- 11 Kasım 2024
- 1.282
- 3.150
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende öyle yapıcam.modern ayakları yapıp nelere cesaret edebilcek görmek istiyorum.Evli bir adamla ne alaka? Koca kadın bilet alıp gidemiyor mu? Kadının niyeti çok farklı geldi. Olayı didiklemeyin bu kez eşiniz bazı şeyleri sizden saklamaya başlar. Akışına bırakıp takip edin bakalım.
Film teklifi bana geldi.gavatın yoluBen de konu sahibinin kocasına film teklifi geldi sandım başlığa bakıncakadının bu teklifle gelmesi, bunu normal sayması ayrı kocanızın ayol ne var bunda diye anlatması ayrı şuursuzluk örneği. Aaa şaka gibi.
Ooooo tam da filmi, korkup yanindaki bireye sokulmalik.Siccin 8
Ay tamam dalga geçmeye gelmişsiniz de abartmayın istersenizSiccin 8
Kocişine sarılır örümcek gibi bacaklarını dolar,kocanda mutluluktan dört köşe korku filmi izlerken erotik film çekerler arkalarda.....Siccin 8
Ablacım sen iyi misin bunu yazarken cıddımı sordun yoksa kızgınlıktan mı yazdın anlayamadım hatamı yaptım ne demekMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Konun gerçekse;Film teklifi bana geldi.gavatın yolu
O zaman görürler siccini.orda yaşatıveririm.Kocişine sarılır örümcek gibi bacaklarını dolar,kocanda mutluluktan dört köşe korku filmi izlerken erotik film çekerler arkalarda.....
İşle ilgili sıkıntıları varmış da onunla ilgili de dertleşeceklermiş.İyi sinemadan sonra kadının evine gidip pijama partisi de yapsınlar bari
Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Saçmalığın daniskasıİşle ilgili sıkıntıları varmış da onunla ilgili de dertleşeceklermiş.