Eşime uzaklaştırma aldım ama...

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Bu zorlu süreci kolaylıkla atlatmanı dilerim.
Eşin buraya üyeliğini biliyor mu? Detayları yazmasan mı acaba?
Benim de aklıma geldi. Üye adımı bilmiyor ama kadınlar kulübüne girerdim diye biliyor. Dalga geçerdi hatta kendi kıt aklıyla. Çok sağolun ayrıca. Dava sırasında aleyhime bir şey olur mu acaba Mune Mune ? Detaylı yazdım olayları sıralamasını falan ama.

B Began özel mesaj atayım dedim ulaşılamadı bu kişiye diyor. İletişim bölümünü de bulamadım :KK43:
Kazen Kazen bir baksın bakalım. Belki telefon kapalıdır.

Bak sayfanın en altında BİZE ULAŞIN yazıyor. Oraya tıkla sayfa açılır.

Screenshot_2019-12-11-21-50-01-1.webp

selam Papatyakb Papatyakb naber nasılsınız ne var ne yok
bir gelişme var mı? burdan yazmak istemiyosanız görür falan diye özelden den yazabilirsiniz

Anlaşmalı boşanmayacaksınız galiba.

bilmediğim için soruyorum, eğer ev kocanınsa yani evlilikten önce almışsa senin çıkman gerekmiyor mu evden? Yoksa nasıl o çıkıyor anlamadım

selam Papatyakb Papatyakb naber nasılsınız ne var ne yok
bir gelişme var mı? burdan yazmak istemiyosanız görür falan diye özelden den yazabilirsiniz
Merhaba iyiyim sağol ilgin için. Dava açıldı çekişmeli olduğu için bekliyorum. Uzaklaştırmam sürüyor. Böyle bir bekleyişteyim ama bir an çnce kurtulmak istiyorum. Sen nasılsın?

Çok bodozlama dalmışsınız gibi geldi bana. Bir alt yapı yada planınız yokmuş gibi. Yani eşinizi siz tanıyorsunuz uzaklaştırmada hırçınlaşabilirde. Kuyruğunu kıstırıp gidebilirde. Genel anlamda erkekler boşanorken hep çirkefleşir barışma ihtimalinin kalmadığını o küçük beyinleri idrak ettiği zaman. Yokmu yanınıza şu süreçte gelebilecek abi, dayı oğlu, amca çocuğu filan yalnız kalmayın.
Herşeyi kılıfına uydurmuş adam önceden resmen borçları üstünüze yıkacak gibi görünüyor. Ev öncesinde almış filan bunlar baştan beri planlı geldi nedense bana.
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah bu karanlıktan.

Merhaba iyiyim sağol ilgin için. Dava açıldı çekişmeli olduğu için bekliyorum. Uzaklaştırmam sürüyor. Böyle bir bekleyişteyim ama bir an çnce kurtulmak istiyorum. Sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür sağolun
Allah yardımcınız olsun taşkınlık vs yapıp sizi üzmüyor inşallah

Back
X