Eşime tahammülüm kalmadı..

Öyle eşim olsa eskiciye verip yerine 3 5 plastik kap alırdım, en güzelii 😂

Şaka bi yana eşinizin bunalımda olmasını anlarım, çok konuşmasını da anlarım ama siz konuştuğunuzda sizi dinlememesini anlayamam. Bu bunalım değil, saygısızlık ve terbiyesizlik. Hatta beceriksiz muamelesi yapma ama kesinlikle bunalım değil.

kadın ve erkeğin evin içinde kendi sorumluluklarını bilip, iş bölümü yapmasından yanayım. yani o evde yaşıyorsa tabi kalkıp yapacak. fakat kendi yapmıyor ve yaptığıma bahane buluyorsa tüm gün oturur her işi yapmasını beklerim. ya da şikayet ettiği şeyi ona yaptırırım ki daha güzel yapabiliyorsa kendi yapsın. aksi takdirde başıma dikilip bu niye burada diye soracak adamın alnını karışlarım Hoppa

Eşiniz tam bir manipulator, Allah kolaylık versin. Hareketleri biraz da okb'li gibi. Böyle insanlar bütün enerjinizi emer ve öz güveninizi günden güne azaltır. Pis ya da düzensiz biri olmadığınız halde sürekli bir şeyleri eksik yaptığınızı başınıza kaktikca, kendinizi "acaba haklı mi?" diye sorgular halde bulup, yetersiz görmeye başlarsınız. O sizi bastırmaya çalıştıkca alttan almayın.

Böyle insanlara yapılacak en büyük hata, söylediklerini dinleyip, yaptığınızın yanlış olduğunu, onun haklı olduğunu kabul etmiş gibi sorunu onun istediği şekilde düzeltmek olur. Sizin yanlış yapmadığınızi, onun anormal olduğunu hissettirin ona siz de tavırlarınızla. Hayat müşterek ev işlerine de yardım edebilir ama bunu evdeki huzuru kaçıracak şekilde, her şeyin sorumlusu sizmissiniz gibi size yıkacak şekilde yapması çok sinir bozucu. Eğer dolabın düzenine karışıyorsa, mesela burası neden dağınık gibi şeyler söylüyorsa, dağınıksa toplayabilirsin bu evde birlikte yaşıyoruz deyin. Deterjan bitmistir, fark etmemiş olabilirsiniz. Kim fark ettiyse o gitsin alsın. Sen erkeksin, ev işlerine karışma demeyin, çünkü o zaman "bunlar benim sorumlulugumda" durumunu kabul etmiş olursunuz.

Kadın olduğunuz için evdeki her şeyden siz sorumlu değilsiniz. Dolabın dağınık olduğunu düşünüyorsa buyursun toplasın. Deterjan bitmişse buyursun alsın ama neden diye size soru sormadan işin ucundan tutmayı öğrensin

Merhaba hanımlar.. Gecenin bu saatinde dert ettiğim şey bu.. Bu ara stresliyim ve eşim de üstüme geliyor ya ds bana öyle geliyor.. Sürekli konuşuyor, her konuda onay bekliyor. Ama ben bi beş fk konuşsam dinlemek istemez.. Evin her odasını her köşesini teftiş halinde. Şu niye şöyle, bunu niye buraya koydun. Sanki ben bilmiyorum. Cevabını veriyorum ama bazen de yorgun düşüyorum ve gergin oluyorum kendimi sürekli savunmak zorunda hissedince.. Evde bir kadın dahs var gibi. Çamaşır deterjanı nada karışıyot, dolap düzeninedr.. Ben rahat bir insanım ama gerçekten kirli değilim ya da pasaklı.. Bu adama artık tahammül edemiyorum ya bilmiyorum karantina da iyice psikolojimi bozdu.. Belki hep böyleydi yeni takıyorum
Evde cok kalıyorsa evet batiyor cnm
Bi senedir esim evde kafayi yemek üzereyim her hareketi batiyor sık sık kavga ediyoruz şu pandemi bitsede kafami dinlesem

Eşiniz tam bir manipulator, Allah kolaylık versin. Hareketleri biraz da okb'li gibi. Böyle insanlar bütün enerjinizi emer ve öz güveninizi günden güne azaltır. Pis ya da düzensiz biri olmadığınız halde sürekli bir şeyleri eksik yaptığınızı başınıza kaktikca, kendinizi "acaba haklı mi?" diye sorgular halde bulup, yetersiz görmeye başlarsınız. O sizi bastırmaya çalıştıkca alttan almayın.

Böyle insanlara yapılacak en büyük hata, söylediklerini dinleyip, yaptığınızın yanlış olduğunu, onun haklı olduğunu kabul etmiş gibi sorunu onun istediği şekilde düzeltmek olur. Sizin yanlış yapmadığınızi, onun anormal olduğunu hissettirin ona siz de tavırlarınızla. Hayat müşterek ev işlerine de yardım edebilir ama bunu evdeki huzuru kaçıracak şekilde, her şeyin sorumlusu sizmissiniz gibi size yıkacak şekilde yapması çok sinir bozucu. Eğer dolabın düzenine karışıyorsa, mesela burası neden dağınık gibi şeyler söylüyorsa, dağınıksa toplayabilirsin bu evde birlikte yaşıyoruz deyin. Deterjan bitmistir, fark etmemiş olabilirsiniz. Kim fark ettiyse o gitsin alsın. Sen erkeksin, ev işlerine karışma demeyin, çünkü o zaman "bunlar benim sorumlulugumda" durumunu kabul etmiş olursunuz.

