- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
İkna edebilsemİdare ettiğimiz için biz de suçluyuz sadece onlar değil
çünkü bize kadının hep idare etmesi gerektiği öğretilmiş
Keşke terapiste gidebilseniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkna edebilsemİdare ettiğimiz için biz de suçluyuz sadece onlar değil
çünkü bize kadının hep idare etmesi gerektiği öğretilmiş
Keşke terapiste gidebilseniz
Evet ben yaptığım da farkedşyorum şoka giriyor beklemiyor demek kiBaşkasından çekiniyor çünkü ama sizden çekinmiyor. O iğneliyorsa siz de onu iğnelersiniz
Evde erkek çok zor kardeşim benimkide herşeye karışıyo bazen yeter diye bağırıyorum sabır !!Merhaba hanımlar.. Gecenin bu saatinde dert ettiğim şey bu.. Bu ara stresliyim ve eşim de üstüme geliyor ya ds bana öyle geliyor.. Sürekli konuşuyor, her konuda onay bekliyor. Ama ben bi beş fk konuşsam dinlemek istemez.. Evin her odasını her köşesini teftiş halinde. Şu niye şöyle, bunu niye buraya koydun. Sanki ben bilmiyorum. Cevabını veriyorum ama bazen de yorgun düşüyorum ve gergin oluyorum kendimi sürekli savunmak zorunda hissedince.. Evde bir kadın dahs var gibi. Çamaşır deterjanı nada karışıyot, dolap düzeninedr.. Ben rahat bir insanım ama gerçekten kirli değilim ya da pasaklı.. Bu adama artık tahammül edemiyorum ya bilmiyorum karantina da iyice psikolojimi bozdu.. Belki hep böyleydi yeni takıyorum
Obs3sif kompulsif bozukluk buSıkıntı şu bunları normal sanıyor ama beni delirtti artık. Ondan önce ben gidicem sanırım psikatriye
Benim eşimde böyle belki karakterinde vardır sevmiyordur onu orda aynı evi paylaşıyorsunuz sonuçta ben bazen sus sesin çıkmasın diye şakayla karışık tersliyorum gülüyor bazende tamam diyorum bazende sen yap diyorum bazende bilerek ağlıyorumMerhaba hanımlar.. Gecenin bu saatinde dert ettiğim şey bu.. Bu ara stresliyim ve eşim de üstüme geliyor ya ds bana öyle geliyor.. Sürekli konuşuyor, her konuda onay bekliyor. Ama ben bi beş fk konuşsam dinlemek istemez.. Evin her odasını her köşesini teftiş halinde. Şu niye şöyle, bunu niye buraya koydun. Sanki ben bilmiyorum. Cevabını veriyorum ama bazen de yorgun düşüyorum ve gergin oluyorum kendimi sürekli savunmak zorunda hissedince.. Evde bir kadın dahs var gibi. Çamaşır deterjanı nada karışıyot, dolap düzeninedr.. Ben rahat bir insanım ama gerçekten kirli değilim ya da pasaklı.. Bu adama artık tahammül edemiyorum ya bilmiyorum karantina da iyice psikolojimi bozdu.. Belki hep böyleydi yeni takıyorum