Sen kendi huzurunu kendin bozmussun canim
Hic insan 9-10 kez isyerinden aranirmi ??
Ben olsam bende kizardim hata telefonuda kapatirdim suratina her insaninda bi tahamüll siniri vardir
Benim esimde almanlarin ve diger yabancilarin (Italian,Rus vs.) icinde calisiyo ve esime güveniyorum.
Öyle seyleride saten beceremez eline yüzüne bulastitir
Sen böyle kiskanmaya devam edersen bosanmaniz an meselesi unutma
bir çok arkadaşımında dediği gibi erkekler bu tarz hareketlerden sonra malesef soğuyabiliyo üstelik onlar bizim gibi değil, kafalarında bitirdi mi geri dönüş olmuyor.siz artık evlisiniz sevgili değilsiniz evliliğin insana verdiği bir olgunluk olmalı diye düşünüyorum eğer eşinize güveniyorsanız bi an önce kendinizi toplayın kıskançlığınızı bi şekilde en aza indirgemeye çalışın yoksa zaman hem eşinizi hem kendinizi yıpratırsınız. bir an önce eşinizin gönlünü alın, çocukluk yaptığınızı ve bir daha olmayacağını da mutlaka belirmelisiniz diye düşünüyorum
öyle günde on defa ararsan olacağı bu
bunlatmıssın adamı yaa ne diyelim biz sana..
evliyken akşam zaten eve gelmiyormu günde 10 defa aramakta neyin nesi:26:
2 defa en ideali hem bırak sen bayansın acil bişe olmadgı sürece o seni merak etsin
Eşini kıskançlığınla bunaltıyorsun, o günde çok üstüne gitmişsin o da sana şaka yapıp kızdırmış, üzerine bir de tokat yemiş senden, böyle giderse eşini kaybetmen an meselesi, kıskançlığın tedavilik boyutta eşim beni günde 10 kere arasa -hemde kontrol amaçlı- çoktan soğurdum ondan...
pişman olmuşsun... inşallah geç değildir... bir programda izlemiştim.. kocası karısına tokat atmış.. kadınlar kızıyorlardı ''sen kımsınde tokat atma yetkısıne sahıpsın???'' istediğin kadar eşin olsunn.. annesinden daha yakın ol hatta ona ama boyle bır hakkı sana kımse vermıyor.. kı bır erkek yanı onur gurur meselesı yapar bunu.. inşallah eşin damarı olan ve onur gurur meselesı yapacak bırı degıldır.. eşininzi tanımadıgım ıcın bırsey dıyemıyorum ama emin ol ben nişanlıma böyle ciddi bir tokat atıcam asla bırdaha suratıma bakmaz benım... oda bana yapsa bende aynı sekılde.. bence geç olmadan eşini ara bul ve özür dile... dönülmez yollara girmeden engelle...
:))) bende gün içerisinde 1 veya 2 veya 3 veya bilemedin en fazla dört kere ararrım,2den fazla olunca birşey lazım anlamına gelir
bazen eşim arar 3, 5 kez insan gerçekten sıkılıyor.
canım benim böyle bir kıskançlık krizine bende tutulmuştum.adamı sık boğaz etmekten ben bile usanmıştım.hergün kavga ederdik.birbirimize nefretle bakmaya başlamıştık.öyle illet bir şeydir bu kıskançlık.yaşlandırmıştı beni.neredeyse ayrılıyorduk.çözüm yolu,eşine güvenmek canım.sadece düşün kendine sor,acaba eşim benden başkasını sevebilirmi,beni sevdiği kadar sevebilirmi diye.cevaba göre yönlendir kendini..