Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben alsaydim yerinde,
numarami vermeyi yada sirt birt aramisini istemezdim. Niye? iste sonuc boyle olmasindan korktugum icin
Simdi yine yerinde olsaydim, esime soylerdim! mutlaka baska sekilde baskalarindan duya bilir:)
esinne numarami degistirmek istedigini, cunku komsularindan rahatsiz oldugunu soyle. bir daha gerekiyorsa o kadinlada gorusmek istemedigini soylersen belki esin sana daha cok guvenecektir.
Ayrica niye korkuyorsunki? sen zadece yardim etmek istemissin ama, o pislik iyi niyetinden yararlanmaya calismis.
Vallah gerekiyorsa, kimse ile samimi olmayin, herzaman birileri boyle, af edersiniz b.kunu cikariryor iste
benim eşimde bana ulaşamadığı zaman arkadaşına söyler eşine söylede benim hanım beni arasın der. arkadaşım bana gelir der. benim arkadaşımla.komşumla bu tip şeylerde yüz göz olmaz.siz baştan fazla lakayt davranmışsınız heralde.