlar da düşünmüştür. Bir kere bu meseleden kan falan çıkmaz, tama büyük bir olay çıkar eşin kapısına dayanır, hatta taciz etti diye şikayetçi olabilirsiniz. Sakın bu meseleyi daha fazla saklama. Sen suçlu olursun ki bugüne kadar sakladığın için de suçlusun zaten. Kimse senin huzurunu kaçıramaz. Komşun kocasının iki güzel lafına kanıp seni suçlar belki. hatta muhtemelen o yüzden seninle görüşmüyor pek. Ama eşinin bunu bilmeye hakkı var.. Durumunuzu bilmiyorum kirada mı kendi evinizde misiniz ama o evden bir an önce çıksanız hiç fena olmaz. Daha kötü bi muhitte daha kötü bir evde oturun. ama orda durma daha fazla. Eşine anlat mantıklı bir şekilde sakince. Bu kadar zaman anlatmadığın için sana kızacaktır. Ne kadar korktuğunu ve aylardır ne kadar huzursuz yaşadığını anlatırsan o da sakinleşir. Allah iyilerle karşılaştırsın. komşu ne kadar önemliymiş ya..

ne olursa olsun esine soylemeliydin senin icin, allah korusun
bir iftira atarsa isin icinden cikamasin. ben kimseyi zorlayamam
ama saklamakla yalnis etmisin arkadaslar tel degistir demisler
numara bulmak cok mu zor?? ben rahat edemezdim

kadın kocasını ezen biri yada kocası kılıbık nebilim mesela sürekli ben ne istersem o olur bizim evde ben ne dersem yapar gibi konuşurdu öleydide oturmaya gitmiştik bir aile daha vardı kadınlar biz başka odada adamlarda bir odada oturuyordu adama bize çay getirsene dedi adamda getirdi bende utandım bir adam bana tepsiyle çay tutacaktı elinden aldım abi ver ben tutarım dedim diger kadına falan da tuttum yani sorunları bu tarz adam karısı ne derse onu yapan cinsten hiç beklemezsin yani böyle bişey yapacagını ama son 1 yıldır değiştigini sölüyordu kadın tartışıyorlar kadın tel açmıyor kapatıyor du o yüzden de beni arayıp söle açsın tel derdi karısınında bu hoşuna gidiyordu heralde o yüzden sen niye bana ulaşmak için onu arıyon demedi hiç sanırım

adam karısına sinirlenip inat uğruna şeytana uymuş bir sinirle böyle birşey yapmaya başlamış olabilir belki neyse önemli olan senin bu işten alnının akıyla kurtulman umarım karşına çıkmaz bir daha

bence ya eşine anlat ya da oradan taşınmaya bak kurtulamayacagını düsünüyorsan tabi bu arada da tel numaranı degistir

küfür ede ede okudum desem yeridir. düşünme direk söyle eşine bu sefer kimseye söylemiyor hoşuna gidiyor diye seni yolu yapıyor bu çükü düşeseciler uzatırsan bu kez zamanında niye söylemedin der eşin kötü sen olursun

siz eşinize anlatmadıkça suçlu duruma düşersiniz. acilen anlatın. hatta buraya yazdıklarınızı, buradaki kadınların da anlatmanız yönünde yorumlar yazması üzerine kendisine anlatabildiğinizi eşinize gösterin/söyleyin. o adam önce davranır da karın da ben arayınca açıyordu konuşuyorduk vs. derse o işin içinden çıkamazsınız.

Böyle bir durumda konuyu eşime açmaktan bende korkarım çünkü agresif bir eşim var konu sahibi arkadaşımın eşi gibi dalar yani
Arkadaşım sen yinede uygun bir dille eşine anlat başıma gelmedi ama gelseydi(Allah korusun)ne yapar ne eder anlatırdım
Ve taşınma durumun yoksa numaranı degiştirme durumun yoksa kullandıgın hattın çagrı merkezini arayarak şu numaradan rahatsız ediliyorum bu numaranın beni aramasını istemiyorum diyerek numaranın sizi araması kapatılabilir
Tam bilmiyorum ama kızkardeşiminde böyle durumu vardı oda ya çagrı merkezi yada telefonun bir özelligini kullanarak bazı numaraların kendisini aramasını engellemişti
Yolda sokakta orada burada sizi görürsede konuşmayın,adamın karısıda alınacaksa alınsın sizin huzursuzlugunuz sürerken onun neden selam vermedin demesine takmayın çünkü olay gerçekten büyürse içinden çıkamazsın
Hayasız ve ahlaksız insanla ugraşmak zor şerefsiz herif yaa kanı bozuk ahlaksız insanlar yetişyior toplumda artık Allah bunlardan korusun bizi