Kadın olduğunuz için evdeki her şeyden siz sorumlu değilsiniz. Dolabın dağınık olduğunu düşünüyorsa buyursun toplasın. Deterjan bitmişse buyursun alsın ama neden diye size soru sormadan işin ucundan tutmayı öğrensin
Bıktırdı gerçekten.. Sürekli evle ilgili bir teftiş hali sürekli denetleme.. Hiçbirşeyden memnun olmuyor. Başka birisi yemek yapsa iltifatlar ben yapsam muhakkak kulp buluyor. Manipülasyon ustası zaten bi de iğneliyor mesela en çok ı noktada çıldırıyorum ama mücadele edicem bırakmak istemiyorum

Evin düzenindeki eksikten niye teftiş edilmiş hissediyorsunuz kendinizi?
Evin temizlik işleri sorumlusu musunuz?
Nerde ne eksik varsa tamamlasın işte
Eş olmak bunu gerektirmiyor mu?
Çünkü kendisi öyle hissettiriyor. Dolabı açıyor bu dolap neden bu kadar dağınık yok bu makine neden burda? Yok şurası niye şöyle ben de takıntı yapmaya başladım artık onun yüzünden

Merhaba hanımlar.. Gecenin bu saatinde dert ettiğim şey bu.. Bu ara stresliyim ve eşim de üstüme geliyor ya ds bana öyle geliyor.. Sürekli konuşuyor, her konuda onay bekliyor. Ama ben bi beş fk konuşsam dinlemek istemez.. Evin her odasını her köşesini teftiş halinde. Şu niye şöyle, bunu niye buraya koydun. Sanki ben bilmiyorum. Cevabını veriyorum ama bazen de yorgun düşüyorum ve gergin oluyorum kendimi sürekli savunmak zorunda hissedince.. Evde bir kadın dahs var gibi. Çamaşır deterjanı nada karışıyot, dolap düzeninedr.. Ben rahat bir insanım ama gerçekten kirli değilim ya da pasaklı.. Bu adama artık tahammül edemiyorum ya bilmiyorum karantina da iyice psikolojimi bozdu.. Belki hep böyleydi yeni takıyorum
Allah sabır versin ya hiç çekilmez öyle insan rahatsız olduğunu söyledinmi o ne öyle her dk bi soru canım öyle istedi oraya koydum derim ben bi yerden sonra zaten pandemi falan sıkıcı bi hayat var bi de böyle gereksiz sorularla uğraşmak can sıkıcıgerçekten

Çünkü kendisi öyle hissettiriyor. Dolabı açıyor bu dolap neden bu kadar dağınık yok bu makine neden burda? Yok şurası niye şöyle ben de takıntı yapmaya başladım artık onun yüzünden
Cevap vermeyi mi bilmiyorsunuz yoksa cevaptan mı anlamıyorlar bilmiyorum valla
Bana sürekli evden hesap soracak adama hiçbi şey yapmam oturur öyle dağınıklığın içinde

Sizin eşinizle bu olaydan önce daha büyük sorunlariniz vardı diye hatırlıyorum hatta duygular ilişkiler bölümüne yazmistiniz
Şuan ne yapsa batar size.

Eşiniz sorunlu siz değilsiniz
Ama zamanınında cevap vermemişsiniz kendini haklı görür bendeğişmedim ki der
İşte zamanında herşeyi güzel güzel söylemeyince birike birike patlıyoruz
İdare etmiycektin
Yavaş yavaş değiştirebilirsin bişeyleri umarım

Cevap vermeyi mi bilmiyorsunuz yoksa cevaptan mı anlamıyorlar bilmiyorum valla
Bana sürekli evden hesap soracak adama hiçbi şey yapmam oturur öyle dağınıklığın içinde
Cevap veriyorum bazen duymamazlıktan geliyorum.. Ama genelde sonradan bi gün yine patlıyorum bi kaç gün sakin duruyor sonra yone başlıyor.. Çünkü kişiliği bu.. Ne yapacağımı şaşırdım..

Eşiniz sorunlu siz değilsiniz
Ama zamanınında cevap vermemişsiniz kendini haklı görür bendeğişmedim ki der
İşte zamanında herşeyi güzel güzel söylemeyince birike birike patlıyoruz
İdare etmiycektin
Yavaş yavaş değiştirebilirsin bişeyleri umarım
Evet ama evliliğin ilk yolları çok farketmedim ki valla sanıyorum tüm erkekler böyle. Milletin eşine baktıkça tuhaflıklqrı görmeye başladım bu adam takıntılı hemde aşırı derecede. Artık en azından onun normal olmadığının farkındayım ama ne yapmam gerektiğini çok bilmiyorum

Sizin eşinizle bu olaydan önce daha büyük sorunlariniz vardı diye hatırlıyorum hatta duygular ilişkiler bölümüne yazmistiniz
Şuan ne yapsa batar size.
Evet büyük sorunlarımız vardı boşanma eşiğinden döndük. Yani hep beni suçluyordu o sürede ama şuan görüyorum da kendisi beni çıldırtmış.. Çok tahammülsüz oldum

Bıktırdı gerçekten.. Sürekli evle ilgili bir teftiş hali sürekli denetleme.. Hiçbirşeyden memnun olmuyor. Başka birisi yemek yapsa iltifatlar ben yapsam muhakkak kulp buluyor. Manipülasyon ustası zaten bi de iğneliyor mesela en çok ı noktada çıldırıyorum ama mücadele edicem bırakmak istemiyorum
Başkasından çekiniyor çünkü ama sizden çekinmiyor. O iğneliyorsa siz de onu iğnelersiniz

Back
X