Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
L*n k*ncığa bak ya yuvanızı yıkacak aklınca!!!Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Cevabı sizde saklı. O kadar uzun boylu değil. Bu size yapılan büyük saygısızlık terbiyesizlik! Suç o kadın da değil eşiniz olacak zaatta. O yüzü veren o bide tribe giriyor tövbe estağfurullah yaTabikide benim gitmemi istemez.
Kadın surat yaptıysa gitmesi gerekir. Sonuçta kalbini kırmış kadının. Gönlünü almalıYa işte aslında kötü bir niyeti yok, arkadaşı da yok tarzı manipülasyon aslında.
Adamın dünden gönlü var korku filmi bahane asıl filmi yatakta çekecekler.İkiside yanmış tutuşmuş ,bir yerde alev alacak kaçışı yok.....Kocan neden evliyim ben hoş değil teklifiniz dememiş?
Ay bir de korku filmi mi korkup sarilip elini tutuyormus masumca. Esinin buna açıklaması da şey olur heralde “arkadaşça korktubelki kadın ağzını yokladı benim için ama benim salak kocam o bu trz korku filmi sevmez demiştir.ki sevmem hele sinemada hiç izlemem.çinkü bu cesareti eşimden aldığı çok belli.
Yuh devenin nalı daha neler. Bir de surat yapıyormuş hay yarabbi daha neler duyacağız. Tamam herkesin arkadaşı olurda bu eski samimi dostu değil bir şeyi değil üzerine sinema için trip atıyor sevgilisi gibi hayatta tamam demezdim o kadınla da görüşmesini istemezdimMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Yok daha neler , eşinize surat yapıyor trip atıyor bir de. Oldu olacak sinema sonunda eve de gitsinler baş başa takılsınlar arkadaşça (!) Ne olacak canım iş arkadaşı sonuçta.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Dalga mı geçiyorsunuz djdkdkdkfSiccin 8
İşte onun aslında niyeti kötü değilmiş yanlış anlamışım(suçlu neden ben oluyorsam)onu kötü bir duruma sokmuşum.kendimi de anlayışsız,kıskanç durumuna mı sokmak istemedim de evet dedim bilmiyorum.Yuh devenin nalı daha neler. Bir de surat yapıyormuş hay yarabbi daha neler duyacağız. Tamam herkesin arkadaşı olurda bu eski samimi dostu değil bir şeyi değil üzerine sinema için trip atıyor sevgilisi gibi hayatta tamam demezdim o kadınla da görüşmesini istemezdim
Ne alaka esınle gidiyor yalnız gıtsınMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Valla bacım istediğin duruma sok vınlamış edilir bir şey değil. Aynı durumda sen olsan sana tamam diyecek miymiş eşin? Şiddete hayır ama kadın tam saç baş yoluncak tarzdaİşte onun aslında niyeti kötü değilmiş yanlış anlamışım(suçlu neden ben oluyorsam)onu kötü bir duruma sokmuşum.kendimi de anlayışsız,kıskanç durumuna mı sokmak istemedim de evet dedim bilmiyorum.
Yok zaten ilk seferinde istemedim sen yüz vermişsin dedim eşine.surat astım belli ettim gayet de.ama işyerinde huzursuzluk oluyor sen onu yanlış anladın,kötü bir duruma düştüğünü düşünüyor gibi gibi şeyler söyleyince kendimi anlayışsız, kocasını çok kıskanan biri durumuna düşürmek istemedim galiba.Yeni üye olmuşsunuz, hiçbir kadının böyle bir olayda tamam git kocacım diyeceğine inanmıyorum.
Evet mi dediniz kuzum fake misiniz ??? Bunun neresi kıskançlık,aklı olan kimse bu durumu normalleştirmez.İşte onun aslında niyeti kötü değilmiş yanlış anlamışım(suçlu neden ben oluyorsam)onu kötü bir duruma sokmuşum.kendimi de anlayışsız,kıskanç durumuna mı sokmak istemedim de evet dedim bilmiyorum.