Eşime

iş için yolladım ne demek? iş için de eglenmek icin de gidebilir kendisi bir birey cunku. cocukmus gibi konusuyorsunuz. ben yolladım iş için gönderdim yolladım vs. bir de amcasının yanında azarlamıssınız. eglenmek yasak mı yani 7 24 calıssın mı napsın.
Ben 7 24 çalışıyorum 16 saat çalıştım bugün ve akşam yengeme gideyim dedim hayır evine git yat diye tepki verdi bilmiyorum birazda Tersim sanırım kıskanclıkta var kafam çok karışık duygularıma yenik düşüyorum agresif leştimde biraz evde sergilemediği hareketleri görünce garibimede gitmiş olabilir

Ben 7 24 çalışıyorum 16 saat çalıştım bugün ve akşam yengeme gideyim dedim hayır evine git yat diye tepki verdi bilmiyorum birazda Tersim sanırım kıskanclıkta var kafam çok karışık duygularıma yenik düşüyorum agresif leştimde biraz evde sergilemediği hareketleri görünce garibimede gitmiş olabilir
birbinize pek saygınız yok gibi duruyor. üzüldüm

E adam her gün put gibi takılacak mı orada ? Sonuçta bir bara ya da eğlence yerine gitmemiş,bende duygusalsınız eşinizin özleminden ağır çıkıyorsunuz hemde uzaktasınız yapmayın böyle...

3senelik eşim yorgunken sadece yatar asla içmez sadece keyifi yerinde olucak öylee içer izin gününe denk getirirdi öyle bir huyu olsaydı evinde yapardı sanki

Okuldan kaçmış çocuk muamelesi yapıyorsunuz yine de eşinize. Keyfi yerindeyken içiyorsa demekki keyfi yerşndeymiş ki içmiş. Yine ne var bunda?

Ben olsam bende aynısını yapardım ben esimden ayrı kalınca zaten sinir bozukluğu yaşıyorum yani ozlemden kaynaklanan şeyler bunlar demekki bende tek degilmisim ayrıca zaten haklısın bu konuda

ayy bunların virgü nokta takıntılarıda varya öggg geldi beee isine gelmedimi okuma kardesim ya yada madem anlamadın yazma yani ne müdahil tipler kız dertini anlatsın burda atanamamıs ögretmen tribinde
Noktalama işareti kullanılmadığı zaman cümlede anlam düşmesi oluyor, yani konuda olduğu gibi kim kime ne demiş onu çözmek için çabalıyorsun , soruna indirgemek yerine bulmaca çözüyor hissine kapılıyor insan...bunun için öğretmen olmaya gerek yok,ya da ög bög yazmaya.
Neyse konuya gelirsek uzakta olan eşiniz sonuçta psikolojik olarak birazda onu düşünün evinden sevdiklerinden ayrı.Sonuçta alem yapmıyor biraz rahatlamak istemiş olabilir.Abartırsa ve devamlılığı gelirse tepki gösterirsiniz.

Bence isteğin makul tepkin fazla sakin bir zamanda kinusmalisin.
Ben is icin 3 4 gun gittim evet esim de icmemden haz almaz ama insan oraya kadar gitmişken denemek istiyor farkli tadlari.

Valla bence şöyle. Adam 1 ay çalışmaya gitmiş diye otele hapsolmaz ben senin yerinde olsam ben teşvik ederim kocamı,aşkım bak şurası meshırmuş şuraya da git diye. Alkol konusunu bilemem biz alkol kullanmıyoruz. Ama ben insanların fırsatı oldukça gezmesi taraftarıyım. Ayrıca ben olsam bu kadar pimpirikliysem asla eşimle kavga etmem gözümün önünde değilken bide alkol alıyormuş mazallah sinirle gider başka kadonın yanına.
Zaten içecek olan her türlü içer ki senle konuştuktan sonra içer mesela ruhun duymaz

biraz abartılı bi tepki vermişsiniz. çok özlediğiniz için huysuz davranmış olabilirsiniz. ama uzaktayken çiftlerin birbirine biraz daha ılımlı davranması gerektiği düşüncesindeyim.

Amcasi da varmis yaninda galiba o esnada benmi yanlis anladim?? Brz krisik olms cdden :olamaz:abartma bukadarda sncta sennle goruntulu knsmus brk icsn senden gzli icmesnde haber verip icsn boyle dusun bide..

Hiç arayıp sorma aradığında sen işim var de kapa bi süre sonra. Emin ol sana sarıcak neden aramıyosun arasana özlemedin mi diye.

Ay ben seni oraya calis diye gonderdim nasil bir cumledir ya? Asiri kaba ve aksisiniz ozur dilerim ama. Boyle uslup mu olur? Adam naapsin oturmus icmis. Nefes alsin birakin. Evinden uzak o da zil takip oynamiyordur herhalde. Boyle afra tafra yapacaktiniz madem gondermeseydiniz?

Back
X