Esime uzun bir mesaj yazdim kizler

Yakinda 4-5 günlügüne yatiliga gidecez ailesine. Kendimce onlara son sanas verdim. Eger tekrar zehir ederlerse yemin ettim kendime gitmeyecem... ozaman benden günah gitti.
Saygi konusuna gelince. Ben onlarin iliskisini görünce benim bile saygim azaliyor ona karsi istemeden. Asik oldugum adam buladar ezik birisi olamaz diyorum.
valla ben gitmiyorum cünkü anladım yani artık asla degismezler bayramdan bayrama gidersem o kadar bence sende gitme zaten adam ailesini tercih ediyo her halukarda bu seferde böyle olsun de o gitsin bırak

Gercekleri esi olarak ben söylemezsem kim söyleyecek peki? Aklini kim basina getirecek? Kimse saygi duymuyor evet. Bu konuda ben uyarmicamda kim uyarcak? Biz gönül eglendirmeyemi evlendik. Gercekler bazen agir olsada dile getirilmeli, heleki en yakininsa.. oda böyle düsünüyorsa anlayacaktir. Yok düsünmüyorsa zaten evliligimizde bi problem var demektir.

Evlat dedigin cocuk. Dogrulari anlatirsin ama nekadarini duyarak kapar nekadarini görerek, bunu kontrol etmek elinde olmaz (benim fikrim)
Esinize gerçekleri söylemenize uyarmaniza aklini başına getirmenize filan hiç gerek yok zira herşeyin farkindaymis zaten. Bildiği şeyleri tekrarliyorsunuz siz ancak...

Sözde oda benle biseyler yapmak istiyor ama firsat varken ailesine gitmeyi tercih ediyormus nezaman ne olcagi belli olmazmis. Bende diyorumki aile aile olsada yasayamadigimiz anlarimiza degse. Bizi busekilde satmasini kaldiramiyorum.
bunu yasamayan anlamaz bide ben böyle koca icin kactım yuh bana ne safmısım 20 yasında aklım yeni yeni geliyo o yuzden o ailenden uzaklasabildigim kadar uzaklastım neden esim yuzunden o arada paravan olsaydı ben bu tavr yapmazdım sen de esine bu senin yuzunden deyip bence gitmemelisin

gittik te ne oldu aynı sey

Eşiniz hayırlı bir evlat. Ve inanın onun çocuğu da onu örnek alsa ne ala. Anne baba ne yaparsa yapsın of bile demeyin ayeti var ortada. Karışmayın, onların arasına girmeyin çok günah. Şeytan sizin aracılığınızla eşinizin ailesine kötü olmasını aşılıyor ama Allahtan dinlemiyor eşiniz yoksa harap olurdu. Üzgünüm ama öyle.

Back
X