• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime söylesem adamı öldürür...

son durumu ben de merak ettim
bi insan nasıl bu kadar şerefsiz olabiliyo cidden anlamıyorum

son zamanlar da bu tarz konular çokça açılmaya başlandı
sanırım eşli de olsa çok fazla samimiyet kurmamak görüşmemek lazım

ben alsaydim yerinde,
numarami vermeyi yada sirt birt aramisini istemezdim. Niye? iste sonuc boyle olmasindan korktugum icin;)

Simdi yine yerinde olsaydim, esime soylerdim! mutlaka baska sekilde baskalarindan duya bilir:)
esinne numarami degistirmek istedigini, cunku komsularindan rahatsiz oldugunu soyle. bir daha gerekiyorsa o kadinlada gorusmek istemedigini soylersen belki esin sana daha cok guvenecektir.

Ayrica niye korkuyorsunki? sen zadece yardim etmek istemissin ama, o pislik iyi niyetinden yararlanmaya calismis.

Vallah gerekiyorsa, kimse ile samimi olmayin, herzaman birileri boyle, af edersiniz b.kunu cikariryor iste:27:

Fazla Yüz Göz Olunmuş Sonuç da Bu Olmuş :ssz:

Kadın Bence Herşeyin Farkında Ama Geniş Biri Bu Belli Ne olursa Olsun Senin Tel Numaranı Vermezdi

Bunlar Karı-Koca Tam da Bulmuşlar Birbirlerini :6:

Yapacağın Şu Seneye Tayin Çıkıcakmış Zaten Bunlar Bela Arıyor Bu da Belli Hiç Bulaşmayın Tel Numaranızı Değişin

Hamilelik Güzel Bahanedir Uydurun Bişiyler Evlerine Gitmeyin :34:

benim eşimde bana ulaşamadığı zaman arkadaşına söyler eşine söylede benim hanım beni arasın der. arkadaşım bana gelir der. benim arkadaşımla.komşumla bu tip şeylerde yüz göz olmaz.siz baştan fazla lakayt davranmışsınız heralde.

Back
X