arkadaşlar şimdi bir olay oldu direk yazım dedim ...
demin bir tel sesi duydum bu benim tel değildi allah allah ne ki bu dedim baktım dışardan geliyor yani apartman boşlugundan delikten baktım kimsede yok şaşırdım kapıyı açtım baktım komşumun ayakkabilığından geliyor ses aldım tel bu adamın tel karısından arıyor bayram için gezmeye gitmişler ayakkabısını giyerkende ayakkabılıkta unutmuş teli ısrarla aranınca bende başka yerde sanmasınlar diye karısını aradım tel burda ayyakkabılıkta kalmış dedimm tamam dursun sende gelince alırız dedi...
durdum durdum duramadım yaptıgım şey yanlıştı biliyordum ama yapamadım adamın numarasından kendi numaramu çevirdim numaram yoktu silinmişti iyi bari dedim... sonra içimdeki şeytan yine durdurmadı beni başkasının teli olsa asla yapmam ama bu o şerefsiz olunca kendime hakim olamadım mj girdim...
karısı buna mj atmış kime attın o mj diye buda komutana attım demiş o zamn niye sildin demiş karısı oda ne bilim boşa durmasın diye demiş kadın da senin yüzünden uyuyamadım sabah kadar int bakacam şifreyi söle kime attıysan mj ortaya çıkar yazmış bu adam demekki kendine başka birini bulmuş benden umdugunu bulamayınca şerefsiz karısı geldi tel istedi sonra verdim gitti...

Eşine söyle kem küm et söyle yoksa bu adam senin başına bela olur iftira atar sana pislik herifin teki .
Neler duyuyoruz Allah 'ım ya sen koru .
Bak dinle bizi arkadaşım başına bela açar bu adam pişman olursun ama iş işten geçer .

Allah islah etsin boyle adamlari okurken bile sinirlerim bozuldu. Sen sakladikca esinin elinden bir kaza cikmasin diye o bundan cesaret alip yuzsuzluk yapmaya devam eder. Esi yaninda bile olsa seninle konusmaya calistiginda suratini dusur cevap verme anlasin tepki koydugunu. Komsun da varsin seni sorunlu sansin.. Tepkini sert bir sekilde istikrarli olarak belli etmezsen anlamaz bu camur tipler. Hatta bana kalsa keske dogumgunune bile gitmeseydin. Kendi esine de komsunla arana mesafe koydugunu bundan sonra gorusmek istemedigini soyle bundan sonraki davetlerine gitmek istemedigini soyle

insanların huzurunu bozan, kötü sonuçların yaşanmasına sebep olan bu tiplerin Allah bin belasını versin. idam olmasa bile hadım cezası mutlaka gelmeli. ç.k korkusundan cesaret edemezler böyle sapıklıklara

canım bi gün eşine bu adamın "karısına ulaşmak için" zırt pırt seni arayıp durduğunu söylesen farketmemiş gibi.en azından çıtlatmış olursun ve eşini de tehlikeye sokmamış olursun. bana iyi bir fikir gibigeldi. en azından kocan da bilmiş olur bu durumu biraz değişik bir açıdan da olsa :)

ayy son durumları cok merak ettim sen dogum yaptın mı, karşı komşu ne durumda ?? paçayı temelli kurtardın mı mesela

Oldum olası böyle içli dışlı durumlardan haz etmem
Sonunda illa ki bir sorun çıkıyor .

Fazla samimiyet bela getirir,bunu bilir bunu söylerim.Eşimle arkadaşlarının evlerine gittiğimiz zaman kadınlarla diğer odada oturmak isterim hep mümkünse.Hiç de sevmem karma olayını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…