- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.279
- 83
- 40
Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun cnm![]()
Benim de aklıma geldi. Üye adımı bilmiyor ama kadınlar kulübüne girerdim diye biliyor. Dalga geçerdi hatta kendi kıt aklıyla. Çok sağolun ayrıca. Dava sırasında aleyhime bir şey olur mu acabaÖncelikle Allah yardımcın olsun. Bu zorlu süreci kolaylıkla atlatmanı dilerim.
Eşin buraya üyeliğini biliyor mu? Detayları yazmasan mı acaba?
Çok sağolun. Allah bütün yavrulara şifa versin inşallah... Canı çıksın parası çıkmasın derler ya öyle. Bir de utanmadan iftiralar atıyor para bitince ayrılıyormuşum falan filan...kuzuya geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
aman cebinden para çıkmasın amann!!!!
İletişim yazan yerde bize ulaşın var. Oradan ulaşabilirsin.Site yöneticisine nasıl ulaşabilirim bilen var mı?
Merhaba iyiyim sağol ilgin için. Dava açıldı çekişmeli olduğu için bekliyorum. Uzaklaştırmam sürüyor. Böyle bir bekleyişteyim ama bir an çnce kurtulmak istiyorum. Sen nasılsın?selamPapatyakb naber nasılsınız ne var ne yok
bir gelişme var mı? burdan yazmak istemiyosanız görür falan diye özelden den yazabilirsiniz
bende iyiyim çok şükür sağolunMerhaba iyiyim sağol ilgin için. Dava açıldı çekişmeli olduğu için bekliyorum. Uzaklaştırmam sürüyor. Böyle bir bekleyişteyim ama bir an çnce kurtulmak istiyorum. Sen nasılsın?
Yok kendini çok sever o yüzden taşkınlık yaparsa sonu kötü olur diye iletişim bile kurmuyor.bende iyiyim çok şükür sağolun
Allah yardımcınız olsun taşkınlık vs yapıp sizi üzmüyor inşallah
esim evlenmeden evi ustune aldi 15 gun sonra evlendik.cok zekiceydiAvukatım tedbir koymadı zaten bankadaki paranın bir kısmını çoktan devretmiştir ev de önce alındığı için tedbir koyduramayız dedi.