Eşime yapılan sinema teklifi.

Evli bir adamla ne alaka? Koca kadın bilet alıp gidemiyor mu? Kadının niyeti çok farklı geldi. Olayı didiklemeyin bu kez eşiniz bazı şeyleri sizden saklamaya başlar. Akışına bırakıp takip edin bakalım.
Aynen bende öyle yapıcam.modern ayakları yapıp nelere cesaret edebilcek görmek istiyorum.

İyi sinemadan sonra kadının evine gidip pijama partisi de yapsınlar bari

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Ablacım sen iyi misin bunu yazarken cıddımı sordun yoksa kızgınlıktan mı yazdın anlayamadım hatamı yaptım ne demek

Ben zaten ilk söyledğinde sen yüz vermişsin yoksa nasıl böyle teklif yapsın demiştim.bozulmuştu, yüz falan vermedim, nalakası var klasik.ben btün işyeri gidicez derim ama başbaşa giderdim haberin olmazdı diyor bide .

Tabi ki arkadaşı kadın erkek ayırmıyorum ama en başta evli bi kadın olarak erkek bir iş arkadaşımla sinemaya yalnız gitmek istemem. İstiyosam adama yanığımdır net. Onunla gitmedim diye de trip yiyeceksem adam benim flörtüm olmuştur. Kocamda g.v.t 😄 no yani yollama kocanı ve bi ayar çek bence adamın da kafa karışık belli ki. Elin kadını trip attı diye karısını evde bırakıp başka kadınla sinemaya gidecek he gülüm he canım.

Siz de gitseniz ne oluyormuş? Film izleme kültürünüz mü yok da istenmiyorsunuz. Küserse küssün, bundan dolayı panikliyorsa eşiniz siz de ilişkinizi bir sorgulayın. Bana normal gelmedi.

Niye modern görünmek istiyorsun ki et kavganı. Bir de hadi kadın sinema teklifi etti eşin de gelmesin dedi, eşin bunu doğrudan reddetmek yerine olayı size anlatıp trip yedim gideceğiz diyor. Burada anormallik var ben artık güvenemezdim

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.

Oha. Hep beraber gidin. Valla bu sitede iş yeri kadın arkadaş ve kıskançlık konularını genelde abartılı bulurum. Ama sizinki yok. Haklısınız. Eşiniz de saçmalıyor. Seni demedi ne demek. Sizi çağırmasına gerek yok ki. Eşinizle siz ailesiniz atlayın beraber gidin. Ne diyecek eşini çağırmamıştım sen dışarıda kal mı diyecek.
Ayrıca çok izlemek istediği filmse yalnız gitsin.

Back
X