eşime sürpriz doğum günü...

cannan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
620
23
68
Malatya
slm kızlar ben yeni evliyim eşimin ilk defa doğum gününü kutlayacağım unutamayacağı bişe yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz:16:

bence doğumgününü unutmuş gibi yaparak tüm sevdiklerini çağırıp parti yapman çok güzel olur.

başbaşa da istiyorsan odayı mumlarla kuru renkli yapraklarla süsleyip güzel bir masa, romantik şarkılar eşliğinde yemek güzel olur.
koridordan odaya kadar mum ve yaprak koyarsın mesela

bende şimdi böyle bir konu açmak istiyordumki buna denk geldim benmde aklımda şık bir restaurantta masa ayırtıp sanki normal bir yemekmiş gibi gidip hiç beklemediği bi anda pastanın gelmesini düşünüyodum ama tüm gün unutmuş gibi yapıcaktım eğer güzel fikirler olursa bende burdan yararlanim :)

bence doğumgününü unutmuş gibi yaparak tüm sevdiklerini çağırıp parti yapman çok güzel olur.

başbaşa da istiyorsan odayı mumlarla kuru renkli yapraklarla süsleyip güzel bir masa, romantik şarkılar eşliğinde yemek güzel olur.
koridordan odaya kadar mum ve yaprak koyarsın mesela

çok teşekkür ederim canım bende senin söylediğin gibi planlıyorum ama bayrama denk gelecek misafir falan gelir diye de korkuyorum.

Bende aynı aşamayı yeni yeni atlattım

Kişiye özel evlilik cüzdanı plaketi yaptırdım, eşim çok beğendi

Tavsiye ederim.. :3:

Back
X