Bu kadar rahatsız ediyorsa eşiniz neden muhabbetini kesmiyor çok mu kıymetli onun içinUtanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Vakti zamaninda aramizi bozmaya calismisligi var. Resmen birbirimize dusurmeye kalkmisti esimle beni.
Esim karsilik vermiyor ki. Yani fotoya yorum yaziyor kiz esim cevap vermiyor. Kiz instagramda komik fotolara yoruma esimi etiketlemis mesela esim cevap bile vermemis. Is yerindeyken iletisimleri vardi. Hatta birkac kere biz de gorustuk ki kiskancliktan catlamisti kiz. Ama artik farkli islerde calisiyorlar ve esim o kizla iketisime gecmeye calismiyor.Bu kadar rahatsız ediyorsa eşiniz neden muhabbetini kesmiyor çok mu kıymetli onun için
Numarasını silin engelleyin gitsin. Böyle kızlar önemli değil eşiniz ne cevap veriyor ona bakın. Her anını kontrol edemezsiniz, birbirinize güvenmek zorundasınız. Demek istemiyorum ama eşiniz sahtekar bi tip olsa size karşı her mesaj atanı tersler, ertesi gün gider buluşur nerden bileceksiniz ki? Eşinize güvenirseniz bu tipler aklınızı kurcalamaz. Vukuati yoksa kurcalayip adamı da huzursuz etmeyin derimBu kiz esime mesaj atmak iletisime gecmek icin firsat kolluyor da artik onunu kesmek istiyorum.
Hatta kiz esime agzindan bal damliyor demisti bir sozune. Is yerinden baska arkadaslari ve ben vardim. Herkes donup kalmisti. Bize geldiginde ben bi ara mutfaga gitmistim. Kalkip benim yerime esimin yanina oturmustu. O kadar toydum ki o zaman simdi kendime kiziyorum.Bu kadar rahatsız ediyorsa eşiniz neden muhabbetini kesmiyor çok mu kıymetli onun için
Kız yüzsüz mü yani ? Bence eşiniz zamanında yüz vermiş samimiymiş o yüzden böyle davranıyor kız. Çok rahatsız ediyorsa silsin karısından değerli mi?Esim karsilik vermiyor ki. Yani fotoya yorum yaziyor kiz esim cevap vermiyor. Kiz instagramda komik fotolara yoruma esimi etiketlemis mesela esim cevap bile vermemis. Is yerindeyken iletisimleri vardi. Hatta birkac kere biz de gorustuk ki kiskancliktan catlamisti kiz. Ama artik farkli islerde calisiyorlar ve esim o kizla iketisime gecmeye calismiyor.
Hatta kiz esime agzindan bal damliyor demisti bir sozune. Is yerinden baska arkadaslari ve ben vardim. Herkes donup kalmisti. Bize geldiginde ben bi ara mutfaga gitmistim. Kalkip benim yerime esimin yanina oturmustu. O kadar toydum ki o zaman simdi kendime kiziyorum.
Evet ben de bunu yazacaktım yalnızca böyle önemli günlerde msj geliyorsa toplu atıyor olabilirBelki toplu mesaj atıyordur listesindekilere. Yersiz tepki verip komik duruma düşmeyin. Önce araştırın ve eşinize karşı özel olarak atılmış bir mesaj olduğunu keşfederseniz o durumda devreye girin.
Hatta kiz esime agzindan bal damliyor demisti bir sozune. Is yerinden baska arkadaslari ve ben vardim. Herkes donup kalmisti. Bize geldiginde ben bi ara mutfaga gitmistim. Kalkip benim yerime esimin yanina oturmustu. O kadar toydum ki o zaman simdi kendime kiziyorum.
Pardon ama eşinizin başına silah mı dayadılar bu kadınla iletişimi kesmemesi İçin şu yazdıklarınıdan sonra neden Hale’n iZin veriliyor beğeniler ve msj lara?Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Vakti zamaninda aramizi bozmaya calismisligi var. Resmen birbirimize dusurmeye kalkmisti esimle beni.
Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Karşılık verip vermemesi değil konu ses çıkarmaması da bir karşılıktırEsim karsilik vermiyor ki. Yani fotoya yorum yaziyor kiz esim cevap vermiyor. Kiz instagramda komik fotolara yoruma esimi etiketlemis mesela esim cevap bile vermemis. Is yerindeyken iletisimleri vardi. Hatta birkac kere biz de gorustuk ki kiskancliktan catlamisti kiz. Ama artik farkli islerde calisiyorlar ve esim o kizla iketisime gecmeye calismiyor.
o da bir şey mi, hay ağzını öpeyim dedi kızın birisi eşime. Bazı insanlar hayret verici olabiliyor :)Hatta kiz esime agzindan bal damliyor demisti bir sozune. Is yerinden baska arkadaslari ve ben vardim. Herkes donup kalmisti. Bize geldiginde ben bi ara mutfaga gitmistim. Kalkip benim yerime esimin yanina oturmustu. O kadar toydum ki o zaman simdi kendime kiziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?