Daha msj bile atmamis ki.Esimin hic haz etmedigim bir kiz arkadasi var. Eski is yerinde ayni zamanda ise girdigi kisilerden birisi. Kendimce hakli sebeplerim de var sinir olmak icin. Simdi size sorum gecen yil yilbasinda gece esime mesaj atmisti. Bir tepkim olmamisti. Bu sene de atarsa ki iletisime gecmek icin firsat kolluyor ne yapmaliyim. Sacma gelebilir size ama fikirlerinizi alirsam iyi olur benim icin.
Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.Seneden seneye mi atıyo kız mesajları ?
Kızın birinin gece eşinize yeni yıl mesajı atması mi yani şu hayattaki derdiniz? Belki de toplu mesaj atıyor. Sizin yeni yılınızı kimse kutlamaz mi?Esimin hic haz etmedigim bir kiz arkadasi var. Eski is yerinde ayni zamanda ise girdigi kisilerden birisi. Kendimce hakli sebeplerim de var sinir olmak icin. Simdi size sorum gecen yil yilbasinda gece esime mesaj atmisti. Bir tepkim olmamisti. Bu sene de atarsa ki iletisime gecmek icin firsat kolluyor ne yapmaliyim. Sacma gelebilir size ama fikirlerinizi alirsam iyi olur benim icin.
Esin neden boyle birinin numarasini engellemiyor ?Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Vakti zamaninda aramizi bozmaya calismisligi var. Resmen birbirimize dusurmeye kalkmisti esimle beni.
Bu kiz esime mesaj atmak iletisime gecmek icin firsat kolluyor da artik onunu kesmek istiyorum.Kızın birinin gece eşinize yeni yıl mesajı atması mi yani şu hayattaki derdiniz? Belki de toplu mesaj atıyor. Sizin yeni yılınızı kimse kutlamaz mi?
Peki neden bunları eşine söylemedin ?Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Vakti zamaninda aramizi bozmaya calismisligi var. Resmen birbirimize dusurmeye kalkmisti esimle beni.
Madem öyle görüşmesin eşiniz. Zaten eski işyerindenmiş. Mesela sadece tek bir sms değil sanırım... Birisi eşimle beni birbirimize düşürmeye çalışsa, onu yolarım.Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Esimin hic haz etmedigim bir kiz arkadasi var. Eski is yerinde ayni zamanda ise girdigi kisilerden birisi. Kendimce hakli sebeplerim de var sinir olmak icin. Simdi size sorum gecen yil yilbasinda gece esime mesaj atmisti. Bir tepkim olmamisti. Bu sene de atarsa ki iletisime gecmek icin firsat kolluyor ne yapmaliyim. Sacma gelebilir size ama fikirlerinizi alirsam iyi olur benim icin.
Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Esimin hic haz etmedigim bir kiz arkadasi var. Eski is yerinde ayni zamanda ise girdigi kisilerden birisi. Kendimce hakli sebeplerim de var sinir olmak icin. Simdi size sorum gecen yil yilbasinda gece esime mesaj atmisti. Bir tepkim olmamisti. Bu sene de atarsa ki iletisime gecmek icin firsat kolluyor ne yapmaliyim. Sacma gelebilir size ama fikirlerinizi alirsam iyi olur benim icin.
Ozaman o sahizi esinden uzak tut ve tepkini gösyerUtanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
yılda bir kere yeni yıl mesajı atıp iletişime geçmek için fırsat kolluyor..
oldu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?