Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşle ilgili sıkıntıları varmış da onunla ilgili de dertleşeceklermiş.
ay ben yedim.Muhtemelen fake ama cok tatli yazdigi icin sikayet etmiyorum![]()
Sizi kırmak istemem ama doğruyu söylemek zorundayım,Hiç bir şey yapamazsınız.Naif ve kolay manipüle edilen birisiniz aksi olsaydı eşinize bu taklif edilemez eşinizde gelip size bunu söylemezdi ,ya da iş arkadaşı kırıldı diye sizin gönlünüzü kırıp illa o sinemaya gidilecek demez di adam zaten çoktandır bir haltlar yiyor ,bunu ispat edince direk boşanacaksanız devam edin ama suç bende kocam aslında iyi niyetli diyip üstünü kapatacaksanız susun oturun.Adam zaten aldatıyor ama siz şu an farkında bile değilsiniz.....O zaman görürler siccini.orda yaşatıveririm.
Başbaşa olmaz.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Çok gitmek istediği film siccin miydi? Bu tarz filmleri ergenler korkunca birbirine elleme ayağına tercih ediyorSiccin 8
Durumum fake olacak kadar kötü müMuhtemelen fake ama cok tatli yazdigi icin sikayet etmiyorum![]()
Yav hala cevap yazıyo millet hahaahah bu cevaptan sonra tam koptumSiccin 8
yok durum değil de cevaplar fena ahahahahahahDurumum fake olacak kadar kötü mü![]()
Evet bende orda bi yükseldim ama dediğiniz gibi hiç bir şey yapamam en azından o anda.zaten iyi niyetli gelmediği için konu açtım.burdan bir kişi bile olabilir arkadaşlar ise gidebilirler bile demedi.demekki doğru yoldayım.Sizi kırmak istemem ama doğruyu söylemek zorundayım,Hiç bir şey yapamazsınız.Naif ve kolay manipüle edilen birisiniz aksi olsaydı eşinize bu taklif edilemez eşinizde gelip size bunu söylemezdi ,ya da iş arkadaşı kırıldı diye sizin gönlünüzü kırıp illa o sinemaya gidilecek demez di adam zaten çoktandır bir haltlar yiyor ,bunu ispat edince direk boşanacaksanız devam edin ama suç bende kocam aslında iyi niyetli diyip üstünü kapatacaksanız susun oturun.Adam zaten aldatıyor ama siz şu an farkında bile değilsiniz.....
Film teklifi bana geldi.gavatın yolu
Ben de bundan sonra koptum agHjahzhaYav hala cevap yazıyo millet hahaahah bu cevaptan sonra tam koptum![]()
Teklif edeni bilmem amaBu forumda hiç kıskanç olmayanlar top 10'a girecek biri olarak hele şırfıntıya bak, acayip rahatsız oldum.
Bu ne hadsizlik, evli barklı adama baş başa sinema teklifi, öyle olmaz bungalova gitsinler
Diyen kocanın şırfıntılıgı daha ağır basaryüz falan vermedim, nalakası var klasik.ben btün işyeri gidicez derim ama başbaşa giderdim haberin olmazdı