Eşime yapılan sinema teklifi.

Ota b.ka fake diyorsunuz demesinler diye diyemedim ama bana da hiç geçmedi konu. Gebeliğe hazırlık topiği dışındaki konulara inancımız kalmadı yeter yauu bu ne
Ya öyle diyorlar ama bu da gözümüze sokulur gibi baksana, kadın teklif etse bile adam gelip ağzını yaya yaya kadınla sinemaya gidicez diyebilir mi? Kırk takla atıyorlar saklamak için

Ya öyle diyorlar ama bu da gözümüze sokulur gibi baksana, kadın teklif etse bile adam gelip ağzını yaya yaya kadınla sinemaya gidicez diyebilir mi? Kırk takla atıyorlar saklamak için
Bana da öyle geldi bi de sana demedi bana tek dedi demiş hahshsh

Bu konu bana bile gelmeden eşimin ne münasebet diyip orada kesmesi gerekirdi.
Evet bana kadar gelmesi ben bozulunca da kadın zaten yanlış anlaşıldım diye bana soğuk davranıyor diyor.seni de pazara gitmek için çağırdı.kötü niyetli değil dediği bu.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Totosu yiyen adam varsa gitsin de bi suratına errrrkek diyeyim😂😂😂

Ay konu bana gecti ya niye fake dedinizki?

Basima gelse bende muhtemelen ayni böyle sakaya vurup sersem sersem cevaplar verirdim :(

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Bı bayan bı erkek başbaşa sınema bence uygun olmaz devir kötü kabul etmesın bence

Şu anda kız arkadaşlarımla dertleşiyor gibi hissediyorum.hepinize teşekkür ederim.bu saçma konularda sinirden aptal aptal espriler hep yapılmaz mı 😀
Ben bosanma karari verdigimde kuzenlerimle konusurken, iste neden bosaniyorum vs bunlari anlatırken boyle salak salak espriler yaparak anlatmıştım.

O yuzden bana normal geldi, herkes eline baltayi alip kocasinin seysini kesmek istemedende sinirini dokebilir bence.

Fake degilsin, degil mi?

Ben bosanma karari verdigimde kuzenlerimle konusurken, iste neden bosaniyorum vs bunlari anlatırken boyle salak salak espriler yaparak anlatmıştım.

O yuzden bana normal geldi, herkes eline baltayi alip kocasinin seysini kesmek istemedende sinirini dokebilir bence.

Fake degilsin
Değilim değilim ve yaptığım en iyi şey salak salak espriler yapmak.

Evet bana kadar gelmesi ben bozulunca da kadın zaten yanlış anlaşıldım diye bana soğuk davranıyor diyor.seni de pazara gitmek için çağırdı.kötü niyetli değil dediği bu.
Bıraksın kocan bu işleri bir kadın bir adamı sinemaya baş başa çağırıyorsa karşılıklı ışıklar yakılmıştır.Şimdi sizin göz açılmasın mışıl mışıl uyuyun diye kadın kadına programlar.Eşiniz hâlâ bu kadını nasıl savunuyor aklım almıyor ????kaç yıllık karısını bir çırpıda harcıyor.Pes gerçekten....

Bu ne sacmalik. Kiskanc bir insan degilim ama bu kadin normal degil. Esiniz de bir garip. Siz de kaba olmak istemiyorum diyorsunuz. Bundan daha kaba olacak bir durum mu var 😅

eşinizin arkadaşı eşinize karşı gerçekten dostça duygular besleseydi eşinizin huzurunun kaçma ihtimalini göz önünde bulundurarak böyle bir teklifte hiç bulunmazdı bile. Sizin bu tepkiyi göstereceğinizi tahmin ederek, eşinizin gözünde sizi kıskanç ve anlayış göstermek için bütün “masumluğuyla” küçük bir numara çevirmiş olabilir. Bu kadına karşı çok çok dikkatli olmanızı öneririm.

Back
X